1/8 finału LM - Liverpool vs Inter

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post autor: maestro » 11 mar 2008, 22:52

IMO wyolbrzymiacie z tym skandalem. Nie musiał pokazać żółtej ale mógł to zrobić. Pewnie wielu sędziów nie pokazałoby w tej sytuacji czerwieni, by nie psuć widowiska ale sędzia podjął taką decyzję. Zwalanie wszystkiego na sędziego, to lekka przesada. i hipokryzja :P Inna sprawa, że Stankowic za ten faul od tyłu też mógł wylecieć...

Cóż, jak się marnuje takie sytuacje jak Cruz czy Zlatan, to można mieć pretensje tylko do siebie. Inter przegrywa dziś na własne życzenie. Zlatan dziś dobry mecz ale powinien był chociaż jedną okazje wykorzystać. Przy tej drugiej, to chyba nawyk z Juve, pare metrów nad bramką :P Zdziwiła mnie postawa Interu w II części II połowy. Po stracie gola nawet już nie podjęli walki. Fakt, że grali w 10 i trza było strzelić 4 gole, to jednak wypadało bardziej próbować, a nie stać na własnej połowie, kiedy obrońcy Liverpoolu spokojnie rozgrywali piłke. Kibice Interu zasłużyli przynajmniej na jedną bramkę. Ale do tego momentu Inter walczył i za to brawa, zabrakło szczęścia ale trzeba też przyznać, że Liverpool dziś zagrał dokładnie tak jak chciał. Taktycznie niemal perfekcyjnie. Mancio niepotrzebnie zdjął Zlatana ale lubi podejmować dziwne decyzje. Nie chcę już się pastwić nad Interem ale co sezon ten sam scenariusz. Żal mi kibiców Interu w tym kontekście. Zanetti walczak niesamowity ale dziś miał za mało wsparcia kolegów. Inter nie zagrał na 100% a szkoda, bo już tylko 1 przedstawiciel Calcio w LM... No cóż, teraz kibicujemy Romie :)
No cóż, byłem przygotowany na dopadnięcie, ale szkoda, że o losach tego dwumeczu zadecydowali sędziowie.
Nie sądzisz Zico, że bardziej zadecydowali Wasi napastnicy?? Okazje były i to wyśmienite. Inter powinien strzelać bramki, tego sędzia im nie zakazał :> Podziękujcie Cruzowi i Zlatanowi.

PS Figo odmówił wejścia na boisko?? :roll:

Wróć do „Puchary Europejskie”