FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 565

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
6%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
6%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
16
52%
Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 11 mar 2008, 13:23

[']

Akurat w najwazniejszym momencie sezonu wypadaja nam dwaj kluczowi gracze. Po dzisiejszyej informacj nasze szanse na zwyciestwo w lidze, LM czy nawet Pucharza Krola drastycznie zmalaly i szczerze mowiac z kazdym dniem coraz mniej w nie wierze.

Od przyszlego sezonu proponuje zaczac robic porzadek z naszymi sluzbami medycznymi, bo to nie moze byc przypadkiem, ze nie ma u nas praktycnie gracza, ktory by sie nie polamal...

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 11 mar 2008, 13:54

Mentor pisze:Sportowym przede wszystkim bo Deco to klasyczny najemnik nastawiony na zwycięstwa i tytuły a Atletico tego nie gwarantuje przy pełni szacunku do tego klubu.

Czyli jeszcze jakimś ?
Mentor pisze:Co prawda może w tym roku uda Wam się zająć miejsce w pierwszej czwórce, ale to wcale nie jest pewne a poza tym nie wiem czy to nie za mało.
No przecież oto chodzi, że muszi być LM innaczej nici z tego transferu.
Mentor pisze:Jeżeli Deco podejmie decyzję o odejściu z klubu to na pewno znajdzie się więcej chętnych niż jedne Atletico Madryt.
Ponoć Deco już jest dogadany z Atletico i teraz Rojiblanco muszą spełnić jeden jego warunek LM, choć to oczywiście nie musi być prawda. Mam też trochę inną wątpliwość co do tego transferu. Javier Aguirre nie używa takich zawodników jak Deco i to mi dziwnie pachnie, choć z drugiej strony może to oznaczać że po sezonie Aguirre żegna się z Atletico.

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 11 mar 2008, 14:29

Asteniu pisze:Javier Aguirre nie używa takich zawodników jak Deco i to mi dziwnie pachnie, choć z drugiej strony może to oznaczać że po sezonie Aguirre żegna się z Atletico.
Deco to jeden z ulubionych graczy Mourinho. To może Wielki Mou zostanie trenerem Atletico :?: :!: :P :o

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 11 mar 2008, 15:35

na szcescie poczatkowe diagnozy dotyczace powaznej kontuzji Toure okazaly sie nie prawda, co wazne operacja nie jest konieczna
"ból pleców piłkarza spowodowany jest przepukliną lędźwiową poinformowała oficjalna strona internetowa klubu.
"

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 mar 2008, 18:02

Yaya :cry:

Operacja będzie, ale po sezonie. Tak czy inaczej Toure zapewne będzie grał słabiej niż do tej pory. Zresztą już w ostatnim meczu widać było, że coś jest nie tak. Gra na blokadzie to nic dobrego. Rafa wracaj...

Awatar użytkownika
DominoWalcz
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DominoWalcz » 12 mar 2008, 20:58

Na kiedy prognozuja medycy FCB powrot Marqueza?

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 mar 2008, 21:02

Podobno szykowany jest na 20 marca (rewanż z Valencią w Pucharze Króla), ale nie zdziwiłbym się gdyby jednak nie zagrał z Ches. Nie mniej jednak niebawem wraca.

Awatar użytkownika
DominoWalcz
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DominoWalcz » 12 mar 2008, 21:11

No faktycznie jest im teraz bardzo potrzebny. "Trójka Maluchów" razem nie graja tak dobrze, jak przy silnym defensywnym pomocniku. Poza tym Ryjek bedzie tez mial alternatywe dla slabo spisujacego sie ostatnio Milito.

Ciekawie zapowiada sie mecz Almeria - Barca, ciezki teren tam jest. Real sie o tym przekonal niestety.

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 13 mar 2008, 17:19

Wiecie gdzie mogę znaleźć duże zdjęcie oficjalnego składu FC Barcelony na sezon 2007/2008. Kiedyś znalazłem ale nie wiem gdzie je mam :| A w necie same małe :| Pleaska :)

EDIT:

Dzięki RealFan ale i tak znalazłem prędzej niż mi napisałeś :P
Ostatnio zmieniony 13 mar 2008, 19:48 przez Tobik33, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2434
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 13 mar 2008, 18:28

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 14 mar 2008, 2:02

Ryjek w wywiadzie dla RAC 1 powiedział "I have no plan to go if I win a major title" czyli wszystko powoli się wyjaśnia. Jeśli Ryj wygra ligę lub Ligę Mistrzów to zostanie, jeśli nie uda mu się to odejdzie. Szkoda, że nie będzie tej 3 opcji czyli wygra i odejdzie jako zwycięzca :( Choć z drugiej strony, jeśli uda mu się wygrać LM to pewnie będę chciał, żeby został :D

Awatar użytkownika
iceald
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 14 mar 2008, 10:18

Bask pisze:jeśli uda mu się wygrać LM to pewnie będę chciał, żeby został
Kim jesteś i co zrobiłeś z Baskiem :?:

Trzeba chyba tylko mieć nadzieję, że wtedy zarząd pójdzie po rozum do głowy i podejmie decyzję o zakończeniu współpracy z Rijkardem po zakończeniu sezonu. Oni chyba też widzą, że Rijkard już nic nowego tej drużynie nie da i nie wymyśli.
To oczywiście w optymistycznej wersji, że wygramy jakiś "major title".

Awatar użytkownika
DominoWalcz
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DominoWalcz » 14 mar 2008, 15:46

Bask pisze:Choć z drugiej strony, jeśli uda mu się wygrać LM
Mozna powiedziec, ze Liga Mistrzow dla Barcelony zacznie sie dopiero od meczu polfinalowego. Dopisalo im ogromne szczescie i dwa razy z rzedu wylosowali najlepiej jak tylko mogli - najpierw Celtic, teraz Shalke. Tak wiec Ryjek ma ulatwione zadanie, zeby zajsc troche dalej w LM.

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 14 mar 2008, 15:55

zajebioza 8) lepiej byc nie moglo. W tym sezonie mamy szczescie z losowaniem. W poprzednich latach los nie byl az tak laskawy,ale teraz mamy szanse. Ale i tak najbardziej sie ciesze z tego wzgledu,iz nie gramy z Liverpoolem...nie mamy teraz takiego zespolu,zeby wygrac z doskonale przygotowana taktycznie druzyna

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 14 mar 2008, 15:58

Losowanie było ustawione ... Jak widać wtyki Barcy nie kończą się tylko na Hiszpańskiej federacji.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”