AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 395

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
nestinho_acm
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nestinho_acm » 20 mar 2008, 21:48

Zal w sumie komentować, bo tak naprawde to co można komentować?
Jakby Milan coś grał to byśmy komentowali a tak?

Ale murawa byłą zła! To ją zmieńcie!

Najbardziej żal robi się Pato i Paloschiego. Dwóch 18-latków ma ratować A.C Milan? (Bez urazy co do ich talentu) ale bez jaj! Nie da się grać 2 na 11!

I jak oni mają się rozwijać?
Ale tak to jest, jak kazdego kocha się jak syna, wzmocnieniem składu nazywa się przedłużenie kontraktu z Cafu.

Sam Kaka mówi że bez transferów nie da rady. Maldini grać wiecznie nie będzie, to samo Nesta.
Zresztą nie oszukujmy się: Wątpie żeby ktoś z tej grupy obr. Nesta,Kaladze,Oddo,Jankulovski grał do 40 roku życia i prezentował taki poziom jak Maldini.
Ale widocznie Silvio i Łysy czekają do OSTATNIEJ chwili i na gwałt kogoś sprowadzą.

Oszczędność - największy problem w klubie.
Przypuśćmy (gdybanie,gdybanie,gdybanie - a co pozostało) że Torres trafiłby do nas, a nie do LFC. Jeśli zaprezentował by taką formę jak obecnie prezentuje, to niedość że kasa by się zwróciła to jeszcze wszyscy byliby zadowoleni (przynajmniej ja:P). Razerm z Pato atak (raczej) nie do zatrzymania.

Ale po co ?
Lepiej nie kupić nikogo, poczkać może Gila zacznie coś grać z Inazghim, jest przecież jeszcze Ronaldo!!.
Inzaghi coś tam biega, strzela pierwszą bramkę od dłużżżższego czasu w lidze, Gila raz błyszczy, raz w piłke nie trafia. Ronaldo - typowe - kontuzja.
Wraca, wali bramkę (wszyscy podjarani, przedłużamy kontrakt)
Niestety,olbrzymi pech Brazyliczyka - poważna kontuzja. Trudno.

Potem Inzaghi kontuzja, Gila się zacina.
Sam Pato meczu nie wygra(nawet z Paloschim). Trzeba kogoś sprowadzić
Silvio myśli: oszczędnie,oszczędnie. Hmmm...WIEM!! Sheva! Ja go KOCHAM!!! To jest znakomity, młody piłkarz - troche się zagubił ale gra (mecz rezerw z Reading).

Wydać 20mln euro na napadziora?
po co?

Wróci jeszcze Boriello więc atak mamy marzenie - i Silvio ma już plan.

Obrona: [Silvio] - nosz ja piernicze, Cafu chce odejść...No musze synka namówić żeby został. Wiem! Sprzedamy Simicia i będzie kasa! Zakupimy PS3 do Milanello (bo Fiori, Brochii,Serginho,Ba (mistrz w FIFA 08),Emerson i jeszcze kilku [rezydentów]) narzeka że chcą nowości.

Bramkarz: Jest Kalac, jest Dida - bramkarzy Ci u nas dostaek.

Pomoc: A cóż tu zmieniać? Wierzymy w Gofra, to jest nowy "Zidane"

Wydać kase, mieć wyniki (być może - futbol jest nieobliczalny, ale wiadomo: new transfery=nadzieja)
PO CO?

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 20 mar 2008, 22:01

Co to za gra?
Mam tego dosc.
Zmieniam druzyne.
Przynajmniej do czasu az Milan nie powroci do meritum.

Pozdrawiam.
Co jak co Ale Po to bie sie nie spodziewalem , to taki zart :?: :lol:

.Ps . Wescie sie Ogarnijcie , I zacznijcie grac , Z Torino nie widze innego wyjsca jak wygrana conajmnie 3 bramkami !

Ps2. Aupa Atleti :P

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 20 mar 2008, 22:06

myhalek_acm pisze:Z Torino nie widze innego wyjsca jak wygrana conajmnie 3 bramkami !
Nie obchodzi mnie, czy wygramy trzema, jedną czy dziesięcioma - z Torino na wyjeździe będzie diablo trudno.
Mamy wygrać i pokazać cokolwiek dobrego w naszym wykonaniu. Liczba bramek nie jest istotna, byleby była o jedna więcej niż po stronie Torino.

zygy
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zygy » 21 mar 2008, 1:43

Witam!

Nie wiem czy wszyscy mnie pamiętają bo dość długo się nie odzywałem ale to nic.
Jestem ciekaw gdzie jest teraz koleś o ksywce Zaza, który co lato na mnie najeżdzał że niby jestem nie fanem Milanu tylko fanem mercato?
Ciekawe co teraz miałby do powiedzenia bo wychodzi na to że wyszło oczywiście na moje.
Ja już w lato 2006 po calciopoli wiedziałem że jak nie bedzie transferów to będzie koniec tej drużyny i nie zmienia nawet faktu że jakimś cudem zdobyliśmy po raz kolejny Puchar Europy, głównie dzięki super formie Kaki.

Według mnie największą winę nie ponosi Ancelotti ale Galliani, który jest już po prostu żałosny w tym swoim pieprzeniu za przeproszeniem.
Co roku to samo, co staje się już powoli żenujące i wkurzające.
Bodajże 2dni temu na stronie Gazzetta.it wyczytałem że ta łysa pała stwierdziła że w przypadku jeśli Milan nie zakwalifikuje się do Ligi Mistrzów to z transferów nici.
Przecież ten kretyn dokładnie to samo gadał w trakcie trwania calciopoli a i tak transfery póżniej szlak trafił.

Prawda jest taka że tej drużynie potrzebna jest po tym sezonie rewolucja podobna do tej z 2002roku.
Trzeba wreszcie powyrywać chwasty typu Cafu, Favalli, Digao, Simić, Emerson i sprowadzić w ich miejsce młodych i głodnych gry zawodników, którzy zmienią obliczę i grę tego zespołu.

I tak:

bramka-żegnamy Didę i kupujemy kogoś z trójki Boruc/Frey/Amelia zaś Kalac może zostać na rezewie,
obrona-Zambrotta(podobno już zaklepany), Barzagli + jeszcze z jednego zawodnika na ławkę np.Ferrariego.
Oprócz Nesty, Kaładze i Jankulowskiego, zostawiłbym jeszcze Oddo i może Bonerę .
Natomiast panom Cafu, Simićiowi, Favallemu, Digao czy Serghinio to już należy grzecznie podziękować a następnie się kulturalniez nimi rozstać.
Jeśli chodzi o Maldiniego to jeśli postanowi zakończyć karierę to oczywiście trzeba mu zrobić pożegnanie z pompą i zaproponować np. stanowisko jakiegoś trenera tak jak choćby Costacurcie.
Chociaż dla mnie Paolo mógłby jeszcze z roczek pograć, oczywiście nie w każdym meczu i nie w pełnym wymiarze czasowym ale raz na jakiś czas i na pewno mógłby być on jeszcze przydatny jako zawodnik.

pomoc-Nasri jako zmiennik dla Seedorfa+Quaresma i jest git.
Natomiast żegnamy się z panami Emersonem oraz Brocchim.

atak-Tutaj sprowadziłbym jednego światowej klasy zawodnika.Moim faworytem jest tu Benzema, chociaż Drogbą też bym nie pogardził...
Oprócz tego sciągnąłbym z powrotem Boriello z Genoi, który gra kapitalny sezon i na pewno zasługuje na kolejną szansę w Milanie.
Poza tym mamy przecież dwóch młodych wilczków-Pato i Paloschiego, który powinien grać już coraz częściej oraz starego wyjadacza Inzaghiego, którego bym zostawił na jeszcze jeden sezon jako takiego dżokera wchodzącego z ławki na podmęczonego przeciwinika.
Sądze że piątka napastników:Benzema/Drogba,Pato,Boriello,Paloschi i Inzaghi w zupełności by nam wystarczyła.
Natomiast mówię stanowcze nie Schevczence i jego powrotowi do Milanu.

Wówczas nasza jedenastka mogłaby wyglądać tak:

--------------------Frey/Amelia(Kalac)---------------------
Jankulowski-Nesta-Kaładze(Barzagli)-Zambrotta(Oddo)
----------------Pirlo-------------------Gattuso--------------
Seedorf(Nasri)------------Kaka-------------Quaresma
-------------------------Benzema(Pato)--------------------

Jeśli natomiast chodzi o stanowisko trenera to pomimo wielkiego szacunku dla Carlo Ancelottiego i jego osiągnięć to jednak sądze że nie będzie on w stanie przeprowadzić on tych wszytskich zmian kadrowych, o których wcześniej pisałem, że za bardzo przywiązał się on do niektórych graczy i że nie ma on już pomysłu jak dalej prowadzić tą drużynę-no cóż trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść...

Idealnym następcą Carlo wydaje mi się Marcello Lippi, który od czasu zdobycia z Italią złota na MŚ w 2006roku pozostaje bez zatrudnienia.
Nie jestem natomiast wielkim zwolennikiem zatrudnienia na stanowisku trenera Milanu-Jose Mourinho, chociaż i tak zdecydowanie wolałbym bym jego aniżeli Ancelottiego-przynajmniej doczekalibyśmy się jakiś ciekawych transferów i być może Scudetto w przyszłym roku, gdyż Jose to przecież specjalista od krajowego podwórka(zdobywał już mistrzostwa Portugalii i Anglii, odpowiednio z Porto i Chelsea).

ps. a co się dzieje z naszym hitem transferowym zeszłego lata-Ibrahimem BA?
Czy on wogóle zagrał w jakimś meczu i czy wogóle usiadł chociaż raz na ławce rezerwowych np. w Coppa Italia?
Czy on gra w Primaverze może, czy może leczy jakąś kontuzję czy co, bo ja już nie wiem?
Czy może mnie ktoś oświecić?

Awatar użytkownika
nestinho_acm
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nestinho_acm » 21 mar 2008, 8:33

zygy pisze: ps. a co się dzieje z naszym hitem transferowym zeszłego lata-Ibrahimem BA?
Czy on wogóle zagrał w jakimś meczu i czy wogóle usiadł chociaż raz na ławce rezerwowych np. w Coppa Italia?
Czy on gra w Primaverze może, czy może leczy jakąś kontuzję czy co, bo ja już nie wiem?
Czy może mnie ktoś oświecić?
Ba nie zagrał (narazie) w żadnym meczu w tym sezonie. Czy siedział na łąwce, nie pamiętam.
Ale jak mnie to wkurza - Skoro Ba nie gra, ok niech ciupie dalej w PS2(no chyba że PS3 do Milanello kupią :roll: ) ale niech nie zabiera miejsca w kadrze (szerokiej bo szerokiej) młodym! Ja nie wiem po co oni go ściągneli, nie ma chyba racjolnalego wytłumaczenia.

zygy

Transfery będą, jak Silvio wygra wybory.

Tutaj chodzi oto ,że Galliani i Silvio myslą że mają najlepszy dream team, nie trzeba nic zmieniać, a ten sezon to wypadek przy pracy.
Może i mają rację (choć ja się nie zgadzam) ale KAŻDY skład potrzebuje wzmocnień.

Z bramkarzy wątpie żeby ktoś przyszedł.
Obrona - only Zambrotta (nie licze na więcej)
Pomoc - Nasri - moje marzenie. Tylko że zarówno, on jak i Seedorf by na ławie siedzieć nie chcieli - a grać może jeden. Szkoda, że nie wyszło z Gourcuffem :?
Atak: Pato,Paloschi,Inzaghi,Gilardino+Ronaldo
Do tego powrót Borrielo + ewnetulany transfer (Sheva,Toni - ktoś z nich chyba)

Szkoda jedynie Benzemy, bo atak: Pato,Benzema,Paloschi+Inzaghi i Sheva - moje marzenie. 3 młodych, być może w przyszłości najlepszych napastników na świecie i 2 starych wyjadaczy (ale Sheva w dobrej formie! - niestety nie jest..). Ale to tylko moje marzenia.

