To nie najniższa liga, też od tego zaczynałem.Kubańczyk pisze: liga:blue square premier.
Fortuna przy odpowiednim wykorzystaniu w BSP. Starczy Ci na 26 piłkarzy.Kubańczyk pisze:Mam kasę na transfery 26 tyś funtów..........
A tak serio, to pogratulować transferu Radujla, ale lepiej byś zrobił ściągając 5-6 niezłych piłkarzy za te pieniądze, a nie jednego gwiazdora. Ale Twoja filozofia, nie wtrącam się.
Asystent to kluczowa sprawa, musisz kogoś ściągnąć.Kubańczyk pisze:asystenta którego zwolniłem przez przypadek
Rumunia jest ciekawa, ale tylko czołówką i krótkie kariery - gra słabizną to 10 lat na dojście do poziomu Steauy. Wolno się buduje giganta, bardzo wolno, niewielu ma cierpliwość.Yukasz pisze:A grał ktoś w Rumunii, Bułgarii czy Serbii
Nietrudno.Yukasz pisze: Ja tak sobie myślę że fajnie byłoby zagrać najgorszą drużyną z najniższej ligi angielskiej ale przeraża mnie ten przepis z pozwoleniem o pracę bo w niższych ligach pewnie trudno zatrudnić piłkarza spoza UE któremu by zezwolili na grę.
Tylko trzeba ściągać takiego, który w Anglii już grał sto lat i ma dwieście lat doświadczenia - ściągnąłem Onandi Lowe'a z Jamajki, gdy miał 33 lata i szedł na emeryturę - wtedy mi pozwolenie na pracę dali.
Nikomu innemu jednak nie, przez co masa Serbów nie dołączyła do mnie - i to Serbów genialnych, niesamowitych piłkarzy za grosz.
To musiał cloner wymyślić, bo to totalny idiotyzm - nawet w rzeczywistości można sobie piłkarza "zaklepać" rozmową nieoficjalną, a tu zonk - nic się nie da zrobić, przez co masa piłkarzy Ci odpada na starcie, bo podpisują kontrakty z pierwotnymi ekipami.Yukasz pisze:No i tak głupota co piszecie że nie można w styczniu podpisywać kontraktów z innymi