Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 376

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 15 mar 2008, 20:19

Patrze nikt nie chce komentowac kolejnego remisu , coz mistrzostwo sie oddala

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 15 mar 2008, 20:20

Od ilu spotkan Arsenal juz nie wygral :O 4 :think: chyba sie sypie wszystko, nie ma motywacji czy wyczerpali swe sily na LM - tak czy owak :spoko:
Zaniedlugo 3msc :lol:

A nastepna w kolejce Chelsea wiec pewnie nastepny mecz bez win

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 15 mar 2008, 20:31

czeher pisze:Od ilu spotkan Arsenal juz nie wygral :O 4 Think chyba sie sypie wszystko, nie ma motywacji czy wyczerpali swe sily na LM - tak czy owak Szpoko
Zaniedlugo 3msc Laughing

Bardzo się boje Chelsea. Już zaczynam uciekać. Czeher, poczekaj sezon się jeszcze nie skończył. Jak prowadziliśmy 6 punktami w tabeli, to ciężko było z Ciebie wydusić chociaż jednego posta.

Sędzia ['] Oczywiście to nie tylko jego wina, ale w dużej mierze. Odebrał gola Ade, który był poprawnie strzelony. Potem kilka razy przeszkadzał w akcjach ofensywnych. Nie potrafi się ustawiać czy co?!

My oczywiście koncert nieskuteczności, chociaż setek wielu nie było. Fabregas podobnie jak z Wigan, nie strzelił sam na sam i pozycja taka sama. :? Ade dzisiaj słabo, Robin słabo. W ogóle ciężko jest kogoś z naszych wyróżnić.

Mido... ['] Mam nadzieje, ze z Clichym wszystko w porządku a "gwiazda" z Egiptu dostanie kilka meczów bana.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 15 mar 2008, 20:43

guru pisze:Czeher, poczekaj sezon się jeszcze nie skończył. Jak prowadziliśmy 6 punktami w tabeli, to ciężko było z Ciebie wydusić chociaż jednego posta.
:arrow:
czeher pisze:ja sie przypomne w odpowiednim momencie podczas sezonu
Moze dlatego :P teraz widac nadchodzi moj czas, a tak na serio to ostatnio, znaczy od dluzszego czasu chyba zauwazyles ze skrobne cos od czasu do czasu niezbyt systematycznie. Poza tym nie pisalem nic jak gubiliscie pkt, ostatnio tylko z wzgledu na kupon piszac w sposob zartobliwy ....

Chyba dobrze nie jest skoro ostatnio gubi sie masowo pkt z takimi potegami jak WIgan, Birmingham czy Boro. Klucozwe spotkanie z Chelsea teraz chyba sie zgodzisz

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 15 mar 2008, 20:47

czeher pisze:Chyba dobrze nie jest skoro ostatnio gubi sie masowo pkt z takimi potegami jak WIgan, Birmingham czy Boro.

No niestety. Skuteczność zawiodła. Z Wigan powinniśmy wygrać, tak samo z Birmingham. Frajersko stracona bramka w ostatnich sekundach meczu. :roll: Dzisiaj powinniśmy wygrać, ale tak na dobra sprawę, to nie zagraliśmy dobrego meczu i remis jest sprawiedliwy. Oni nie mieli może wielu sytuacji (gol i strzał Downinga z dystansu jedynie zapamiętałem), ale dobrze się bronili.
czeher pisze:Klucozwe spotkanie z Chelsea teraz chyba sie zgodzisz
Chelsea jest teraz w formie, ale nie zapominaj, że na tygodniu grają trudny wyjazd z Tottenhamem. :] Liczę na Koguty. Remis na SB nie będzie złym wynikiem, chociaż zobaczymy jak będzie przebiegał mecz.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 15 mar 2008, 21:35

czeher pisze:Moze dlatego
Jeszcze będziesz miał okazję się przypomnieć, wtedy kiedy wpadniesz tu z gratulacjami za tytuł :P

Na poważnie jednak, to coś już za długo trwa nasza fatalna passa w lidze. Byłem przekonany, że wyeliminowaniu Milanu także na krajowym podwórku pójdzie nam lepiej, a tu kapa :roll: Zaczyna to troszkę przypominać porzedni sezon kiedy skuteczność praktycznie nie istianiał.

Dzisiaj była szansa na trzy punkty, ale sędzia nie dopisał za bardzo. Mimo wszystko tak jak wspomniał guru, remis jednak wychodzi na całkiem sprawiedliwy wynik ... niestety.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 mar 2008, 22:15

Mido ['] kara powinna być surowa. Ale biorąc pod uwagę poczynania naszej kochanej FA vide kara dla Taylora, to nic specjalnego nie można oczekiwać.

Przecież on mógł mu głowę urwać :o

Jedyny pozytyw ....

