Mam dokładnie tako samo podejście do tematu - Gilardino w Milanie widzieć też nie chcę, ale tylko w sytuacji, gdy jego odejście da Milanowi konkretne korzyści - np. tańszego Freya.Łukasz_ pisze: Osobiście odejście Gili nie spowoduje u mnie jakiegoś przerażenia. Temat wałkowany wiele razy, Włoch nic nam nie da a jeżeli Fiorentina daje swojego bramkarza to trzeba go brać.
zygy pisze: Poza tym przecież dużo zarobiliśmy na transferze Schevy, na zwycięstwie w LM 2007+ te 20-30mln euro jakie powinien mieć każdy wielki klub na mercato w każdym roku i akurat mamy ok 100mln euro.
Więc 100 milionów nie mamy i nie będziemy mieli.
Ale pogratulować wyobraźni - i w kwestii rewolucji, i w kwestii finansów.
Mówi się - Silvio, świecący głową mówili jednoznacznie, że chcą Borriello za rok w Milanie. A to już coś.Łukasz_ pisze:Nie mówi się o tym że na pewno do nas trafi ale że jest taka możliwość. Sam zawodnik nie wyraził chyba jeszcze konkretnie swoich poglądów ale jeżeli pamiętam mówił o tym że jeśli Milan poważnie się nim zainteresuje to to rozważy.
Fajnie, że mamy pełen skład na Torino, ale oby piłkarzom się chciało grać - oby nie powtórzyli żenady z Sampą, gdy było koszmarnie.
Trzeba wygrać, niezależnie jak i jakim kosztem. Musimy przełamać się wreszcie i zdobyć 3 punkty, w innym wypadku będzie źle.