Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 375

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 10 mar 2008, 12:40

Eduardo ma pauzować 9 miesięcy, 15, to raczej najczarniejszy ze scenariuszy. Pewnie się nie sprawdzi.

Znamy już podobne sytuacje, kiedy piłkarz wrócił zbyt szybko na murawę. Chociażby kontuzje Ronaldo mogą być pewnym ostrzeżeniem.
fieldy pisze:No bo jak tu grać swoje, jak na prawej pomocy grac musi Kolo Toure Think
To tak jak u nas, kiedy nie ma Roo I Teveza - Cristiano w ataku :roll:

Czytałem, że Ignasi Mique ma do was dołączyć.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 mar 2008, 12:49

Loczek pisze:Czytałem, że Ignasi Mique ma do was dołączyć.
Zgadza się, o nim oczywiście będzie głosno bo to kolejny wychowanek Barcy.
Ale tych chłopaków wiecej przychodzi [15, 16, 17 lat] Jakiś czas temu przyszedł młody Luke Freeman, w debiucie 2 gole strzelił :]
Na testach był niedawno Pamphile Mihayo Kazembe z Kongo. Mputu nie przyszedł, może tego kupią :think:
A co do Mique, to słyszałem ze ManU i Chelsea też go chcieli ....

Loczek pisze:Znamy już podobne sytuacje, kiedy piłkarz wrócił zbyt szybko na murawę. Chociażby kontuzje Ronaldo mogą być pewnym ostrzeżeniem.
Nawet jakby się okazało, ze to bedzie 15 miesięcy ... po tym sezonie wraca Vela. W Hiszpanii pokazuje się z dobrej strony. Jak tylko dostanie pozwolnie [bo chyba jeszcze nie ma] to może grać. No i Theo, ktory coraz czesciej wystepuje w ataku, szkoda ze tez kontuzjowany.

Awatar użytkownika
Loker
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loker » 10 mar 2008, 14:29

Gdzieś czytałem ze Vela posiada hiszpański paszport + fm to potwierdza.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 10 mar 2008, 14:34

Loker pisze:Gdzieś czytałem ze Vela posiada hiszpański paszport + fm to potwierdza.
Vela ponoc ma dostac hiszpanski paszport dopiero w tym miesiacu. Na lato bedzie. :wink:

Awatar użytkownika
Loker
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loker » 10 mar 2008, 14:40

mnie to satysfakcjonuje :)

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 10 mar 2008, 15:40

Vela...ten zawodnik mocno dał mi się we znaki w FM 2007 :D Oby nie był również dobry co w FM :P Tak ostatnio z przypadku analizowałem sobie odejścia z Arsenalu i muszę przyznać, że Wenger ma jedna nosa.
I Petit i Overmars i Vieira(chodź jemu zdarzały się jeszcze dobre spotkania) i Henry czy Cashley Cole w swoich kolejnych zespołach nie prezentowali się juz tak kapitalnie jak w Arsenalu.

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 10 mar 2008, 15:44

jakie to przykre, że Football Manager jest wykładnikiem " nibywiedzy " niektórych ludzi :roll:

Awatar użytkownika
Loker
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loker » 10 mar 2008, 17:39

Loczek pisze:

jakie to przykre, że Football Manager jest wykładnikiem " niby wiedzy(rozdzielnie szefie) " niektórych ludzi :roll:
żałosny człowieczku czytać potrafisz? , interpretować potrafisz?

info podałem bazując na informacjach przeczytanych na jednej ze stron AFC i DODAŁEM ze całkiem dobra oficjalna baza danych FM owe obywatelstwo Carlosowi przypisuje.

Gówniarskie komentowanie nie związane z tematem stosuj w domu :?

Loker spokojnie, nie róbmy bałaganu w temacie najlepszego klubu :P // fieldy

widzisz ze to nie ja robie bałagan:)
Zirytował mnie chłopaczyna, ale masz trochę racji, EOT

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 mar 2008, 18:27

Pora odkurzyć trochę temat.
W sobotę gramy z Boro, jedynym klubem, który nas pokonał w lidze w tym sezonie - trzeba się odegrać. Mamy 3 remisy z rzędu, pora coś wygrać.
Czas najwyższy, bo nie dosyć, że Manu już nas dogoniło, to jeszcze Chelsea nie składa broni.