Awatar użytkownika
Giggsy King
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 15 mar 2008, 22:23

Macie może do tego linka? Bo mnie ciekawi o co z tym Mido chodzi :P

ddworakk
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddworakk » 15 mar 2008, 22:29

Smutno mi bardzo...
Ja nie uwazam tej serii za jakies wyczerpanie sil czy brak motywacji a tym bardziej jakiegos zalamania sie druzyny...
Powrocil niestety syndrom poprzedniego sezonu:
Jestesmy strasznie nieskuteczni to az razi w oczy...
Cesc mial dzisiaj sam na sam podobnie zreszta jak w meczu z Wigan przed tygodniem, wtedy rowniez sam na sam mial Adebayor...
Dzisiejszy mecz w wykonaniu Kanonierow uwazam za bardoz dobry! podobala mi sie gra naszego zespolu a ciezko jest wygrywac nawet na swoim stadionie z druzyna ktora stawia "autobus" w bramce!
Middlesbrough zagralo naprawde poprawnie ale powiedzmy sobie szczerze udala im sie jedna kontra ktora ustawila maecz a pozniej wczesniej wspomniany autobus!

Co do "czarnej" serii:
z Aston Villa mecz ustawil samoboj Senderosa i musielismy gonic!
z Birmingham fatalna kontuzja Eduardo ktora mocno nas podciela mimo wszyystko moglismy wygrac ale Adebayor zachowal sie zbyt egoistycznie i nie wylozyl pilki Bendtnerowi na 3-1
z Wigan pomijam fatalny stan murawy bo i tak moglismy to wygrac!
Arsenal nie jest w jakiejs fatalnej formie ale The Gunners poprostu nie jest w formie WYSMIENITEJ!

Co od meczu z Chelsea:
Obie druzyny maja rowne szanse Arsenal napewno zagra z Chelsea jak rowny z rownym a jesli poprawi skutecznosc to rekord nieprzegranych meczy Chelsea na wlasnym stadionie bediz etylko historia...

Co do walki o mistrzostwo:
Jak najbardziej to sprawa wciaz otwarta chociaz jak wiadomo mocno sie skomplikowala! Ja jednak wciaz wierze a nawet jestempewien ze Arsenal skonczy ten sezon przed MU!

PS: Mam nadzieje ze z Clichy'm wszystko ok!

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 16 mar 2008, 1:24

Mido ['] kara powinna być surowa. Ale biorąc pod uwagę poczynania naszej kochanej FA vide kara dla Taylora, to nic specjalnego nie można oczekiwać.
Co poradzić tak już jest....i tak, że dostał czerwien to dostatnie 3 mecze bana, taki Gallas za brutalne wejście w Naniego w FA nic nie dostał ....:|

Co do meczu, to nie wiem gdzie ta nieskuteczność, poza jedna setkę Cesca nie widziałem 100% sytuacji :O wiem, ze jak drużyna ma ogromną przewage i ciągle jest pod polem karnym to się wydaje, że zaraz coś wpadnie, ale to nie znaczy, że mieliścy multum klarownych okazji bo ja takich nie dostrzegłem :]

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 16 mar 2008, 9:39

http://www.d1g.com/video/show/?id=1865351

Czegos tu nie rozumiem...

Moim zdaniem faul nie byl celowy, Mido nawet na niego nie spojrzal. Poprostu chcial dobrze przyjac pilke. Za wysoko noga - fakt , ale celowosc uderzenia moim zdaniem znikoma

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 16 mar 2008, 10:52

Może nie było to celowe zagranie, ale nie zmienia to faktu, że było bardzo niebezpieczne.

Awatar użytkownika
Hanni
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 16 mar 2008, 11:00

Zero racjonalnego myślenia. Nikt przy zdrowych myśleniach nie wchodzi tak na górną piłkę. Mido - może on powinien występować w K1? Przecież gdyby nie troche szczęścia to Clichy mógł mieć długą przerwę od gry. :?

boskigonzo pisze:Moim zdaniem faul nie byl celowy, Mido nawet na niego nie spojrzal. Poprostu chcial dobrze przyjac pilke. Za wysoko noga - fakt , ale celowosc uderzenia moim zdaniem znikoma

Pewnie... Noga na wysokości 1,80m to nie jest nic celowego i zawodnikowi nie przychodzi do głowy że może zrobić komuś krzywdę...
ZERO MYŚLENIA!

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 16 mar 2008, 13:03

Hanni pisze:Pewnie... Noga na wysokości 1,80m to nie jest nic celowego i zawodnikowi nie przychodzi do głowy że może zrobić komuś krzywdę...
ZERO MYŚLENIA!

A przypomnij sobie czy np. taki Diaby dostal czerwo za uspienie na kilka minut Terrego :| . Co jak co ale tamto bylo grozniejsze i nie bylo kartki i tez raczej nie bylo celowe , wiec wtf ? :|

PS. uwielbiam kółka wzajemnej adoracji , moge dolaczyc do waszego ? :)

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 16 mar 2008, 13:08

boskigonzo pisze:A przypomnij sobie czy np. taki Diaby dostal czerwo za uspienie na kilka minut Terrego
Tylko że w tamtym przypadku nie ma mowy o za wyskoko podniesionej nodze- Diaby najzwyczajniej w świecie chciał wybić piłkę a Terry chciał uderzyć ją ze 'szczupaka'. Jak się skończyło wszyscy wiemy.
boskigonzo pisze:Co jak co ale tamto bylo grozniejsze i nie bylo kartki i tez raczej nie bylo celowe , wiec wtf ?
Było groźniejsze, ale zgodne z przepisami :] .
boskigonzo pisze:PS. uwielbiam kółka wzajemnej adoracji , moge dolaczyc do waszego ? Smile
Dołącz do redcafe, tamto jest chyba największe.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”