Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 08 mar 2008, 20:50
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 09 mar 2008, 6:51
Yukasz pisze:Kuszczak rzucił sie pod nogi Barosa przez co ten się przewrócił zahaczając o jego głowę
Loczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 09 mar 2008, 21:24
Giggsy King

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 09 mar 2008, 22:45
Giggsy King pisze:Manucho wreszcie
boskigonzo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 09 mar 2008, 22:48
Giggsy King
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 10 mar 2008, 0:58
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 10 mar 2008, 7:25
No nareszcie ktoś poszedł po rozum do głowy i zauważył, że potrzeba nam kolejnego napastnika. Jak już pisałem Benzema byłby idealnym wzmocnieniem, ale im bardziej go chcemy, tym bardziej Francuz ucieka.Kamil232 pisze:Czerwona kartka dla Kuszczaka nie zasłużona. DO Barosa dopadał już Anderson, a w bramce stał Rooney. Absolutnie nie powinna być czerwieni. Gola spieprzył najpierw Anderson bo frajersko dał sie zrobić w środku, a poźniej Rooney, który nie wiem po co biegł do Krancjara skoro tam był Anderson, trzeba było kryć Barosa![]()
Dla mnie sprawa jest jasna. Trzeba nam napastnika ze świetną skutecznością ala Solskjaer czy Ruud. To już nie pierwszy mecz w sezonie w którym ciśniemy, a nie możemy strzelić gola. Tak być nie może. Taki lis pola karnego zawsze coś strzeli. Mam już dośc zmarnowanych sytuacji przez Teveza i Rooney'a ileż można? maja Solskjaera w sztabie niech się od niego uczą, bo on z tyloma sytuacjami co oni zmarnowali w tym sezonie to by miał tyle goli co Ade+Ron razem wzięci. Jeśli napastnicy szczególnie Roo nie poprawią swojej skuteczności, to obawiam się, ze to szczególnie w LM będzie miało katastrofalne skutki.
Loczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 10 mar 2008, 15:14
Gdybym kibicował Polonii Bytom też cieszyłbym się z każdej niespodziankicloner pisze: A co do Man Utd, to dobrze, ze przegrali, im wiecej niespodzianek, tym ciekawiej
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 10 mar 2008, 15:31
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 10 mar 2008, 16:04
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 10 mar 2008, 16:48
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 10 mar 2008, 22:19
Kamil232 pisze:Powtórzenie meczu? nie ma na to szans:]
To już nie pierwszy raz kibice, działacze, piłkarze i sztab szkoleniowy mają pretensje do sędziego o sposób prowadzenia meczu. Skoro chcieli wprowadzić ostatni mecz w sezonie na obczyźnie, może nadszedł czas wprowadzenia na angielskie stadiony sędziów z Włoch, Niemiec, Hiszpanii itd ?Kamil232 pisze:Ale bez wątpienia coś z sędziowaniem w PL trzeba zrobić.
Loczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 10 mar 2008, 22:28
Loczek pisze:może nadszedł czas wprowadzenia na angielskie stadiony sędziów z
Loczek pisze:Hiszpanii
Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 10 mar 2008, 22:30
Z Polski też nie. Kluby by zbankrutowały a sędziowie by jeździli Maybachami itdSurprised
Uwierz mi nie chciałbyś sędziów z Hiszpanii w Premiership Wink
Loczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 10 mar 2008, 22:45
Loczek pisze:może nadszedł czas wprowadzenia na angielskie stadiony sędziów z Włoch,
Wilmore
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio