COTS borys IFC pisze:a od was wszystkich juz zalatuje hipokryzja.
Przecierz wszyscy przyznali że spalony przy bramce był
Więc o co Ci chodzi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 22 mar 2008, 22:40
COTS borys IFC pisze:a od was wszystkich juz zalatuje hipokryzja.
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 22 mar 2008, 22:42
TS borys IFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 22 mar 2008, 22:42
TS borys IFC pisze: no tak przeciez to my kupujemy mecze zapomnialem dzis farina chcial byc ostatnim sprawiedliwym. i zeby nie bylo ja nie mowie ze juve kupilo mecz czy cos bo grali naprawde dobrze, szczegolnie w drugiej odslonie. po prostu mi szkoda tej sytuacji. a od was wszystkich juz zalatuje hipokryzja.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 22 mar 2008, 22:43
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 22 mar 2008, 22:44
TS borys IFC pisze:ieldy wyciagnal mi charakterystyke meczu z przestrzeni miedzy palcami a klawiatura. szkoda ze od razu po przeriwe sedzia strzelil nam gola. juve bylo lepsze po przerwie byc moze i tak by wygrali ale nie zmienai to faktu ze sedzia zle prowadzil mecz.
TS borys IFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 22 mar 2008, 23:02
Tylko jeszcze inni muszą trochę pomóc a Roma ciułać te punkty Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 22 mar 2008, 23:06
sci

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 22 mar 2008, 23:24
Maciek (interista)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 22 mar 2008, 23:26
Tak słowem offtopicu: te błędy Manciniego wyglądają mi na ruchy Ancelottiego sprzed paru dni, czy tygodni, tylko nazwiska inne.Maciek (interista) pisze: W momencie gdy musimy gonić wynik zdejmuje jedynego kreatywnego pomocnika Jimeneza i przechodzi na system 4-3-3 , gdzie już totalnie nie ma kto tych napastników obsługiwać. Dalej uparcie trzyma totalnie bezużytecznego Cruza, chociaż prosi się aż o wpuszczenie będącego ostatnio w dużo lepszej dyspozycji Crespo. Nasz genialny strateg wpuszcza jednak Suazo, który jak wiadomo dobry jest głównie na kontry Rolling Eyes
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 22 mar 2008, 23:29
TS borys IFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 22 mar 2008, 23:32
No nie... zaraz jebnę... Jak Inter dostaje kontrowersyjny karny to najlepiej jakby całą drużynę wraz z zarządem publicznie wychłostali i dali tabelę wirtualną do pocałowania w zadośćuczynieniu, a jak sędzia odstawia taką szopkę to zdarza się? Moim zdaniem ta bramka ustawiła wszystko. Odkryliśmy się zostawiając z tyłu niepewnych Burdisso, który mam nadzieję, że odejdzie wraz z przyjściem nowego szkoleniowca i Materaca, którego dobra gra jest jak wspomnienie z sobotniej popijawy.guru pisze:Dobra, bramka ze spalonego, ale zabrzmiało to tak jakby przez nią przegraliście. Zdarza się.
Martin Pellegrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 22 mar 2008, 23:34
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 22 mar 2008, 23:36
ossy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 22 mar 2008, 23:42
Nic nie napisałem na temat tego, że Juventus kupił sędziego. Wkurzył mnie jedynie tekstossy pisze:dokladnie Martin, Juventus kupil sedziego a ten ustawil mecz.
Bo Interowi ostatnio takie rzeczy zdarzać się nie mogły.guru pisze:Zdarza się.
Martin Pellegrino
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio