Jak ManU i Roma trafia na szczyt swojej formy to Roma nie ma szans na OT ? ? ? I jest wiadome kto wygra ? ? ? A niby czemu ? ? ?
A jak myślisz czemu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 19 mar 2008, 8:11
Jak ManU i Roma trafia na szczyt swojej formy to Roma nie ma szans na OT ? ? ? I jest wiadome kto wygra ? ? ? A niby czemu ? ? ?
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 19 mar 2008, 11:14
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 19 mar 2008, 14:16
Totnik_ASR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 19 mar 2008, 20:44
boskigonzo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 31 mar 2008, 13:22
Einar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 31 mar 2008, 14:13
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 31 mar 2008, 14:21
Einar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 31 mar 2008, 14:40
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 31 mar 2008, 15:10
Mam spore wątpliwości czy wyjdziemy w Rzymie dwoma napastnikami. Po drugie nie wiem jak rozpisał byś tych graczy, których wymieniłeś. Bo ja tu widzę jednego skrzydłowego...Kamil232 pisze:Van Der Sar- Brown, Rio, Vidic, Evra, Carrick, Scholes, Anderson, Tevez, Rooney, Ronaldo.
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 31 mar 2008, 15:12
Einar pisze:Na Olimpico wygrana 2-1, na Old Trafford 1-0 i jedziemy do Moskwy ;]. Po drodze już tylko jacyś kelnerzy z Katalonii Razz
Kamil232 pisze:Kontuzje Naniego i Saszy. Są w kadrze VDS, Evra, Rio i Carrick i Giggs którzy w ostatnim meczu bądź nie zagrali bądź zeszli z powodu urazów mam nadzieję, że już wszystko w porządku.
boskigonzo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 31 mar 2008, 15:14
Nie pewność siebie tylko realizmboskigonzo pisze:Einar pisze:
Na Olimpico wygrana 2-1, na Old Trafford 1-0 i jedziemy do Moskwy ;]. Po drodze już tylko jacyś kelnerzy z Katalonii Razz
ulala coz za pewnosc siebie
Einar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 31 mar 2008, 15:27
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 31 mar 2008, 15:31
Einar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 31 mar 2008, 15:57
To właśnie był twój piękny senEinar pisze:Na Olimpico wygrana 2-1, na Old Trafford 1-0 i jedziemy do Moskwy ;]. Po drodze już tylko jacyś kelnerzy z Katalonii Razz
W cale nie musi tak być jak z tamtej strony ale wtedy gralibyśmy bardziej zachowawczo i ewentualnie w trakcie gry wprowadzili jokerów. Choć sam nie wiem czy lepiej wszystko postawić na jedna kartę czy w I meczu nie stracić szans na awans i szukać ich w rewanżuEinar pisze:Co do ustawienia pomocy, jestem co najmniej zdziwiony. Cóż, może coś z tego będzie, chociaż wolałbym Ludo od pierwszych minut i potem Davida/Alberto z ławki.
Yukasz
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio