Bo jakoś nie byłem w stanie tego zrozumieć...
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 20 mar 2008, 0:30
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 20 mar 2008, 0:44
No właśnie Doni najpierw za wysoko wyszedł i to że w tej sytuacji były emocje zawdzięcza tylko sobie. Choć do piłki ładnie wyskoczył ale gdyby padł gol to byłby to gol Doniego w 1/2.(L)oczkerson pisze:jedna świetna interwencja Doniego, gdzie najpierw przy wolnym za wysoko się ustawił (i już myslałem że wpadnie mu jak w meczu z Empoli przy strzale Giovinco ) ale potem świetnie się wyciągnął i sparował na poprzeczkę Shocked
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 20 mar 2008, 8:56
jak kazdy z Nas .. co strzelilo Spalowi do lba zeby w takim meczy robic eksperymenty...A zapomniałem się zapytać dlaczego Cicinho grał na lewej stronie a Cassetti na prawej
Bo jakoś nie byłem w stanie tego zrozumieć...
Totnik_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 21 mar 2008, 18:47
No fakt on się zwie Boriello przez dwa 'r'Einar pisze:Yukasz, ja bym Borriello z chęcią u nas widział, chodzi tylko o to, że on sie Boriello nie nazywa ;]. A tak a propos niego, było coś mówione, że nie chce wracać do Milanu wiecie coś na ten temat Milaniści?
Co do Mercato Romy to wierze w zakup Vargasa i któegoś z wymienionych przez ciebei napastników... za wyjątkiem MatusiakaŻeby nie przyszedł tylko jakiś Mido. Ale to chyba OT zajeżdża
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 21 mar 2008, 18:58
Einar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 21 mar 2008, 19:15
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 21 mar 2008, 20:27
Einar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 21 mar 2008, 20:41
Jeśli okazałoby się to prawdą to byłaby to prawdziwa okazja. Jeśli Roma naprawdę myśli poważnie o Fabiano musi mu zaoferować pokaźny kontrakt, czego na pewno nie odmówią mu w Milanie lub Realu.Kontrakt Luisa Fabiano jest ważny do 2009r., jednak jeśli napłynie korzystna oferta piłkarz może odejśc. Problemem może być jedynie kwota odstępnego. Prezes Sevilli wycenia Brazylijczyka na 60 milionów euro, ale w kontrakcie zawarto klauzulę o możliwości zmiany barw przy ofercie przekraczającej zaledwie 11 milionów. 65 procent praw do przychodu z transferu ma grupa Gestion Soccer Invetments, która posiada właśnie tyle procent udziałów w karcie zawodnika.
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 21 mar 2008, 22:45
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DominoWalcz » 22 mar 2008, 0:16
DominoWalcz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 22 mar 2008, 0:30
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DominoWalcz » 22 mar 2008, 0:35
Z tego co czytalem, to Liverpool nosi sie z zamiarem wykupienia praw do Mascherano od MSI za ok. 20 milionow euro. A jak jest z Tevezem to w sumie nie wiem, byly pogloski, ze go wypozyczyli na 2 lata, inne zrodla podawaly, ze Manchester go wykupil. Moze jakis fan Red Devils nam objasni wszystko?RealFan pisze:Potem ta sama akcja przy kolejnych transferach, choc tu nie wiem, czy ManU ma prawa do Teveza? Albo Liverpool do Mascherano?
DominoWalcz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: madriano » 22 mar 2008, 9:29
madriano

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 22 mar 2008, 10:04
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 22 mar 2008, 16:08
Pewne trzy punkty ;]. Może teraz pisze troche 'poniewczasie' ale w 'bukmacherce' wcześniej radziłem grać na naszych.madriano pisze:a jak myslicie, roma zgarnie 3 pkt z Empoli??
Einar
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio