fieldy pisze:Ma ktoś pierwszą bramkę Drogby ? Ta wyrównującą - wydawało mi się, że ze spalonego.
Spalony był, ale taki spalony to można sobie w dupę wsadzić. Chelsea była lepsza i wygrali zasłużenie.
Mistrzostwo R.I.P. Teraz walczymy o drugie miejsce...
Magnum pisze:a Manchester potknie się z Aston Villą.. A potem tylko wygrać mecz z MAN U i viola Wink
Manchester potknie się z ekipą, którą regularnie obnaża? 5:0 Ronaldo hat trick. Prędzej my zremisujemy z Boltonem niż MU straci punkty. Ja już przestałem się przejmować MU. Teraz walczymy z Chelsea o drugie miejsce. A z tym pokonaniem MU na OT to nie myślisz poważnie?
Chelsea nam wybiła z głowy myśli o mistrzostwie. Nie jestem w sumie zły na naszych za ten mecz. Jestem zły za poprzednie spotkania gdzie jak frajerzy traciliśmy punkty z drużynami z dołu tabeli. 10 remisów w lidze to za dużo.
Po golu Sagny się cofnęliśmy i było już bronienie się. To co wychodzi nam słabo. Czemu nie możemy iść za ciosem? Jeszcze ten strzał Robina- żal.Magnum pisze:Tak się dobrze wszystko wydawało po golu Sangy, a potem.....
Nie mogę się doczekać odejścia Drogby. W tym sezonie mało gra i w ogóle jakoś nie błyszczy. Jednak jak przyjdzie do meczu z nami to widzimy jak jest.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scoooby » 23 mar 2008, 19:05