AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 727

Post autor: mete » 15 mar 2008, 11:50

Jeden spoza Unii rocznie. Więc albo Sheva albo ktokolwiek inny.
Kto zacz Tiago Neves?
Tiago to gracz Fluminense(nie wiem jak sie pisze) podobno gwiazda copa libertadores 20 bramek w 60 meczach ligi brazylijskiej ofenswyny pomocnik.osobiscie go nie widzialem wiec wolalbym kogos z Europy
Toteż mówię, drugi Favalli. Jeśli już co okienko mamy sprowadzać starego przeciętniaka, to Cesarowi mówię tak - ale nie jako podstawowemu wzmocnieniu OPŚ Wink Mam do niego sentyment z Lazio, chyba że to nie ten Cesar?

on nam nie potrzebny lepiej sprowadzic spowrotem Grimiego i dac mu szanse

Taa, z tego jeden wielki, jeden wypalony, jeden utalentowany i di Gennaro, w którym nie pokładam żadnych nadziei - ale oby mnie zdziwił - jeśli kogoś ściągnąć, to raczej po to, żeby był z Gourcuffem, di GEnnaro jeszcze nie dorósł do gry w Milanie.

kasy duzo nie bedzie a kadra szeroka bedzie potrzebna.Galliani powiedzial ze beda walczyc o mistrza.do tego Davide jest wychowankiem wole jego niz Brochcciego(jako zawodnika z statusem wychowanka)

Flamini? Po co nam on?
Emerson zagral kiilka dobrych meczy i tyle tez czesto nie dostepny.spodziewalem sie od niego wiecej.niech odjedzie i na jego miejsce Flamini.mamy Gattuso i Ambrosiniego.liczac ze na LM bedzie potrzebnych dwoch w pierwszym skladzie to wielkie wzmocnieniem do tego za darmo a Ambrosini mial czesto kontuzje teraz juz ma 31 lat nie wiadomo jak z jego zdrowiem a nie co sezon jest okazja sciagnac tam mlodego w miare doswiadczonego pilkarza i do tego Flamini kiedys chyba nawet gral na lewej obronie w Arsenalu wiec i u nas od biedy moglby zagrac.jakby przyszedl to przynajmniej nie musialbym ogladac Brocchiego

Odnośnie bramki to dla mnie raczej za wielką transakcję Milan uzna podpisanie kontraku z Kalacem i trzymanie na ławie Didę.
w jednym z wywiadow Sylvio powiedzial ze Gilardino moze sprubowac sil w Fiorentinie wiec nie sciagniecie wzamian Freya lub Montolivio bedzie wielkim grzechem bo napewno kwota za Alberto przy potencjalnymn trasferze sie nam nie zwroci

Wróć do „Włochy”