Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 mar 2008, 23:24
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 16 mar 2008, 23:40
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 17 mar 2008, 0:11
Nie cytuj mnie, skoro tego nie powiedziałem.boskigonzo pisze:Odsyłaja mnie do was , nawet na odchodne kupili mi masło i kilof do dobrego włażenia w puperzekomo metol pisze:Dołącz do redcafe, tamto jest chyba największe.
To nie jest epitet.boskigonzo pisze:epitety zachowaj dla kolegow, badz kibicow Arsenaluguru pisze:Czy Ty chory jesteś?
metol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 17 mar 2008, 7:26
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 17 mar 2008, 8:40
Duch pisze:Nie masz żadnych argumentów na poparcie swoich chorych teorii, więc jakakolwiek dyskusja jest już bezsensowna
metol pisze:Nie cytuj mnie, skoro tego nie powiedziałem.
boskigonzo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 17 mar 2008, 10:15
Hanni

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 17 mar 2008, 11:39
Wiesz mniej więcej (przynajmniej mniej więcej) o co chodzi z przepisem o 'za wysoko podniesionej nodze'? Mido machał korkami na wysokości na której Clichy wyskakiwał (!) do pojedynku główkowego. Terry głowę schylił (!) na wysokość kolan reszty zawodników. Nadal nie widzisz różnicyboskigonzo pisze:Clichy dostal w ryja przypadkowo, niecelowo i jestes zbulwersowany. Terry byl pod respiratorem kilka minut i to juz jest walka o pilke a nie brutalny faul. [']
Ponownie- to Mido wpakował się na głowę Clichy'ego.boskigonzo pisze: To po co Clichy wpakowal sie pod noge Mido ?
Możesz mi wytłumaczyć dlaczego kartka się nie należała? Póki co Twoim jedynym argumentem jest to, że zagranie nie było celowe. Mogę go podważyć jednym zdaniem- faul Taylora na Eduardo również nie był celowy a kartka i tak się należała. A teraz ja podam kilka argumentów dlaczego kartka się należała:boskigonzo pisze:Bo sie nie nalezala .
W takim wypadku zauważ, że Mido nie powinien machać nogą na takiej wysokości. Mógł to zrobić klatką bądź głową.boskigonzo pisze:Mido machnal ta noga na te 180 cm raczej nie po to zeby skopac Clichemu glowe , tylko po to zeby przyjac pilke . A jesli uwazasz ze przyjmowanie pilki, walka o nia jest "zlem" , albo ze takie rzeczy to tylko w siatkonodze to przykro mi kolego
Chciałbyś kiedyś na boisku dostać korkami po twarzy (i to podczas główkowego pojedynku!)? Nie sądzę. I nie mów, że coś takiego jest wliczone w ryzyko, bo po prostu nie jest.boskigonzo pisze:Powtarzam jeszcze faul na Clichym , faul Diabiego i jeszcze setki i tysiace tego typu fauli nie zasluguja na czerwo. Nie bylo to celowe . Koles chcial przyjac pilke , a ze nadzial sie na czyjs ryj to przypadek
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 mar 2008, 12:23
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 17 mar 2008, 15:27
RóżA pisze:Możesz mi wytłumaczyć dlaczego kartka się nie należała?
tak szczerze- widziales zeby ktos dostal czerwo za wysoko uniesiona noge ?RóżA pisze:-przepis o o 'za wysoko uniesionej nodze'
gdyby faul byl bezpieczny to sedziowie nie gwizdali by ich-zagranie było niebezpieczne
Jestem pewien ze gdyby Clichy nie upadl itd itp to nie byloby tak surowej kary.RóżA pisze:-przeciwnik został kopnięty w twarz (!) korkami (!)
Chyba na skrzydlachRóżA pisze:Mógł to zrobić klatką bądź głową.
RóżA pisze:i to podczas główkowego pojedynku!
fieldy pisze:A to sam raczej należy do takiego kółka pt. "byle na przekór Kanonierom".
Nie wazne, czy sensownie, ważne że mozna coś "wytknąć" Arsenalowi, czy jego graczom.
Hanni pisze:Ale jakie to ma znaczenie, jak z tego co widziałem zaistniała sytuacja miała miejsce bardzo blisko końcowego gwizdka??
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 mar 2008, 15:47
wielokrotnie wymienieni przez ciebie uzytkownicy [fieldy i guru] krytykowali graczy Arsenalu za np. nurkowanie, za wymusanie fauli, za zbyt ostrą grę.boskigonzo pisze:wrecz dyskusja z wami ( nie wszystkimi ) przebiega jednakowo - Arse cacy , reszta swiata fe
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 17 mar 2008, 18:50
Już Ci to wcześniej tłumaczyłem, ale widzę, że to jest jak rzucanie grochem o ścianę. Może jeszcze raz:- zagranie niezamierzone
RóżA pisze:Póki co Twoim jedynym argumentem jest to, że zagranie nie było celowe. Mogę go podważyć jednym zdaniem- faul Taylora na Eduardo również nie był celowy a kartka i tak się należała.
No i co z tego? To na podobnej zasadzie mogę powiedzieć, że kraść też można, bo przecież nie wszystkich za to zamykają. I za wysoko uniesioną nogę (+ kopniaka w twarz) jest przewidziana kara i za kradzież jest kara. To, że niektórym udaje się jakoś z tego wybrnąć nie znaczy, że inni mogą tak robić.boskigonzo pisze:- bylo wiele tego typu zagran ktore nie byly karane usunieciem z boiska
Za samą za wysoko uniesioną nogę nie, ale gdyby dodać do tego kopniaka z korków w twarz...tak szczerze- widziales zeby ktos dostal czerwo za wysoko uniesiona noge ?
Ale upadł. I kara jak najbardziej była słuszna.Jestem pewien ze gdyby Clichy nie upadl itd itp to nie byloby tak surowej kary.
Clichy starał się odbić piłkę głową. Mido tego nie potrafi?boskigonzo pisze:Chyba na skrzydlach Rolling Eyes
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 20 mar 2008, 21:15
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 20 mar 2008, 21:22
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 20 mar 2008, 21:22
Niektórzy potrzebują więcej czasu, ale lepiej później niż wcale. Witamy w naszym szyderczym gronie adoratorów, czyli po prostu kibiców Arsenalu.Chlopaczek pisze:Doslownie przed chwila to we mnie dojrzalo.
wbijaj na devilpejdż i zrób tam dyma!Chlopaczek pisze:Prosze o informacje kogo lubimy a kogo nie lubimy zebym wiedzial ktorych kibicow powinienem obrazac.
guru
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio