Nie powiem strasznie śmieszne spostrzeżenieWilmore pisze:Chociaż jeden dobry sędzia we Włoszech? Może by go objąć ochroną, jak zagrożone gatunki?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 16 mar 2008, 17:28
Nie powiem strasznie śmieszne spostrzeżenieWilmore pisze:Chociaż jeden dobry sędzia we Włoszech? Może by go objąć ochroną, jak zagrożone gatunki?
majer13

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 19 mar 2008, 22:15
Giggsy King po meczu z Boltonem pisze: Ronaldo 2007-2008 > Ronaldinho 2004-05 & Kaka 2007
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 19 mar 2008, 22:19
Giggsy King
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 20 mar 2008, 14:29
Ronaldinho 2005/2006 - 25 bramek i 19 asystGiggsy King pisze:W czym Ronaldo im ustępuje oprócz tego, że strzela gdzieś z dwa razy tyle bramek co oni w swoich najlepszych sezonach?
PS: Ale fakt, niezły ubaw.Ty serio jesteś głupi
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 20 mar 2008, 15:41
Giggsy King
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 20 mar 2008, 22:37
Duch pisze:Giggsy King napisał:
To on to napisał na poważnie?
Pewnie. Tak poważnie jak my ciebie trakatujemy w tym temacie.
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 23 mar 2008, 15:38
Rossi pisze:Einar napisał:
Widać było od początku, że nie skończy tego meczu
Miałem takie samo odczucie.
Javier zawsze pragną być Czerwonym Diabłem Laughing ...marzenia się spełniają Wink
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kubańczyk » 24 mar 2008, 13:44
ddworakk pisze: A takiej dominacji jak swojego czasu Inter w Serie A Mu raczej nie osiagnie w Anglii nigdy...
Kubańczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 26 mar 2008, 23:00
EDIT: No i może jeszczeMentor pisze:Nie musisz się niczego uczyć. Są tacy forum co robią wrażenie jakby właśnie niczego się przez całe życie nie uczyli.
Martinho pisze:Widze ze kaczy przestal byc pokemonem Smile Oby tak dalej moze nie bedzie cioty z ciebie Smile
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość Anonimowy » 26 mar 2008, 23:45
Święta słowaGłupota to rzecz wrodzona, niestety
Gość Anonimowy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 26 mar 2008, 23:47
Najlepsze jest to że post później kaczy pokazał że jednak jest ciotąCris7 pisze: EDIT: No i może jeszcze
Martinho pisze:Widze ze kaczy przestal byc pokemonem Smile Oby tak dalej moze nie bedzie cioty z ciebie Smile
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 27 mar 2008, 14:49
Babel pisze:Zeby znow sie nie skończyło, że na turniejach jestesmy jak jądra - biorą udział, ale nie wchodza.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 27 mar 2008, 15:04
e, już kiedyś to było.guru pisze:Babel pisze:Zeby znow sie nie skończyło, że na turniejach jestesmy jak jądra - biorą udział, ale nie wchodza.![]()
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 02 kwie 2008, 20:32
kaczy pisze:Wiem że nie tylko ja to mam, ale zawszę kiedy spojrzę na zegarek i jest 21-37 to mój automatyzm zaczyna działać i zawsze kojarzę sobie postać Jana Pawła II.
Babel
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio