Zgodzę ale jeśli były słuszne (dzisiaj wg mnie były, tydzień temu musiałbym przymknąć oczy aby zobaczyć tam dwie zólte) to zadecydowały ale ty napisałeś że zadecydowali sędziowie. Więc jak były słuszne to zadecydowali ci którzy dopuścili się przewinień, nie sędziowie.Zico pisze:A nie zgodzisz się z tym, że te dwie czerwone kartki (abstrahując nawet od ich słuszności lub nie) były decydującym czynnikiem w tym dwumeczu?
Ta potwierdzam, znam wypowiedzi i kibiców, i piłkarzy Romy a także Juve, Milanu i całej resztyZico pisze:A gdzie napisałem coś o Tobie? Jeśli chcesz poszukać teorii spiskowych to poczytaj komentarze na głównej, albo wejdź na forum romanistów, adres znasz. Ba, nawet nie musisz czytać wypocin kibiców, poczytaj wypowiedzi piłkarzy.
Nawet do czerwonej powiem że mogli się bardziej postarać, imo zagrali w miarę. A gdyby Liverpool potrafił wykańczać akcje a nie kopać po autach to już w pierwszej połowie mogli coś ustrzelić, Inter zresztą teżmaestro pisze:Brak reakcji po stracie gola, nieskuteczność. Patrząc przez pryzmat 90minut, to nie był to dobry mecz Interu.
Ja miałem nadzieję że Liverpool tak ok 75Moratti: We Can Score 15 Goals Against Liverpool