A sytuacji z Terrym już nie pamiętam, ale jeśli został kopnięty w głowę to nie można przecież powiedzieć, że to było zgodne za zasadami. Zasady chyba nie pozwalają na kopniaki w łeb.
Ale ogólnie ostatnio coś się dzieje w tej angielskiej lidze i wszyscy zwracają uwagę na ostre zagrania po ataku na Eduardo. A tutaj kolejny przykład jednego z głupich zagrań w ostatnim czasie, które mogło się skończyć tak jak w przypadku Chorwata. Choć akurat w tym przypadku nic się strasznego nie stało, ale chyba mogło, a ten Bardsley powinien zobaczyć czerwo.
http://www.zshare.net/download/8734657872b209
Obejrzałem ten mecz Arsenalu i nie wiem co się z nimi dzieje. Wcale nie zagrali wyśmienicie, ale fakt, że sędzia trochę dał dupy. Gola powinien chyba uznać, ale Kanonierzy też są chyba sami sobie winni, bo takie mecze powinni wygrywać. Boro naprawdę nie jest potęgą, aczkolwiek trzeba przyznać, że w tym meczu bronili się naprawdę nieźle.
Trochę głupio w tak szybkim czasie roztrwonić tak dużą przewagę. Mam nadzieję, że się w końcu ockną i zaczną grać tak jak powinni i faktycznie powalczą jeszcze o to mistrzostwo, bo to jedyna drużyna z Top4, którą tak naprawdę toleruję, a nawet lubię.