Realne transfery dla mnie
:arrow: Zambrotta
:arrow: Sheva

Reszta to wielka jedna zagatka.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 724

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 21 mar 2008, 8:59

Według mnie największą winę nie ponosi Ancelotti ale Galliani, który jest już po prostu żałosny w tym swoim pieprzeniu za przeproszeniem.
jak bys czytal to bys wiedzial ze Galliani mial zalatwione transfery Riberyego Buffona i Toniego wiec jego za wszytko nie win
+Quaresma i jest git.
jestes kibicem Milanu??to wiesz z jezeli Ancelotti nie odejdzie(co jest bardzo prawdopodobne) to Quaresma bedzie gowno warty bo na obroncego go nie przerobia a skrzydlowych Milan nie potrzebuje.i jeszcze to 40 baniek to on nie jest wart.jakbys ogladal wiekszosc meczy Porto to bys wiedzial ze ma niestabilna forme

--------------------Frey/Amelia(Kalac)---------------------
Jankulowski-Nesta-Kaładze(Barzagli)-Zambrotta(Oddo)
----------------Pirlo-------------------Gattuso--------------
Seedorf(Nasri)------------Kaka-------------Quaresma
-------------------------Benzema(Pato)--------------------
Seedorf ani tym bardziej Nasri nie sa skrzydlowymy.Seedorf kiedys gral na skrzydle ale bardzo dawno temu.dotego teraz mu sie nie bardzo chce biegac wiec watpie o jego zmiane pozycji.najlepszy jest tam gdzie gra teraz.jezeli Milan by gral jednym napastnikiem to zahamowany by byl kogos rozwoj i napeewno nie bylo by nam potrzebne 5 napastnikow.Pato Benzema i Paloschi + Inzaghi i Boreillo oznaczalo by ze ktorys z pierwszej trojki by sie zahamowal w rozwoju

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 21 mar 2008, 10:00

Zygy ja się z Twoją koncepcją nie zgodzę. Quaresma to typowy skrzydłowy których w Milanie nie ma i nie sądzę aby w tym okienku mieli się w nim znaleźć.
Nasze ułożenie wiąże się z tym że oddając Brocchiego i Emersona trzeba sprowadzić na ich miejsce jednego defensywnego pomocnika. Jest Gattuso i Ambrosini ale przy założeniu że Ambro potrafi złapać niemiłą kontuzje 3 nie zaszkodzi.
Nasri jak najbardziej. Napastnik z prawdziwego zdarzenia również bo z Szewą w składzie grając tak jak zawsze potrafiliśmy wygrywać wszędzie i długimi seriami.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1302

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 21 mar 2008, 10:51

Jestem ciekaw gdzie jest teraz koleś o ksywce Zaza, który co lato na mnie najeżdzał że niby jestem nie fanem Milanu tylko fanem mercato?
Bo tak było skoro wygadywałeś głupoty kogo to Milan nie potrzebował..A problem w tym że największy problem siedzi u chłopaków w głowie...
Zaza Wróć
Bodajże 2dni temu na stronie Gazzetta.it wyczytałem że ta łysa pała stwierdziła że w przypadku jeśli Milan nie zakwalifikuje się do Ligi Mistrzów to z transferów nici.
Milan wydał oficialny komunikat w którym zaprzeczył tym bredniom

Jak zauważyłem widzisz 6 nowych zaowdników w Milanie...Quaresma :?: Jak ten facet po pierwsze dla mnie to on nie jest zawodnikiem na miare Milanu bo jest strasznie nie równy a strzelając piękne bramki podnieca 13-latków.Po drugie to typowy skrzydłowy w Milanie takim systemem w pomocy sie nie gra.Nasri bardzo ciekawy zawodnik jednak prezes Marsylli zażyczy sobie z 25-30 milionów euro i po transferze.Barzagli jak dla mnie narazie nam zawodnik nie potrzebny mając w środku Kaladze, Neste i Bonere a przecież Andrea nie będzie chciał przyjść na ławke.
Benzema/Drogba taki transfer mi sie marzy po nocach.Potrzebujemy znakomitego napastnika aby wraz z Pato i Rickym wygrywali nam mecze..Osobiście bardziej stawiam a Drogbe...Oby nie Sheva :?

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 21 mar 2008, 11:55

zygy pisze:obrona-Zambrotta(podobno już zaklepany), Barzagli + jeszcze z jednego zawodnika na ławkę np.Ferrariego.
Taa, i zostajemy na środku obrony z Barzaglim, Nestą, Kaladze, Ferrarim i Bonerą? :lol: IMO ściągniemy jednego OŚ, jeśli w ogóle, Zambrottę i wtedy pozostanie nam ściągnięcie jednego bocznego obrońcy - jestem za powrotem Grimiego, choć ten się komplikuje ostatnio. :(
zygy pisze:
pomoc-Nasri jako zmiennik dla Seedorfa+Quaresma i jest git.
Natomiast żegnamy się z panami Emersonem oraz Brocchim.
I wydajemy tryliard euro na obu. Wiesz co?
Odstaw FM. :wink:
zygy pisze:
ps. a co się dzieje z naszym hitem transferowym zeszłego lata-Ibrahimem BA?
Został ściągnięty tylko dlatego, że potrzebował zatrudnienia na krótki czas - dostał grosze w ramach kontraktu, obietnicę braku możliwości wyjścia w składzie kiedykolwiek i się kisi w Milanie, nadrabiając zaległości treningowe. On przecież przyszedł tylko dlatego, że Milan musiał pomóc swojemu synowi w trudnym momencie.
nestinho_acm pisze:Szkoda, że nie wyszło z Gourcuffem Confused
Kto tak powiedział? Mam dziwne wrażenie, że on jeszcze nie powiedział ostatniego słowa w Milanie. Gdyby był taki słaby i nieperspektywiczny, to nie chciałaby go Marsylia i połowa francuskich klubów.
nestinho_acm pisze: Szkoda jedynie Benzemy, bo atak: Pato,Benzema,Paloschi+Inzaghi i Sheva - moje marzenie.
Odstaw FM.
Łukasz_ pisze: Nasze ułożenie wiąże się z tym że oddając Brocchiego i Emersona trzeba sprowadzić na ich miejsce jednego defensywnego pomocnika.
Dwóch. 3 piłkarzy na tej pozycji to nic - Gattuso kartki, Ambro kontuzja i zostajemy z ręką w nocniku. Ale Emerson powinien zostać jeszcze na rok,. przyda się.
gilardino11 pisze:podnieca 13-latków.
To tłumaczy zygiego. :wink:
gilardino11 pisze:Barzagli jak dla mnie narazie nam zawodnik nie potrzebny mając w środku Kaladze, Neste i Bonere a przecież Andrea nie będzie chciał przyjść na ławke.
Barzagli jest bardzo potrzebny, bo zluzowałby Kaladze. Ale prędzej ściągniemy Ferrariego, który z pozycją rezerwowego się pogodzi.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 21 mar 2008, 12:16

Wilmore pisze:Dwóch. 3 piłkarzy na tej pozycji to nic - Gattuso kartki, Ambro kontuzja i zostajemy z ręką w nocniku. Ale Emerson powinien zostać jeszcze na rok,. przyda się.
Tak można napisać prawie o każdej pozycji. Jeżeli przyjdzie napastnik w co wierzymy to Milan na pewno będzie grał dwoma atakującymi tak jak miało to miejsce do tej pory. W pierwszym składzie będzie grał Gattuso na ławie będzie na pewno Ambro + ktoś jeżeli Brocchi i Emerson odejdą. Osobiście nie sądzę aby oboje odeszli dlatego nie będzie kłopotu ze sprowadzaniem defensywnego pomocnika. Moim zdaniem 3 piłkarzy na tą pocycję wystarczy zwłaszcza że mamy inne luki w składzie które trzeba bardziej zapchać.

Awatar użytkownika
Einar
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 21 mar 2008, 12:30

Ferrari?! Co żeście się tak wszyscy na niego uwzięli? Gość jest cienki jak dupa węża. Dostał multum szans w Romie i się nie sprawdził, a szkoda bo zapowiadał się na świetnego obrońcę. Poszedł na wypożyczenie chyba do Evertonu, wrócił, miał grać świetnie... I co? I nic, było jak przedtem. Dość powiedzieć, że Spall ostatnio pod nieobecność jednego z podstawowych stoperów (Mexes/Juan) wstawia na środek lepiej grającego na boku Panucciego. A Ferrari czasami robi tak naiwne błędy... vide przegrany mecz z Juve. Mówiąc krótko, polecam ;].

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 21 mar 2008, 12:59

Łukasz_ pisze:Jeżeli przyjdzie napastnik w co wierzymy to Milan na pewno będzie grał dwoma atakującymi tak jak miało to miejsce do tej pory.
O ile nie odejdzie taki Gilardino na przykład... Cholera wie. Na najważniejsze mecze będziemy wychodzić pewnie choinką - oby nie - więc potrzebny będzie i Ambrosini, i Gattuso, i Emerson i jakiś jeszcze zmiennik.
Łukasz_ pisze:Brocchi i Emerson odejdą. Osobiście nie sądzę aby oboje odeszli
Z jednej strony myślę, że odejdzie Brocchi, bo jest niesamowicie słabym piłkarzem, ale z drugiej - znając Carletto - odejdzie pewnie Emerson, bo Brocchi to faworyt Ancelottiego. :roll:
Jeśli już któryś odejdzie, bo powinien.
Einar pisze:Ferrari?! Co żeście się tak wszyscy na niego uwzięli?
Bardzo dobry środkowy obrońca za darmo + nienajwyższy kontrakt. Idealny na ławkę, no i były gracz Interu - a wiadomo, jak tacy grają w Milanie. :lol:

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 21 mar 2008, 13:02

Einar pisze:Ferrari?! Co żeście się tak wszyscy na niego uwzięli? Gość jest cienki jak dupa węża. Dostał multum szans w Romie i się nie sprawdził, a szkoda bo zapowiadał się na świetnego obrońcę. Poszedł na wypożyczenie chyba do Evertonu, wrócił, miał grać świetnie... I co? I nic, było jak przedtem. Dość powiedzieć, że Spall ostatnio pod nieobecność jednego z podstawowych stoperów (Mexes/Juan) wstawia na środek lepiej grającego na boku Panucciego. A Ferrari czasami robi tak naiwne błędy... vide przegrany mecz z Juve. Mówiąc krótko, polecam ;].

Swój poziom trzyma i nie ma żadnych problemów z tym żeby siedzieć na ławie. Wystarczy ci?

Awatar użytkownika
Einar
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 21 mar 2008, 13:31

No właśnie, swój poziom trzyma. Tyle że jest to przeraźliwie słaby poziom. Na ławkę w Romie jest za słaby, więc cieszę się, że chce odejść. Chyba że sądzicie, że zmiana klubu na słabszy dobrze na niego wpłynie :lol:
Wystarczy ci?
Pewnie. Możemy nawet dorzucić Pita gratis.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 21 mar 2008, 13:44

Einar pisze:Chyba że sądzicie, że zmiana klubu na słabszy dobrze na niego wpłynie
Ej, on idzie do Milanu, nie do Lazio. :wink:
Patrząc na przykłady Pirlo, Seedorfa i innych jestem entuzjastą tego transferu - wolę jego, niż kosztującego nas trochę młokosa na tę pozycję.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”