Tottenham Hotspur (zbiorczy) - Strona 33

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Tottenham w tym sezonie ...

wygra lige
7
6%
zapewni sobie start w LM (1-4)
33
29%
wywalczy start w PUEFA
54
48%
nie wyjdzie już ze strefy spadkowj
18
16%
Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 20 mar 2008, 11:30

mistyk pisze:Wynik sprawiedliwy wedlug mnie, a Grant jest coraz bardziej utwierdza mnie w przekonaniu, ze jest nieodpowiednim czlowiekiem na tym stanowisku.
Nadal Chelsea jest twoim faworytem do wygranie Premiership :>

Meczu nie widziałem, było wazniejsze spotkanie :) Ale skoro każdy tak chwali to sobie ściągne.

Awatar użytkownika
Kubańczyk
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kubańczyk » 20 mar 2008, 11:33

mistyk pisze:Rzeczywiscie mecz swietny, ale frajerstwo Chelsea nie znalo w tym meczu granic. Wygrywac 3:1 i jeszcze prawie przegrac? (brawo Cudicini). Chelsea w tym sezonie przoduje w najbardziej porywajacych meczach - 4:4 z Aston i Kogutami :D
to raczej Tottenham przoduje w takich meczach.Z Villą 4-4,z reading 6-4,i teraz 4-4.

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 20 mar 2008, 12:24

RóżA pisze: A czy kiedykolwiek w to wątpiłeś? Grant- człowiek dla wielu anonimowy z miejsca staje się managerem Chelsea. To nie mogło wyjść The Blues na dobre :wink: .
Szczerze mowiac to w pewnym momencie myslalem,ze naprawde Grant moze pociagnac ten wozek. Wygrywaliswoje mecze i to w bardzo oslabionym skladzie. W kluczowych momentach zespol jednak zawodzi, a to jest bardzo wazne.

Czy Chelsea dalej jest moim faworytem? Otoz tak, chociaz wiem, ze Manchester znacznie im odskoczyl. Kloczowa bedzie ta niedziela i mysle, ze poznamy odpowiedz czy Chelsea ma jeszcze szanse na tytul.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 20 mar 2008, 13:26

Z początku Chelsea po prostu grała cały czas swoje, ale jak słusznie zauważyłeś, do pewnego momentu- do momentu, w którym Grant musiał dodać coś od siebie. A że nic do zaoferowania nie ma, machina w końcu się zacięła. Pytanie tylko na jak długo...

... ale to chyba nie ten temat, więc EOT :P .

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 20 mar 2008, 15:48

Kubańczyk pisze:uż unosiłem ręce by się cieszyć,a ty nagle Cudicini boską interwencją uratował Chelsea.
co prawda,to prawda,ale Bulgar zawalil te sytuacje i tu jego trzeba bardziej winic,niz wychwalac Wlocha.

Kubańczyk pisze:najsłabszym zawodnikiem był Pascal Chimbonda.
tak jak min. z PSV. cos czuje,ze Ramos pozegna sie z nim po sezonie :think:

guru pisze:Marco_Van_Basten napisał:
Joe Cole.

Zawsze lubiłem tego zawodnika. Takiego właśnie zawodnika chciałbym w Arsenalu. Lewe skrzydło, prawe skrzydło. Bez różnicy. Do tego bajeczna technika. Pray
najlepszy gracz Chelsea od paru sezonow. Po prostu. Nieprzereklamowany jak Lampard czy Ballack. Cole jest swietnym pilkarzem i nikt z niego geniusza nie robi-to jest jego sila.On mi troche przypomina ciagiem na bramke Solariego z tego Realu,w ktorym tylko on i Salgado chcieli grac :wink:

guru pisze:Oby Cech wrócił na mecz z Arsenalem. Laughing
Cech to najlepszy bramkarz swiata :o musicie zagrac naprzeciwko Valdesa,zeby wygrac :o

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 20 mar 2008, 15:59

Berik pisze:najlepszy gracz Chelsea od paru sezonow.
A Drogba? A Terry?

Cole nie znaczy dla Chelsea tyle co wymieniona przeze mnie dwójka. Może gdyby nie był zrobiony z porcelany znaczyłby więcej, ale cóż...

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 20 mar 2008, 16:18

RóżA pisze:A Drogba? A Terry?
Nie przepadam za tymi panami. I moze tez dlatego jest taka,a nie inna moja ocena. W sumie Terry jesli gral w tym sezonie,to obnizyl loty i to dosc mocno.Teraz wychodzi granie z kontuzjami i za wszelka cene z przed 2 czy 3 sezonow.

Nie lubie gwiazd z 1 stron gazet :roll: jakos niedoceniani zawodnicy (jak Cole) bardziej mi imponuja :roll:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 20 mar 2008, 17:22

Terry zaczął grać nieco słabiej, ale nie zmienia to faktu, że nadal jest wyróżniającą się postacią w Chelsea. Wraz z Drogbą tworzy 'kręgosłup' Chelsea, więc pisanie, że wiecznie połamany Cole jest najlepszym graczem Chelsea jest nie na miejscu :P .

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 20 mar 2008, 20:04

RóżA pisze:więc pisanie, że wiecznie połamany Cole jest najlepszym graczem Chelsea jest nie na miejscu
pewnie tak :wink: ale sympatyzuje z nim. Taka wymiana Cole za Ronaldinho + 20-30 mln dla Barcy :lol: czemu nie :wink: choc czy Ronni jest tyle wart? :think:
Orientuje sie ktos co sie dzieje z Sheva? gra w rezerwach?ogony w 1 skladzie(jak ze Spurs)? czy trybuny?

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 20 mar 2008, 20:25

Berik pisze:ale sympatyzuje z nim.
Nie powiem, że ja nie :P . Gra Cole'a mi również się podoba, zresztą już w West Hamie mi imponował... ale kiedy to było :P .
Berik pisze:Orientuje sie ktos co sie dzieje z Sheva?
Shevchenko... szkoda słów. Albo ławka, albo kontuzja, nic poza tym. Ostatnio pojawiły się pogłoski o chęci powrotu do Milanu (zresztą podobno Milan również się nim interesuje) lub o jakimś wypożyczeniu. Ciekawe co z tego wyjdzie...

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 20 mar 2008, 20:35

w pewnym sensie przypomina mi Henryka w Barcelonie. Oczywiscie mowie o 1 sezonie Shevy(mial slaby ale gral). Francuz tez jest taki niemrawy.Bramki strzela( nie tyle ile sie oczekuje),ale jednak strzela. sam jestem ciekaw co bedzie za rok :think:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 20 mar 2008, 20:37

Henry generalnie zawodzi, ale bramek trochę już strzelił a ponadto ma dużo asyst. Sheva w pierwszym sezonie grał gorzej.

Sorry za OT. Spadam na mecz.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 20 mar 2008, 21:14

Poza tym wszyscy wiedzą, że i tak Henry jest lepszy 8) . O!

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 21 mar 2008, 15:23

Angielska prasa spekuluje na temat transferu bramkarza Espanyolu do Tottenhamu.
Kameni miał by kosztować 7 mln Euro, tak jak ma w klauzuli, i zarabiać 30 tys. funtów tygodniowo.

Myslę że to byłby ciekawy transfer. Kameruński bramkarz z pewnością prezentuje się lepiej niż Paul Robinson.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 21 mar 2008, 15:25

kaczy pisze:Kameruński bramkarz z pewnością prezentuje się lepiej niż Paul Robinson.

Trudno znaleźć bramkarza, który by się prezentował gorzej. :lol: Tottenham był też zainteresowany Greenem i moim zdaniem to byłaby lepsza inwestycja.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”