Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 14 mar 2008, 16:39
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 14 mar 2008, 17:05
Lippi oświadczył, że czeka na propozycje...lisek_chz pisze:tylko pytanie czy chciałby bo tak długiej przerwie podjąć pracę trenera
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 14 mar 2008, 17:30
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 14 mar 2008, 21:00
Widziałem dwa mecze ( min. z Atletico ) Arizmendiego na prawej obronie i oba zagrał doskonale. To co nagle przestał tak dobrze tam grać ?bartbuks pisze:
Koeman zupełnie się pogubił w tym co robi... Niepotrzebne wyrzucenie piłkarzy, co i tak wpłynęło na złą formę oraz niesnaski w zespole. Arizmendi np grając na obronie przysparzał u mnie atak nerwicy,
Asteniu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 14 mar 2008, 21:46
Jurgen od przyszłego sezonu jest naszym trenerem na 2 latalisek_chz pisze:. Klinsmann i jego niekonwencjonalne metody szkoleniowe też opdadają, oczywiście wg. mnie Wink
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 14 mar 2008, 21:49
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 14 mar 2008, 21:54
Oglądałem mecz z Atletico i zagrał w nim fenomenalnie, kompletnie wyłączył z gry Simao Sabrose, a dodatkowo świetnie podłańczał się do akcji ofensywnych. Widziałem też jeszcze jeden jego mecz na obronie, ale nie pamietam z kim, gdzie również zagrał swietne zawody.lisek_chz pisze:Po średnim meczu z Atletico, grał bodajże z Villarreal, potem z Almerią. Dwa ostatnie mecze na tej pozycji w jego wykonaniu były jak by to napisać, poniżej pewnego poziomu. Grał tylko 3 mecze na tej pozycji, w tym jeden średni i dwa bardzo słabe, chyba, że się myle i grał w jakimś jeszcze innym meczu (wątpię w to). Nie jest stworzony do tej pozycji, bo w Deportivo z reguły grał na pozycji napastnika, ew. ofensywnego pomocnika, a ustawianie go na obronie, było lekką przesadą. Może i niektórzy piłkarze, przestawienie z ofensywy na obronę radzą sobie dobrze, ale nie Arizmendi. To tak jak by w Atletico, Aguero wystąpił na środku obrony, a w ataku zagrał Abbiatti z Ze Castro.
Asteniu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 14 mar 2008, 22:56
Asteniu pisze: Oglądałem mecz z Atletico i zagrał w nim fenomenalnie, kompletnie wyłączył z gry Simao Sabrose, a dodatkowo świetnie podłańczał się do akcji ofensywnych. Widziałem też jeszcze jeden jego mecz na obronie, ale nie pamietam z kim, gdzie również zagrał swietne zawody.
Fakt, że podłącza się do akcji, ale pod własną bramką często gubił się i siał zamęt w obronie... Niestety prawda jest taka, że całą obrona gubiła się i była niepewna, więc można Arizmendiemu wybaczyć, bo od niego trzeba wymagać ofensywnego stylu gry, a nie solidnego obrońcy...Asteniu pisze:Arizmendi to albo środkowy napastnik, albo prawy skrzydłowy, wiec na skrzydle wie jak grać, tylko że teraz musiał oprócz atakowania także bronić.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 15 mar 2008, 10:11
Starość - nie radośćAkarin pisze:Jurgen od przyszłego sezonu jest naszym trenerem na 2 lata Już w styczniu to ogłoszono
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Valencianista » 15 mar 2008, 11:20
lisek_chz pisze:Soriano już powiedział w wywiadzie, że Soler nie sprzeda akcji klubu, bo jest z nim za mocno związany, więc praktycznie nic się nie zmieni, bo to Soler ma dużą część akcji, więc to on będzie decydował, kogo kupić, a kogo nie.
Valencianista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 15 mar 2008, 16:21
No oczywiście, ja tylko pisze na podstawie dwóch spotkań które widziałem i w nich zagrał świetnie jak było w innych spotkaniach tego nie wiem.bartbuks pisze:Asteniu pisze: Oglądałem mecz z Atletico i zagrał w nim fenomenalnie, kompletnie wyłączył z gry Simao Sabrose, a dodatkowo świetnie podłańczał się do akcji ofensywnych. Widziałem też jeszcze jeden jego mecz na obronie, ale nie pamietam z kim, gdzie również zagrał swietne zawody.
Mecz z Atletico był naprawdę jednym z lepszych w wykonaniu całego zespołu...Jeden czy dwa dobre spotkania w wykonaniu Arizmendiego na obronie nie świadczą o tym, że sobie tam radzi... Z Almerią można powiedzieć, że zaliczył asystę... Chłopak grał w kilku meczach na tej pozycji, ale nie przekonał chyba nikogo do tego, że może tam grać. Ostatni mecz z Depor zagrał dobrze, ale grał w pomocy...
Asteniu Ty widziałeś 2 spotkania... Ja oglądam każdy mecz VCF i powiem szczerze, że do dziś nie rozgryzłem jak KOEMAN przydziela pozycje zawodnikom... Jak widzę Maduro i Marchenę w śr pomocy to zastanawiam się czy czasami Hildebrand nie odpowiada za kreowanie gry...![]()
Asteniu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 17 mar 2008, 21:23
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 17 mar 2008, 23:09
RealFan pisze:No i sa czarne chmury nad Koemanem. Wedlug spekulacji hiszpanskiej prasy, jesli Valencia wtopi mecz w CdR z Barcelona dojdzie do zebrania zarzadu i bardzo prawdopodobne bedzie natychmiastowe zwolnienie trenera. Czyli teoretycznie istnieje taka mozliwosc, ze Koeman nie poprowadzi Los Ches juz w meczu z Realem...
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 18 mar 2008, 15:21
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 mar 2008, 17:36
Czy istnieje w Hiszpanii jakaś prasa sportowa różniąca się od gówna?lisek_chz pisze:To, że David Villa chce odejśc, napisała Marca i inne gówna, typu ElmundoDeportivo
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio