Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 21 mar 2008, 15:37
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DominoWalcz » 22 mar 2008, 15:45
DominoWalcz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samael » 24 mar 2008, 14:53
Jak mogl grac skoro od stycznia tego roku reprezentuje PortsmouthDominoWalcz pisze:D. Szkoda, ze nie zagral Defoe, bo mogloby byc ciekawiej.
Samael

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 24 mar 2008, 14:58
Samael pisze:Jak mogl grac skoro od stycznia tego roku reprezentuje Portsmouth Exclamation Shocked Shocked
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samael » 24 mar 2008, 15:32
Dzieki za rade - mea culpa.Fakt grali z Portsmouthmajer13 pisze:Samael pisze:Jak mogl grac skoro od stycznia tego roku reprezentuje Portsmouth Exclamation Shocked Shocked
No a Tottenham grał właśnie z The Pompey więc dowiedz się najpierw porządnie zanim coś napiszesz ( taka mała rada)
Samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: spurs » 24 mar 2008, 19:33
spurs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 24 mar 2008, 19:43
Mi obecnie bardzo podoba się gra Toma Huddlestonespurs pisze: Bardzo, in plus, zaskoczył mnie Bent
Rossi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 24 mar 2008, 19:54
Przemęczony to on raczej nie jest ale jego dośrodkowania są katastrofalne. Przypomina mi on trochę Jesusa Navasa też taki drybling aczkolwiek Navas potrafi zdecydowanie lepiej dośrodkować niż Lennon. Wcale nie dziwie się Ramosowi że chce go sprzedać. Dla mnie już zdecydowanie lepiej radzi sobie na lewym skrzydle Steed który jak wiadomo jest nominalnie prawym pomocnikiem. 10 mln funtów myślę że są w stanie tyle zapłacić za Anglika kluby Angielskie.spurs pisze:Słabo zagrał Lennon. Niby cos tam biegał, dośrodkowywał, ale widać, że jest jakby przemęczony.
Tobik33

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 24 mar 2008, 20:19
A po drugie trochę ciężko nazywać to dośrodkowaniami. Nie wiem czy chociaż jedna z takich piłek trafiła do adresata. Przeciwnicy nauczyli się stylu gry i zwodów Lennona i mija ich już tylko w rozpędzeniu. Trochę razi monotematyczność w jego grze. A szkoda, bo nie będę ukrywał, że zawsze broniłem talentu tego chłopaka. Tyle, że w tej obronie brakuje mi powoli argumentów. Sezon naprawdę słaby w wykonaniu Lennona. Był już w pewnym momencie mocnym rezerwowym w reprezentacji, a teraz przegrywa rywalizację chociażby z Bentleyem. I trudno się dziwić Capello.spurs pisze:Słabo zagrał Lennon. Niby cos tam biegał, dośrodkowywał, ale widać, że jest jakby przemęczony. Nie gra już dobrze od pewnego czasu. Gdyby pojawiła się jakas dobra oferta za niego można byłoby ją rozważyć.
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 24 mar 2008, 20:24
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: spurs » 24 mar 2008, 20:34
spurs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 24 mar 2008, 20:50
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 24 mar 2008, 21:26
Green bedzie za drogi. Zreszta jak kazdy Anglik. Watpie czy Ramos wyda grube miliony na bramkarza i to z Premiership gdzie zawodnicy kosztuja nieadekwatnie do umiejetnosci (Bent).Cris7 pisze:Chociaż Jarzinho pisał, że myśli też o Greenie i ja bym również wybrał Anglika.
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: spurs » 24 mar 2008, 22:13
Pieniądze to raczej nie problem dla Tottenhamu. Myślę, że Green jest dobry ale można kupić kogoś lepszego. Może niekoniecznie Kameniego. Marzy mi się Gomes z PSV. Pewnie dużo by chcieli za niego, ale warto bo z Cernym i Robinsonem daleko zajść się nie da. Trzeba tylko zatrzymać kilku podstawowych graczy, dokupić 4-6 nowych (w tym bramkarza) i sprzedać zbędnych jak Lee, Rocha czy StalteriGreen bedzie za drogi.
spurs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 25 mar 2008, 10:26
Tobik33
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio