FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 573

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
6%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
6%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
16
52%
Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 20 mar 2008, 22:15

Jestem tak sfrustrowany, ze powiem tylko 2 slowa: Mourinho lub kto inny przybywaj...

[']

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 20 mar 2008, 22:17

goooooooooooooooooooooool o kurwaaaaaaaaaaaaaaaa rozplakalem sie !!

EDIT:

o [k****] ?

wp // fieldy

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 20 mar 2008, 22:19

Nie płacz kon2r :lol2:

I nie robić tutaj livescore.

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 20 mar 2008, 22:20

o [k****]
dobrze powiedziane. Chaos w waszych szeregach. Henryś w obronie tez sie spisuje. Rijkaard nie wie co robic. Ewidentnie.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 20 mar 2008, 22:21

czekam na biale chusteczki u nas. mam nadzieje ze Laporta widzi co sie dzieje

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 20 mar 2008, 22:28

peepe pisze:Rijkaard nie wie co robic. Ewidentnie.
?
Co niby złego robi Ryjek? Jak dla mnie zmiany dobre. Ta ostatnia mi się nie podoba, ale wymuszona.

Mamy jeszcze emocje.

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 20 mar 2008, 22:40

czasami żaluje ze jestem tak blisko zwiazany uczuciowo z tym klubem. Kuźwa to tylko CdR a ja odstawiam cyrk
Mentor pisze:Nie płacz kon2r
oj odczep sie :(

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 20 mar 2008, 22:43

No i mieliśmy emocje do końca. Tyle dobrego.

Żegnamy się z Copa del Rey w bardzo bolesnych okolicznościach. W pierwszym byliśmy o kilka klas lepsi od Valencii a remis to piłkarski cud w wykonaniu Ches. Dzisiaj nie byliśmy lepsi no i przegraliśmy. Z taką obroną niestety ciężko o dobre wyniki zwłaszcza, że atak też nie gra tak dobrze jak powinien.

Nie wiem co tu więcej napisać. CdR nigdy nie było dla mnie szczególnie ważne, ale szkoda, że odpadliśmy będąc tak daleko i w takich okolicznościach.

Awatar użytkownika
iceald
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 20 mar 2008, 22:49

Mentor pisze:Mamy jeszcze emocje.
Mamy emocje. Nienajlepsze. Miał być puchar, a jest kupa. Po tym co ostatnio pokazujemy trudno uwierzyć w to, że możemy wygrać LM. Niby w lidze też wciąż mamy szanse, ale jesteśmy w dołku. A w zasadzie dole. Trzeba by z niego szybko wyleźć, a jakoś nie idzie.
Dobrze chociaż, że nadzieja zawsze umiera ostatnia.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 20 mar 2008, 22:52

Zmień sobie w podpisie 'Rzeczywistość' na 'FC Barcelona'. Swojego nicka za Camusa nie wymagam :wink:

Trzeba się chociaż trochę ogarnąć do dwumeczu z Schalke bo wstyd byłoby odpaść po konfrontacji z Niemcami. Mam nadzieję, że sytaucja kadrowa do tego czasu zdąży się poprawić.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 20 mar 2008, 22:55

To fakt. Z taka gra Schalke moze awansowac ale w Lm gramy drugi mecz u siebie a to dla nas duzy plus.
Cos mi sie wydaje ze Toure jednak powinien pojsc pod noz bo gra na zastrzykach nie jest mu wskazana

Awatar użytkownika
iceald
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 20 mar 2008, 23:05

Mentor pisze:Trzeba się chociaż trochę ogarnąć do dwumeczu z Schalke
Trzeba, ale kto to zrobi? Rijkard, chociaż cały sezon nie daje rady? Neskeens? Laporta? Sami piłkarze? Wiem, że frustracja wylewa mi się dziś uszami, ale czarno to widzę (tzn. to, co po dwumeczu z Schalke, bo że ten wygramy - to wierzę). Sytuacja kadrowa to jedno, ale sam wiesz że to tylko część problemu. Cudownie by było, jakby się sprężyli na pozostałą część sezonu i coś wywalczyli, ale "cud" w "cudownie" jest nie przez przypadek.
A w ogóle, to wszystko przez czwartek. Nigdy nie rozumiałem idei czwartku. Rozumiem środę, rozumiem piątek - ale czwartek :?: Po co to jest :?: Jakbyśmy nie grali w czwartek, to byśmy awansowali :P

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 20 mar 2008, 23:09

Ja im dłużej siedzę tym więcej pozytywów widzę. Szanse na pozostanie Rijkaarda wciąż maleją. Poza tym nie wiem czy zauważyłeś, ale dzisiaj drugą połowę wygraliśmy :lol: ... :roll:

Kto to ogarnie? Pojęcia nie mam. Niewytłumaczalne jest dla mnie to, że fantastycznie grająca w pierwszej części sezonu obrona teraz gra fatalnie. Nie rozumiem tego. Musiały zadziałać chyba jakieś siły paranormalne tak więc niech zadziałają raz jeszcze i to co sie stało niech się teraz odstanie. W ataku będzie lepiej jak wróci Leo tylko nie wiadomo kiedy wróci :/ Ronaldinho też się przyda. Ja wiem, że to nie wszystko, ale na nic więcej nie możemy liczyć poza takimi doraźnymi zmianami. Zobaczymy co nam to da.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 mar 2008, 23:09

Może lepiej dla was, abyście nie przeszli Schalke, bo jak macie trafić na ManU później, to może byc jeszcze większa porażka.

Valencia chyba w tym sezonie nie błyszczy [z tego co się orientuje] a mimo to oni przeszli dalej. Z meczu widziałem tylko urywki pierwszej połowy. Z taką grą jak w tej pierwszej połowie [i pewnie w drugiej też] nie macie co szukać w meczu z United.

Niestety.

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 20 mar 2008, 23:14

Real dzisiaj smieje sie z nas. Lepiej bylo tak jak oni odpasc wczesnie i zachowac sily na lige. Ale co tam, wyeliminowac Seville czy Villareal to zaden wysilek...

Juz troche ochlanalem, ale sfrustrowany i tak dalej jestem. To co robi obrona to naprawde przesada. Praktycznie co okazja to bramka i to juz od wielu meczow. Toure rzeczywiscie na tych wspomagaczach nie gra tego co gral wczesniej.

Dzisiaj moge jedynie pochwalic Xaviego, Inieste i Eto`o. Dobra zmiane tez dal Sylvinho. Henry zrobil co powinien zrobic. Mialem nie pisac o zmianach do konca sezonu, ale wiec dlaczego mam sie meczyc tym sezonem? Niech sie juz lepiej skonczy.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”