Druzyna ktora wybralem to Cambridge ktora graw najnizszej klasie rozrywkowej. (Tak troche przeciwienstwo Wilmora
Ps. Działa mi dosc szybko

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 21 mar 2008, 21:23
myhalek_acm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rdz » 21 mar 2008, 21:39
rdz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 21 mar 2008, 22:01
Jak przetwarzasz ligi to pewnie w polowie Polski przygasa swiatloJa wzialem Wsyzstkie ligi oprocz takich skrajnych ,czyli Islandzkiej,Indyjskiej , Australijskiej i kilku innych egzotycznych ,nastawilem na Duza baze danych i jescze kilka kraji z pilkarzami i zaznaczam ze wszstkie ligi wzialem jako "grywalne".
peepe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 21 mar 2008, 22:22
Rozumiem, że City?myhalek_acm pisze: Druzyna ktora wybralem to Cambridge ktora graw najnizszej klasie rozrywkowej.
Bez sensu, pewnie i tak do połowy lig nie zajrzysz w życiu, piłkarzy też raczej nie ściągniesz przez pierwsze parę lat, a później będziesz miał takiego save'a, że odechce Ci się gry. Już to przerabiałem na moim laptopie, jak się w drugim sezonie rozkręciłem Cisco Romą, to pod koniec 20 lig dało o sobie znać, a wolny FM to zły FM.Ja wzialem Wsyzstkie ligi oprocz takich skrajnych ,czyli Islandzkiej,Indyjskiej , Australijskiej i kilku innych egzotycznych ,nastawilem na Duza baze danych i jescze kilka kraji z pilkarzami i zaznaczam ze wszstkie ligi wzialem jako "grywalne".
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kubańczyk » 21 mar 2008, 22:47
Kubańczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 21 mar 2008, 23:01
Wtedy to naprawdę jest fun - żeby zarobić na piłkarza dobrymi występami.Kubańczyk pisze:brak mi cierpliwośći,i wkurza mnie że nie mam hajsu na zawodnika którego pragnę.
Zakładając, że laptop to podstawa mojej pracy i muszę mieć stale go pod ręką, to FM jest włączony - aktywnej gry jest może ze 3-4 godziny, bo mam masę roboty obok tego, ale gra jest włączona i trzy razy dłużej, nawet jak nie siedzę przy komputerze.Kubańczyk pisze:Ile czasu spędzasz dziennie nad tą grą??
1-4-1-2-1-2 z bardzo ofensywnie ustawiony OPŚ, dwoma szybkimi snajperami... Zresztą, to unikalna taktyka w moim wykonaniu, dostosowana konkretnie do profilu moich graczy i nastawiona na diabelskie tempo gry. Nie chce mi się jej opisywać konkretniej, niedawno trochę zmieniłem ustawienia (dziękuję za sugestię o kryciu tylko na własnej połowie przez DP chyba karmelinho15 - DP gra o niebo lepiej) i zespół wymiata.Kubańczyk pisze:aką grasz taktyką??
Kubańczyk pisze:ale chyba jednak spróbuje,jak wyszukujesz zawodników??bo raczej na tym poziomie nie masz scoutów
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kubańczyk » 21 mar 2008, 23:32
Kubańczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 21 mar 2008, 23:34
Która liga? Czy to nie Premier?Kubańczyk pisze:i wziąłem w swoje ręce klub Kidderminster Wink widac jak narazie brak lewego skrzydłowego
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kubańczyk » 21 mar 2008, 23:49
liga:blue square premier.Mam kasę na transfery 26 tyś funtów..........i już kupiłem za te pieniądze Kamila Radujla z KoronyWilmore pisze:Która liga? Czy to nie Premier?Kubańczyk pisze:i wziąłem w swoje ręce klub Kidderminster Wink widac jak narazie brak lewego skrzydłowego
Masz coś na transfery?
Ja w Oxfordzie nie miałem PL wcale, ściągnąłem Brady i Nigeryjczyka z angielskim paszportem Kasal.
Kubańczyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 22 mar 2008, 0:07
Mów co to za kombajnmyhalek_acm pisze:Ps. Działa mi dosc szybko Razz
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 22 mar 2008, 0:22
NIe mozna chyba tylko z zawodnikami ktorzy graja w Anglii, widac takie maja tam przepisyYukasz pisze:No i tak głupota co piszecie że nie można w styczniu podpisywać kontraktów z innymi
peepe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 22 mar 2008, 0:24
To nie najniższa liga, też od tego zaczynałem.Kubańczyk pisze: liga:blue square premier.
Fortuna przy odpowiednim wykorzystaniu w BSP. Starczy Ci na 26 piłkarzy.Kubańczyk pisze:Mam kasę na transfery 26 tyś funtów..........
Asystent to kluczowa sprawa, musisz kogoś ściągnąć.Kubańczyk pisze:asystenta którego zwolniłem przez przypadek
Rumunia jest ciekawa, ale tylko czołówką i krótkie kariery - gra słabizną to 10 lat na dojście do poziomu Steauy. Wolno się buduje giganta, bardzo wolno, niewielu ma cierpliwość.Yukasz pisze:A grał ktoś w Rumunii, Bułgarii czy Serbii
Nietrudno.Yukasz pisze: Ja tak sobie myślę że fajnie byłoby zagrać najgorszą drużyną z najniższej ligi angielskiej ale przeraża mnie ten przepis z pozwoleniem o pracę bo w niższych ligach pewnie trudno zatrudnić piłkarza spoza UE któremu by zezwolili na grę.
To musiał cloner wymyślić, bo to totalny idiotyzm - nawet w rzeczywistości można sobie piłkarza "zaklepać" rozmową nieoficjalną, a tu zonk - nic się nie da zrobić, przez co masa piłkarzy Ci odpada na starcie, bo podpisują kontrakty z pierwotnymi ekipami.Yukasz pisze:No i tak głupota co piszecie że nie można w styczniu podpisywać kontraktów z innymi
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 22 mar 2008, 0:46
Właśnie myślę o jakimś Rapidzie lub innej druzynie z Bukaresztu, może SteaueRumunia jest ciekawa, ale tylko czołówką i krótkie kariery - gra słabizną to 10 lat na dojście do poziomu Steauy. Wolno się buduje giganta, bardzo wolno, niewielu ma cierpliwość.
To może lepsza by była taka Serbia do gryNietrudno.
Tylko trzeba ściągać takiego, który w Anglii już grał sto lat i ma dwieście lat doświadczenia - ściągnąłem Onandi Lowe'a z Jamajki, gdy miał 33 lata i szedł na emeryturę - wtedy mi pozwolenie na pracę dali.
Nikomu innemu jednak nie, przez co masa Serbów nie dołączyła do mnie - i to Serbów genialnych, niesamowitych piłkarzy za grosz.
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 22 mar 2008, 0:47
peepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 22 mar 2008, 7:43
Jeśli chcsz sie naprawdę zabawić wybierzYukasz pisze:To może lepsza by była taka Serbia do gry
Rossi
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio