Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kondzia » 28 sie 2004, 10:14
Kondzia
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arekz » 28 sie 2004, 10:21
arekz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fan_Legii » 28 sie 2004, 10:28
Fan_Legii

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 28 sie 2004, 10:40
Bobohawk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Klinsmann » 28 sie 2004, 12:09
Klinsmann
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ramiz » 28 sie 2004, 12:39
ramiz
Mazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 28 sie 2004, 16:58
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 29 sty 2005, 19:05
No a ja mysle że "raczej kiepskie szanse" na awans ma Kujawiak, a Arka jak najbardziej ma szansearekz pisze:Ja tam myśle, że ma raczej kiepskie szanse
Myślę, że warto zwrócić uwagę na Kujawiak Włocławek, beniaminka w II lidze (3 miejsce jak do tej pory)
Co???? Jakie PodbeskidzieFan_Legii pisze:Bardziej mi wygląda na to że Podbeskidzie oi Bełchatów awansują
Ja też mysle ze wywalczą awans, nawet jestem tego pewienBobohawk pisze:Byloby cudownie gdyby tak sie stalo. Ale badzmy realistami i ma raczej nikle szanse na awans. Ale jestem optymista i mysle ze wywalcza awans
Sam jestes żałosnyKlinsmann pisze:Arka w 1 lidze? To żałosne...
No zdecydowanie szybciej Arka niż Kolporterramiz pisze:Arka Gdynia nie wytrzyma ligowego tempa i wg mnie nie zachowa tak wysokiego miejsca w tabeli.... ale kto wie czy nie Kolporter........
hahahaha, bez komentarzamazi pisze:środek tabeli...
No ale w tym sezonie to juz awansują... A kiedy ta lechia wejdzie do II ligiTomusmc pisze:Ona tak czesto na początku sezonu zajmuje wysokie miejsce poczym leci na dół tabeli i tam walczy o utrzymanie! Czekajcie az Lechia wejdzie do II ligi

kama_reda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mark_p » 29 sty 2005, 20:23
mark_p
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 29 sty 2005, 20:51
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 29 sty 2005, 21:51
No ja mysle, że Kujawiak nie bedzie sie liczył w walce o awans, a Arka to awansuje z 3 miejsca wydaje mi sie (2 rezerwuje dla Widzewa), o baraże zacietą walkę stoczą Korona i Jagiellonia, na dalszym miejscu widze równiez Podbeskidzie, mają niby silny skład, ale w wiekszości to są juz zawodnicy "wiekowi", którzy nie prezentują juz tej formy co dawniej.mark_p pisze:ojj nie Arka nie raczej-myśle że koło 7 miejsca gdzieś
100% Gks Bełchatów
i 90 % moim zdaniem Kolporter..choć kto wiec co teraz bedzie z Koroną
poza tym blisko będzie Kujawiak, Podbeskidzie i Jagiellonia

kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 29 sty 2005, 22:04
Jak sie nie zanosi. Zajmuje 7-me miejsce i traci siedem punktów do pierwszego Torunia. Jeszcze pełno kolejek, a strata jest niewielka.kama_reda pisze:No ale w tym sezonie to juz awansują... A kiedy ta lechia wejdzie do II ligi![]()
bo jak narazie to sie na to nie zanosi
![]()
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 29 sty 2005, 22:36
Ajgor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 29 sty 2005, 23:26
Uchi_UfFy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio