Post Wyświetl pojedynczy post autor: nestinho_acm » 20 mar 2008, 21:48
nestinho_acm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 20 mar 2008, 22:01
Co jak co Ale Po to bie sie nie spodziewalem , to taki zartCo to za gra?
Mam tego dosc.
Zmieniam druzyne.
Przynajmniej do czasu az Milan nie powroci do meritum.
Pozdrawiam.
myhalek_acm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 20 mar 2008, 22:06
Nie obchodzi mnie, czy wygramy trzema, jedną czy dziesięcioma - z Torino na wyjeździe będzie diablo trudno.myhalek_acm pisze:Z Torino nie widze innego wyjsca jak wygrana conajmnie 3 bramkami !
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zygy » 21 mar 2008, 1:43
zygy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nestinho_acm » 21 mar 2008, 8:33
Ba nie zagrał (narazie) w żadnym meczu w tym sezonie. Czy siedział na łąwce, nie pamiętam.zygy pisze: ps. a co się dzieje z naszym hitem transferowym zeszłego lata-Ibrahimem BA?
Czy on wogóle zagrał w jakimś meczu i czy wogóle usiadł chociaż raz na ławce rezerwowych np. w Coppa Italia?
Czy on gra w Primaverze może, czy może leczy jakąś kontuzję czy co, bo ja już nie wiem?
Czy może mnie ktoś oświecić?
nestinho_acm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 21 mar 2008, 8:59
jak bys czytal to bys wiedzial ze Galliani mial zalatwione transfery Riberyego Buffona i Toniego wiec jego za wszytko nie winWedług mnie największą winę nie ponosi Ancelotti ale Galliani, który jest już po prostu żałosny w tym swoim pieprzeniu za przeproszeniem.
jestes kibicem Milanu??to wiesz z jezeli Ancelotti nie odejdzie(co jest bardzo prawdopodobne) to Quaresma bedzie gowno warty bo na obroncego go nie przerobia a skrzydlowych Milan nie potrzebuje.i jeszcze to 40 baniek to on nie jest wart.jakbys ogladal wiekszosc meczy Porto to bys wiedzial ze ma niestabilna forme+Quaresma i jest git.
Seedorf ani tym bardziej Nasri nie sa skrzydlowymy.Seedorf kiedys gral na skrzydle ale bardzo dawno temu.dotego teraz mu sie nie bardzo chce biegac wiec watpie o jego zmiane pozycji.najlepszy jest tam gdzie gra teraz.jezeli Milan by gral jednym napastnikiem to zahamowany by byl kogos rozwoj i napeewno nie bylo by nam potrzebne 5 napastnikow.Pato Benzema i Paloschi + Inzaghi i Boreillo oznaczalo by ze ktorys z pierwszej trojki by sie zahamowal w rozwoju
--------------------Frey/Amelia(Kalac)---------------------
Jankulowski-Nesta-Kaładze(Barzagli)-Zambrotta(Oddo)
----------------Pirlo-------------------Gattuso--------------
Seedorf(Nasri)------------Kaka-------------Quaresma
-------------------------Benzema(Pato)--------------------
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 21 mar 2008, 10:00
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 21 mar 2008, 10:51
Bo tak było skoro wygadywałeś głupoty kogo to Milan nie potrzebował..A problem w tym że największy problem siedzi u chłopaków w głowie...Jestem ciekaw gdzie jest teraz koleś o ksywce Zaza, który co lato na mnie najeżdzał że niby jestem nie fanem Milanu tylko fanem mercato?
Milan wydał oficialny komunikat w którym zaprzeczył tym bredniomBodajże 2dni temu na stronie Gazzetta.it wyczytałem że ta łysa pała stwierdziła że w przypadku jeśli Milan nie zakwalifikuje się do Ligi Mistrzów to z transferów nici.
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 21 mar 2008, 11:55
Taa, i zostajemy na środku obrony z Barzaglim, Nestą, Kaladze, Ferrarim i Bonerą?zygy pisze:obrona-Zambrotta(podobno już zaklepany), Barzagli + jeszcze z jednego zawodnika na ławkę np.Ferrariego.
I wydajemy tryliard euro na obu. Wiesz co?zygy pisze:
pomoc-Nasri jako zmiennik dla Seedorfa+Quaresma i jest git.
Natomiast żegnamy się z panami Emersonem oraz Brocchim.
Został ściągnięty tylko dlatego, że potrzebował zatrudnienia na krótki czas - dostał grosze w ramach kontraktu, obietnicę braku możliwości wyjścia w składzie kiedykolwiek i się kisi w Milanie, nadrabiając zaległości treningowe. On przecież przyszedł tylko dlatego, że Milan musiał pomóc swojemu synowi w trudnym momencie.zygy pisze:
ps. a co się dzieje z naszym hitem transferowym zeszłego lata-Ibrahimem BA?
Kto tak powiedział? Mam dziwne wrażenie, że on jeszcze nie powiedział ostatniego słowa w Milanie. Gdyby był taki słaby i nieperspektywiczny, to nie chciałaby go Marsylia i połowa francuskich klubów.nestinho_acm pisze:Szkoda, że nie wyszło z Gourcuffem Confused
Odstaw FM.nestinho_acm pisze: Szkoda jedynie Benzemy, bo atak: Pato,Benzema,Paloschi+Inzaghi i Sheva - moje marzenie.
Dwóch. 3 piłkarzy na tej pozycji to nic - Gattuso kartki, Ambro kontuzja i zostajemy z ręką w nocniku. Ale Emerson powinien zostać jeszcze na rok,. przyda się.Łukasz_ pisze: Nasze ułożenie wiąże się z tym że oddając Brocchiego i Emersona trzeba sprowadzić na ich miejsce jednego defensywnego pomocnika.
To tłumaczy zygiego.gilardino11 pisze:podnieca 13-latków.
Barzagli jest bardzo potrzebny, bo zluzowałby Kaladze. Ale prędzej ściągniemy Ferrariego, który z pozycją rezerwowego się pogodzi.gilardino11 pisze:Barzagli jak dla mnie narazie nam zawodnik nie potrzebny mając w środku Kaladze, Neste i Bonere a przecież Andrea nie będzie chciał przyjść na ławke.
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 21 mar 2008, 12:16
Tak można napisać prawie o każdej pozycji. Jeżeli przyjdzie napastnik w co wierzymy to Milan na pewno będzie grał dwoma atakującymi tak jak miało to miejsce do tej pory. W pierwszym składzie będzie grał Gattuso na ławie będzie na pewno Ambro + ktoś jeżeli Brocchi i Emerson odejdą. Osobiście nie sądzę aby oboje odeszli dlatego nie będzie kłopotu ze sprowadzaniem defensywnego pomocnika. Moim zdaniem 3 piłkarzy na tą pocycję wystarczy zwłaszcza że mamy inne luki w składzie które trzeba bardziej zapchać.Wilmore pisze:Dwóch. 3 piłkarzy na tej pozycji to nic - Gattuso kartki, Ambro kontuzja i zostajemy z ręką w nocniku. Ale Emerson powinien zostać jeszcze na rok,. przyda się.
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 21 mar 2008, 12:30
Einar

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 21 mar 2008, 12:59
O ile nie odejdzie taki Gilardino na przykład... Cholera wie. Na najważniejsze mecze będziemy wychodzić pewnie choinką - oby nie - więc potrzebny będzie i Ambrosini, i Gattuso, i Emerson i jakiś jeszcze zmiennik.Łukasz_ pisze:Jeżeli przyjdzie napastnik w co wierzymy to Milan na pewno będzie grał dwoma atakującymi tak jak miało to miejsce do tej pory.
Z jednej strony myślę, że odejdzie Brocchi, bo jest niesamowicie słabym piłkarzem, ale z drugiej - znając Carletto - odejdzie pewnie Emerson, bo Brocchi to faworyt Ancelottiego.Łukasz_ pisze:Brocchi i Emerson odejdą. Osobiście nie sądzę aby oboje odeszli
Bardzo dobry środkowy obrońca za darmo + nienajwyższy kontrakt. Idealny na ławkę, no i były gracz Interu - a wiadomo, jak tacy grają w Milanie.Einar pisze:Ferrari?! Co żeście się tak wszyscy na niego uwzięli?
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 21 mar 2008, 13:02
Einar pisze:Ferrari?! Co żeście się tak wszyscy na niego uwzięli? Gość jest cienki jak dupa węża. Dostał multum szans w Romie i się nie sprawdził, a szkoda bo zapowiadał się na świetnego obrońcę. Poszedł na wypożyczenie chyba do Evertonu, wrócił, miał grać świetnie... I co? I nic, było jak przedtem. Dość powiedzieć, że Spall ostatnio pod nieobecność jednego z podstawowych stoperów (Mexes/Juan) wstawia na środek lepiej grającego na boku Panucciego. A Ferrari czasami robi tak naiwne błędy... vide przegrany mecz z Juve. Mówiąc krótko, polecam ;].
THEMANIEK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 21 mar 2008, 13:31
Pewnie. Możemy nawet dorzucić Pita gratis.Wystarczy ci?
Einar

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 21 mar 2008, 13:44
Ej, on idzie do Milanu, nie do Lazio.Einar pisze:Chyba że sądzicie, że zmiana klubu na słabszy dobrze na niego wpłynie
Wilmore
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio