Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 21 paź 2007, 23:13
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 21 paź 2007, 23:13
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 22 paź 2007, 0:09
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 paź 2007, 12:47
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 22 paź 2007, 15:03
Dla mie też widze, że kilka osób w temacie podzielało moje zdanie i dobrze. Jak dla mnie Hamilton jest postacia stucznie lansowaną na gwiazde i mistrza przez media i nie tylko(FIA). Jest jeszcze zbyt słabo doświadczony, nie potrafi zachować spokoju w ważnych momentach (vide GP Brazyli i nie tylko) i ten tytuł mu się zwyczajnie nie nalezał. Cieszy mnie podwójna wygrana Ferrari (bo nie wierze, że uda się McLarenowi przekabacić Międzynarodowy Trybunał Apelacyjny FIA) i to Ferrari wraz z Raikkonenem będzie się cieszyć z sukcesu.Yukasz pisze:Dla mnie najważniejsze żeby nie wygrał Hamilton
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 22 paź 2007, 16:43
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 22 paź 2007, 22:36
RadoGol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Padik » 23 paź 2007, 1:38
Padik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Remik » 02 lis 2007, 15:05
Hiszpańskie media poinformowały, że dwukrotny mistrz świata Formuły 1 Fernando Alonso odchodzi z McLarena. - Fernando nie jest już w McLarenie. To pewne. Może podpisać kontrakt z innym zespołem na przyszły sezon - powiedział po dwóch dniach negocjacji menedżer kierowcy Luis Garcia-Abad. McLaren potwierdził informację.- Na spotkaniu Fernando Alonso i przedstawicieli McLarena uzgodniono, że zakończenie współpracy leży w najlepszym interesie obu stron - głosi oświadczenie brytyjskiego zespołu. Alonso był kierowcą McLarena przez rok. Według informacji hiszpańskich mediów Hiszpan zarabiał w nim 30 mln euro za sezon. Umowa była podpisana do końca 2009 roku. Rozwiązanie jej za porozumieniem stron oznacza, że kierowca nie musi płacić żadnego odszkodowania.
Remik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 15 mar 2008, 9:10
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 15 mar 2008, 9:26
kaczy pisze:Robert Kubica zajął 2 miejsce w kwalifikacjach GP Australii wygrał je Lewis Hamilton.
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: madriano » 22 mar 2008, 9:23
madriano
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 22 mar 2008, 9:35

brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: madriano » 22 mar 2008, 9:38
madriano
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 22 mar 2008, 9:42
brylancik
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin