FMy - Strona 444

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
MaWiK
malwinka
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaWiK » 22 mar 2008, 19:51

Tak mnie zaciekawiło to całe St.Albans :)
Ciężko się gra...bo do tej pory grałem co najwyżej średniakami z dobrych lig ;P a taką słabizną nigdy :)

sprowadziłem Marka Sukera, Billy Abbott'a i Kamila Szarneckiego
następnie porposiłem o klub patronacki, dano mi do wyboru Brentford i Arsenal :P

mam w składzie Nordtveit'a, Mannone, Szczesnego, Steer'a, Gilberta i Dunne z Arsenalu- 2 na długi okres, reszta na 3 miesiące, młócą aż miło :P :twisted:

Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 22 mar 2008, 21:09

Tak mnie zaciekawiło to całe St.Albans Smile
Ciężko się gra...bo do tej pory grałem co najwyżej średniakami z dobrych lig Razz a taką słabizną nigdy Smile

sprowadziłem Marka Sukera, Billy Abbott'a i Kamila Szarneckiego
następnie porposiłem o klub patronacki, dano mi do wyboru Brentford i Arsenal Razz

Ja w pierwszym sezonie ściągnołem m.in. Weseckiego, Sikore, Pasko czy Jeziornego. Trzy razy prosiłem o klub patronacki i niestety nigdy żaden się nie znalazł.

Awatar użytkownika
dziki
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 66
Kibicuję: Arsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dziki » 22 mar 2008, 21:22

moglby mi ktos zapodac loga Premiership duze i male ? bo kurcze nie umiem nigdzie znalezc, sa tylko duze :(

Awatar użytkownika
Barça_Hincha
Ja tu tylko nabijam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Barça_Hincha » 22 mar 2008, 21:33

Awatar użytkownika
dziki
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 66
Kibicuję: Arsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dziki » 22 mar 2008, 22:02

no i tylko te duze loga dzialaja,te na tabeli nie dzialaja...
Barça_Hincha moglbys mi wrzucic na jakis serwer swoj folder z graphics z logami do Premiership ?? Bardzo bym prosil

rdz
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rdz » 22 mar 2008, 22:40

@fieldy: na wyjazdach też grasz takim ustawieniem ? i jak ci w lidze idzie ;)

@Wilmore. Piszesz, że grasz dwoma szybkimi napastnikami i AMem. Napastnicy atakują więc z głębi pola? Pytam, bo sam chce w moim Cagilari przejść na gre dwoma szybkimi, ale boje sie, że beda stali i czekali na piłke.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 mar 2008, 22:43

Wszedzie gram tym ustawieniem, w lidze w ubiegłym sezonie [pierwszym] byłem chyba najlepszy na wyjazdach [już mam mętlik w głowie po lekturze komentarzy odnosnie meczu Inter - Juve :D]. Ligę wygrałem, choć było strasznie ciekawie do końca. 2 ManU, 3 Chelsea -a róznica pomiędzy 1-3 miejscem chyba 2 pkt :]

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 22 mar 2008, 22:54

Velikonji popisu ciąg dalszy.
W 14 występie Słoweniec strzelił 17 bramkę i zaliczył 10 asystę. :shock:
Po fenomenalnym występie wygrałem z Leeds 3:4 - prowadziłem do przerwy 1:3, później remis 3:3 i gdy Leeds niemiłosiernie cisnęło - strzeliłem na 3:4 z kontry Szałachowskiego (niesamowicie szybki :shock: ) i fantastycznej główce kolejnego młodego talentu z mojej szkółki - Ainsleya. Nadal robię wszystko, by poprawić grę na bokach obrony, moi OP i OL zawalają każdą bramkę. Gra na środku już jest o wiele lepsza, ale na bokach nadal dramat - wszystkie gole z Leeds to były ich błędy. W ofensywie są super, ale psiakrew nie mam jak Milan dwóch DP, by naprawiali błędy bocznych. :?
W zimie będzie rewolucja, już to czuję w moczu - odejdzie z 10-15 piłkarzy z rezerw, "nie ma litości" :lol:

Ale za to ofensywa - cud, miód i orzeszki. Problem jest jeden - mojemu najlepszemu OPŚ, liderowi zespołu i naprawdę świetnemu Zajcowi kończy się kontrakt w lecie - na razie muszę go odstawić do rezerwy, zmiękczyć i liczyć na to, że podpisze prolongatę, bo już jest cholera do niego kolejka z klubów Premiership, a ja nie chcę go oddawać za darmo. :( Przynajmniej nie dopóki nie mam dobrego piłkarza na jego pozycję, a na razie to niestety najsłabiej obsadzona pozycja w drużynie. :(

rdz
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rdz » 22 mar 2008, 23:05

fieldy pisze:Wszedzie gram tym ustawieniem, w lidze w ubiegłym sezonie [pierwszym] byłem chyba najlepszy na wyjazdach [już mam mętlik w głowie po lekturze komentarzy odnosnie meczu Inter - Juve ]. Ligę wygrałem, choć było strasznie ciekawie do końca. 2 ManU, 3 Chelsea -a róznica pomiędzy 1-3 miejscem chyba 2 pkt
A gdy grasz na zespół grający głównie skrzydłami, nie są one za bardzo odkryte? Bo swego czasu, w 07, grywałem tak moim Nastickiem, i skrzydła były po prostu otwarte.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 mar 2008, 23:11

Nie są, Gilberto/Flamini/Diarra - dają radę. Obojętnie który gra - jest ich wszędzie pełno. Oni rządzą w II linii :) przeważnie

Awatar użytkownika
Barça_Hincha
Ja tu tylko nabijam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Barça_Hincha » 22 mar 2008, 23:13

Zaczynam grac Bayerem Leverkusen i polećcie mi jakiegoś pomocnika do max 400 tys euro (kasa aż miło :lol: )

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 22 mar 2008, 23:14

Barça_Hincha pisze:Zaczynam grac Bayerem Leverkusen i polećcie mi jakiegoś pomocnika do max 400 tys euro (kasa aż miło :lol: )
Pablo Piatti albo Mihelic :)

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 22 mar 2008, 23:16

Barça_Hincha pisze:Zaczynam grac Bayerem Leverkusen i polećcie mi jakiegoś pomocnika do max 400 tys euro (kasa aż miło Laughing )
Ah, parę ładnych lat spędziłem w Leverkusen, fajna szkółka juniorska, parę talentów, eh, te wspomnienia z FM 07. :wink:
IMO po pierwszym sezonie będziesz już kasy miał sporo - teraz postaw na przykład na Buonanotte, świetnie się rozwija, choć w przeciwieństwie do Piattiego jest straszliwie słaby fizycznie, co w Buli może być kłopotem.
Polecam jeszcze Zajca jako lotnego OPŚ - takiego wyskakującego znienacka i strzelającego gole :wink: I wspomnianego powyżej Mihelica.

Awatar użytkownika
MeToYou
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 35

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 22 mar 2008, 23:34

Barça_Hincha pisze:Zaczynam grac Bayerem Leverkusen i polećcie mi jakiegoś pomocnika do max 400 tys euro (kasa aż miło :lol: )
Polecam Marko Marina 8) a jak nie bedzie chcial przejsc to daj mu duzo kasy , choc Leverkusen to dobry klub wiec nie powinno byc problemow.

Ja go kupilem do West Brom, w Championship gral naprawde dobrze, a w 2 sezonie ktory wlasnie zakonczylem zostal uznany najlepszym mlodym zawodnikiem premiership ( 3 miejsce mial Piatti, ktorego tez sprowadzilem, przed 2 sezonem ). Najlepiej wez obu :lol: Duet niczym Sekielski Morozowski :roll: zawojowali Premiership, dzieki nim grac bede w UEFA :P

Awatar użytkownika
Barça_Hincha
Ja tu tylko nabijam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Barça_Hincha » 22 mar 2008, 23:39

Ok dzięki za propozycje :P
5 sparingów Leverkusen i 5 przegranych. Do [ch**] z taką grą :evil:
Chyba jednak nie umiem grac w fm :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”