Dobra wiadomość przed meczem jest taka, że Theo do zdrowia pomału powraca [słaby rym, ale robie co mogę :D ]. Jutro ma przejść testy, dowiemy się po nich czy będzie w stanie zagrać. Mam nadzieje, że będzie gotowy do gry, bo Eboue odcierpiał już karę za czerwoną kartkę z meczu z United i może grać. Na pewno nie zagrają Diaby i Tomas - zwłaszcza nieobecność Tomasa jest dość sporym osłabieniem, ale to wiadomo wiec nie ma sensu się nad tym za dużo rozwodzić.
Z wiadomych względów zabraknie Eduardo, ale Robin jest gotowy [szkoda tylko, że dostał powołanie na kadrę - mam złe przeczucia].

Już przy okazji 2 ostatnich spotkań mówiłem, że następny mecz trzeba wygrać, bo rywale gonią i kiepsko się to kończyło, dlatego dziś tego nie powiem.

Go Go Gunners.

ddworakk
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddworakk » 13 mar 2008, 22:56

Arsenal - Roma jutro tak wyniklo z mojego osobistego losowania hehehe :D smiesznie bylo by zebym to przewidzial a wsumie zeby los splatal figla i zebym wylosowal to co wylosuja jutro...

Barcelona - Chelsea
Liverpool - Manchester
Schalke - Fenerbahce
pozostale pary :)
no ale zobacyzmy jak bedize w realu
ja jako kibic Arsenalu nie mam zyczen i nikogo is enie boje nas zespol jest w stanie pokonac kazdego! Wielu kibicow innych druzyn tego nie docenia ale slodko bedzie to udowodnic!

Awatar użytkownika
Danielinho90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 13 mar 2008, 23:06

No ciekawe graja dwa teamy z jednego kraju i wierze ze moj ulubuony Liverpool pokona Czerwone Diałbly. Barca-Chelsea czyli wielki powrot szkoda ze niema Mourinho bio kiedys pamietamy byla afera z Friskiem itp :D Schalke- Fenerbahce to slaba para jak na ta faze i mysle ze ciekawie byloby gdybysmy dalej zobaczyli Turkow.

Pamietajmy ze to temat o Arsenalu ktory po odejsciu Henryego ga dobrze i myślę że powalczy o mistrzostwo z MAnu bo o LM nie ma co tutaj wygra Liverpool :P Pozdrawiam :D

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 13 mar 2008, 23:08

Przepraszam za OT, ale Danielinho Ty uważasz, że to co napisał ddworakk to są pary już wylosowane?

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 13 mar 2008, 23:10

Danielinho90 pisze:No ciekawe graja dwa teamy z jednego kraju i wierze ze moj ulubuony Liverpool pokona Czerwone Diałbly. Barca-Chelsea czyli wielki powrot szkoda ze niema Mourinho bio kiedys pamietamy byla afera z Friskiem itp Very Happy Schalke- Fenerbahce to slaba para jak na ta faze i mysle ze ciekawie byloby gdybysmy dalej zobaczyli Turkow.

Nie wiem czy to ważne, ale to są tylko przypuszczenia dworakka. Losowanie jest jutro.
Danielinho90 pisze:i myślę że powalczy o mistrzostwo z MAnu bo o LM nie ma co tutaj wygra Liverpool Razz
A królem strzelców LM będzie Krałcz?

uprasza sie o nie śmiecenie ... napisał bym w ostatnim poście, ale usunąłem go :D // fieldy

ołkej 8)
Ostatnio zmieniony 13 mar 2008, 23:19 przez guru, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Danielinho90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 13 mar 2008, 23:14

To moj post zostal usuniety? Czemu? Co ja znowu zrobilem?

Wiec tak. pomylka bo nie czytwalem co napisal dworrak i myslalem ze gotowe pary juz sa. ponawiam pytanie. wie ktos kiedy jest losowanie?

guru pisze:A królem strzelców LM będzie Krałcz?

Nie, krolem strzelcow bedzie Torres. On jest w ttm sezonie niesamowity i musze przyznac ze jest lepszy od Croucha :D Ale Petera tez lubie ;D

Aha prosze o nie usuwanie mi postu :(

Aha jako ze to temat o AFC to mam pytanie. Co bedzie po sezonie z Lehmannem i jaka tam idzie Wojtkowi Szczesnemu w juniorach? :)

Aha i czemu nie ma podpisow? :D chcialem sobie ustawic :D

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 mar 2008, 17:52

Arsenal:
Almunia - Sagna, Kolo, Gallas, Clichy - Eboue, Cesc, Flamini, Hleb - Robin, Ade

ławka:
Jens, Senderos, Gilberto, Nicklas, Theo.

W II połowie pewnie Theo i Gilberto wejdą.

Boro:

Schwarzer, Young, Huth, Wheater, Pogatetz, O'Neil, Shawky, Boateng, Downing, Sanli, Aliadiere

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”