Zal w sumie komentować, bo tak naprawde to co można komentować?
Jakby Milan coś grał to byśmy komentowali a tak?
Ale murawa byłą zła! To ją zmieńcie!
Najbardziej żal robi się Pato i Paloschiego. Dwóch 18-latków ma ratować A.C Milan? (Bez urazy co do ich talentu) ale bez jaj! Nie da się grać 2 na 11!
I jak oni mają się rozwijać?
Ale tak to jest, jak kazdego kocha się jak syna, wzmocnieniem składu nazywa się przedłużenie kontraktu z Cafu.
Sam Kaka mówi że bez transferów nie da rady. Maldini grać wiecznie nie będzie, to samo Nesta.
Zresztą nie oszukujmy się: Wątpie żeby ktoś z tej grupy obr. Nesta,Kaladze,Oddo,Jankulovski grał do 40 roku życia i prezentował taki poziom jak Maldini.
Ale widocznie Silvio i Łysy czekają do OSTATNIEJ chwili i na gwałt kogoś sprowadzą.
Oszczędność - największy problem w klubie.
Przypuśćmy (gdybanie,gdybanie,gdybanie - a co pozostało) że Torres trafiłby do nas, a nie do LFC. Jeśli zaprezentował by taką formę jak obecnie prezentuje, to niedość że kasa by się zwróciła to jeszcze wszyscy byliby zadowoleni (przynajmniej ja:P). Razerm z Pato atak (raczej) nie do zatrzymania.
Ale po co ?
Lepiej nie kupić nikogo, poczkać może Gila zacznie coś grać z Inazghim, jest przecież jeszcze Ronaldo!!.
Inzaghi coś tam biega, strzela pierwszą bramkę od dłużżżższego czasu w lidze, Gila raz błyszczy, raz w piłke nie trafia. Ronaldo - typowe - kontuzja.
Wraca, wali bramkę (wszyscy podjarani, przedłużamy kontrakt)
Niestety,olbrzymi pech Brazyliczyka - poważna kontuzja. Trudno.
Potem Inzaghi kontuzja, Gila się zacina.
Sam Pato meczu nie wygra(nawet z Paloschim). Trzeba kogoś sprowadzić
Silvio myśli: oszczędnie,oszczędnie. Hmmm...WIEM!! Sheva! Ja go KOCHAM!!! To jest znakomity, młody piłkarz - troche się zagubił ale gra (mecz rezerw z Reading).
Wydać 20mln euro na napadziora?
po co?
Wróci jeszcze Boriello więc atak mamy marzenie - i Silvio ma już plan.
Obrona: [Silvio] - nosz ja piernicze, Cafu chce odejść...No musze synka namówić żeby został. Wiem! Sprzedamy Simicia i będzie kasa! Zakupimy PS3 do Milanello (bo Fiori, Brochii,Serginho,Ba (mistrz w FIFA 08),Emerson i jeszcze kilku [rezydentów]) narzeka że chcą nowości.
Bramkarz: Jest Kalac, jest Dida - bramkarzy Ci u nas dostaek.
Pomoc: A cóż tu zmieniać? Wierzymy w Gofra, to jest nowy "Zidane"
Wydać kase, mieć wyniki (być może - futbol jest nieobliczalny, ale wiadomo: new transfery=nadzieja)
PO CO?