El Siete pisze:wp, radziłbym zakończyć OT // fieldy
dzięki za pomoc
na rozładowanie emocji.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 13 mar 2008, 23:04
El Siete pisze:wp, radziłbym zakończyć OT // fieldy
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 14 mar 2008, 0:01
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 14 mar 2008, 1:00
Franz, jesteś zajebisty. Po każdym meczu Legii wbijasz na forum za 2 dni i piszesz jak to się nie zajebałeś w cztery dupy, bla bla bla, a Pezetowi zarzucasz taki styl życia. Wiem nie napisałeś tego bezpośrednio, ale Pezet rapuje o tym co go otacza, o swoim życiu. Ty uważasz że jego teksty są proste. Nie są proste, ale na pewno prawdziwe.franz pisze:Jeździ trabantem i nie rapuje o chlaniu i dymaniu, ale ma szansę na poprawę.
El Siete pisze:.komercja w moim zamyśle polega w tym przypadku na fakcie iż nie jest to płyta na której nie dominują przemyslane rzeczowe ŻYCIOWE teksty jak to bywa w konkretnym rapie dla mnie to co zrobił Pezet to szczeniactwo, które może sie podobac jego fanom ale ja słuchając rapu od 95r. moge śmiało powiedziec że ta płyta jest zwyczajne słaba.
Guru do mnie nie przemawia.kulekfcb pisze:
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 14 mar 2008, 11:15
Od tego sie to zaczyna, ale co Ty mozesz wiedziec.Drinka?!
Nie wszystkie laski, ktore są skąpo ubrane to szmatyTy skąpo ubrana szmato! Może po prosty ominiemy te zbędne formalności i od razu mi obciągniesz. (Wersja którsza: "Ssij mój ch...")
Nie wiem dlaczego masz takie wrazenie, ja tylko napisalem kilka słów o plycie Pezeta, ja raczej nie mam takiego zycia. Co prawda imprezuje w weekendy, ale nie korzystam z przypadkowych znajomosci klubowychColner, powiedz mi dlaczego mam wrażenie, że mój kot jest bardziej dojrzały emocjonalnie od Ciebie? Zgrywasz twardziela-jełopa, bo masz przerost tarczycy, czy faktycznie jesteś takim debilem? To było pytanie retoryczne. (To znaczy takie na, które nie musisz odpowiadać, odpowiedz jest oczywista)
To ja akurat wiem, to dla mnie tu wiekszosc wchodzi. A gdy cloner nic nie napisze, to wtedy wiekszosc sie nudzi i wychodzi, a tak moze poczytac i czasem sie posmiac. Jedni sie smieja, bo ich to naprawde smieszy, ale inni - niestety w wiekszosci - z politowania nad osobnikiem.Dla takich własnie postów wart czytać to forum. Myslicie, że najzacniejsi są Chłopaczek, piwus, KJ, fieldy itd. NIE! To cloner jest esencją tego forum!
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: chesteros » 14 mar 2008, 12:25
chesteros
Post Wyświetl pojedynczy post autor: El Siete » 14 mar 2008, 13:00
El Siete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 14 mar 2008, 16:34
Wiem, że był poruszany wczesniej i ja nie mam zamiaru go odgrzebywać, to ktoś się przyczepił. Moje zdanie na temat płyty "Muzyka Rozrywkowa" zaprezentowałem kilka stron wstecz i nie mam zamiaru do tego wracać. Poprzednie płyty może przesłucham o ile czas pozwoli.Bienias pisze:franz jak pamietam temat plyty Pezeta juz wczesniej byl poruszany, a zeby docenic go jako rapera przesluchaj jego poprzednie plyty.
guru pisze:Po każdym meczu Legii wbijasz na forum za 2 dni i piszesz jak to się nie zajebałeś w cztery dupy
Serio? Nie wiedziałem. Dzieki za info ziomek.cloner pisze:Nie wszystkie laski, ktore są skąpo ubrane to szmaty
No i git. Ave Satan!cloner pisze:Przerzucilem sie na metal
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 14 mar 2008, 21:29
Noo, ten kawałek to mistrzostwoo, ale uważam, że IT ma wiele lepszych kawałków np.guru pisze:jeszcze jeden z jego lepszych kawałków-->
Premo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: chesteros » 14 mar 2008, 23:14
chesteros
Post Wyświetl pojedynczy post autor: misio » 26 mar 2008, 18:27
misio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 26 mar 2008, 20:19
misio pisze:zaden znany raper
Moofasa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 26 mar 2008, 20:29
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: misio » 26 mar 2008, 21:19
misio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KMJ » 26 mar 2008, 21:21
To moze napisz jaka to nagroda bo polowa ludzi na forum mysli pewnie ze sciemniasz. Zreszta co tu ukrywac?misio pisze:a wiec konkurs trwa nadal,a nagroda jest baaardzo atrakcyjna
KMJ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 01 kwie 2008, 19:42
Moofasa
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio