Tiago to gracz Fluminense(nie wiem jak sie pisze) podobno gwiazda copa libertadores 20 bramek w 60 meczach ligi brazylijskiej ofenswyny pomocnik.osobiscie go nie widzialem wiec wolalbym kogos z EuropyJeden spoza Unii rocznie. Więc albo Sheva albo ktokolwiek inny.
Kto zacz Tiago Neves?
Toteż mówię, drugi Favalli. Jeśli już co okienko mamy sprowadzać starego przeciętniaka, to Cesarowi mówię tak - ale nie jako podstawowemu wzmocnieniu OPŚ Wink Mam do niego sentyment z Lazio, chyba że to nie ten Cesar?
on nam nie potrzebny lepiej sprowadzic spowrotem Grimiego i dac mu szanse
Taa, z tego jeden wielki, jeden wypalony, jeden utalentowany i di Gennaro, w którym nie pokładam żadnych nadziei - ale oby mnie zdziwił - jeśli kogoś ściągnąć, to raczej po to, żeby był z Gourcuffem, di GEnnaro jeszcze nie dorósł do gry w Milanie.
kasy duzo nie bedzie a kadra szeroka bedzie potrzebna.Galliani powiedzial ze beda walczyc o mistrza.do tego Davide jest wychowankiem wole jego niz Brochcciego(jako zawodnika z statusem wychowanka)
Emerson zagral kiilka dobrych meczy i tyle tez czesto nie dostepny.spodziewalem sie od niego wiecej.niech odjedzie i na jego miejsce Flamini.mamy Gattuso i Ambrosiniego.liczac ze na LM bedzie potrzebnych dwoch w pierwszym skladzie to wielkie wzmocnieniem do tego za darmo a Ambrosini mial czesto kontuzje teraz juz ma 31 lat nie wiadomo jak z jego zdrowiem a nie co sezon jest okazja sciagnac tam mlodego w miare doswiadczonego pilkarza i do tego Flamini kiedys chyba nawet gral na lewej obronie w Arsenalu wiec i u nas od biedy moglby zagrac.jakby przyszedl to przynajmniej nie musialbym ogladac BrocchiegoFlamini? Po co nam on?
w jednym z wywiadow Sylvio powiedzial ze Gilardino moze sprubowac sil w Fiorentinie wiec nie sciagniecie wzamian Freya lub Montolivio bedzie wielkim grzechem bo napewno kwota za Alberto przy potencjalnymn trasferze sie nam nie zwrociOdnośnie bramki to dla mnie raczej za wielką transakcję Milan uzna podpisanie kontraku z Kalacem i trzymanie na ławie Didę.