No to dajesz tą setkeWilmore pisze:Od ręki potrafię Ci podać lekką ręką setkę prawoskrzydłowych lepszych od niego. Asamoah to typowy snajper, ustawianie go przez researchera na OPP to marny żart.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rdz » 24 mar 2008, 19:53
No to dajesz tą setkeWilmore pisze:Od ręki potrafię Ci podać lekką ręką setkę prawoskrzydłowych lepszych od niego. Asamoah to typowy snajper, ustawianie go przez researchera na OPP to marny żart.
rdz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 24 mar 2008, 19:58
Tobik33

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 24 mar 2008, 20:00
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rdz » 24 mar 2008, 20:08
Można sie obudzić z ręką w nocniku, ale o wiele łatwiej idzie awansować do wyższej ligi - zgarnąć większy szmal. Zawodnikom też skoczy wartość, i to nietylko tym, których wypozyczyłeś - bo chyba nikt nie robi jedenastki z samych wypozyczonych ludzi (nawej jabellus pisze:Wilmor słusznie zauważył, że wypożyczenia to ryzyko. Taki obusieczny miecz. Potrafią dać wielką siłę (jeśli dobrego zawodnika sprowadzisz), ale po sezonie z ręką w nocniku można się obudzić.
Nie wiem jak to robią inni, ale ja zawsze przeglądam wszystkie kadry takich krajów słynących z talentów. Zarówno seniorskie, jak i u-21, u-19. No a jak masz jeszcze włączoną lige np. Słowacką, to też ręcznie przeczesuje takie tereny. Chyba, że znajdziesz skałta, który orientuje sie w danej lidze, to wtedy jest sytuacja klarownabellus pisze:Zastanawia mnie jedno jak znajdujecie talenty np. w Ekwadorze, na Słowacji. Scouta możecie wysłać tak daleko?
Ja Messim grałem jako AM, ewentualnie lewe skrzydło. Ewentualnie, bo tam śmigał sobie najlepszy pomocnik gry - SilvaTobik33 pisze:Piłkarze u mnie np. taki Messi nie radził sobie kompletnie na ofensywnej prawej pomocy a na lewej wymiatał jak nikt inny. Wszystko jest losowe. Tak samo w jednej grze Gyan gra super w ataku a w drugiej lepiej w pomocy.
No to ty nie powieszmyhalek_acm pisze:Polecam ustawiac z jak najwecej krajow wszystkich pilkarzy wtedy o wiele latwiej jest znalesc pilkarzy poniewaz sa wtedy po prostu w klubach normalni zawodnicy a nie jacys utworzeni przez gre .
rdz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 24 mar 2008, 20:09
Tobik33

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 24 mar 2008, 20:10
myhalek_acm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 24 mar 2008, 20:14
Zgadzam się z rdz Gyan świetnie gra na skrzydle, na ataku jest równie świetny ale jednak jako skrzydłowy bardziej mi pasuje.rdz pisze:Wilmore napisał:
Od ręki potrafię Ci podać lekką ręką setkę prawoskrzydłowych lepszych od niego. Asamoah to typowy snajper, ustawianie go przez researchera na OPP to marny żart.
No to dajesz tą setke Razz. Taki drybling, taka szybkość, kiedy grałem Manchesterem został kupiony do WHU, i zawsze w meczacg ze mną robił miazge po prawej stronie boiska.
THEMANIEK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 24 mar 2008, 20:28
rdz pisze:Można sie obudzić z ręką w nocniku, ale o wiele łatwiej idzie awansować do wyższej ligi - zgarnąć większy szmal. Zawodnikom też skoczy wartość, i to nietylko tym, których wypozyczyłeś - bo chyba nikt nie robi jedenastki z samych wypozyczonych ludzi (nawej ja Wink). No a jak masz jakiś solidny klub patronacki, co jest w niższych ligach dośc łatwie do 'osiagniecia' to przecież możesz i kolejny sezon jechać na wypozyczeniach Wink. Wiadomo, że to takie budowanie zespołu na krótką mete, o ile w ogóle można to nazwac budowaniem, ale mimo wszystko jest skuteczne
myhalek_acm pisze:Polecam ustawiac z jak najwecej krajow wszystkich pilkarzy wtedy o wiele latwiej jest znalesc pilkarzy poniewaz sa wtedy po prostu w klubach normalni zawodnicy a nie jacys utworzeni przez gre .
Jak sie gra w FM długo to talenty same wpadają w oko. Scouta też można wysłać. Ja robię tak że wysyłam ich do danych kontynentów Europa zachodnia, wschodnia, Azja itd. i zawsze kogoś znajdą..
bellus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 24 mar 2008, 20:31
Jak masz w miarę dobrego scouta to czemu nie (mało prawdopodobne)? choć wątpię że kogoś znajdzie w Malezji bo pewnie na dużej bazie to wczyta z 3 zawodników max.bellus pisze:Tak i klub z 3 ligi portugalskiej wyśle scouta do Malezji
Tobik33

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 24 mar 2008, 20:37
Scoutów mam świetnych (o tym zaraz). Mało prawdopodobne to mało powiedziane. Nie realne jest, żeby klub 3 ligowy miał tak duże fundusze aby posyłać skautów w obszar większy niż region. Ja mogłem (będąc w 3 lidze) tylko po Portugalii szukać.Jak masz w miarę dobrego scouta to czemu nie (mało prawdopodobne)? choć wątpię że kogoś znajdzie w Malezji bo pewnie na dużej bazie to wczyta z 3 zawodników max.
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rdz » 24 mar 2008, 20:54
rdz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 24 mar 2008, 21:02
bellus pisze:Moje szanse na wygranie drugiej ligi są oceniane na 1 do 210.
Rossi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 24 mar 2008, 21:03
WILMORE!bellus pisze: Wilmor słusznie zauważył
Ale ma beznadziejne dośrodkowania, nie nadaje się zwyczajnie na skrzydłowego. To też zależy w jakim ustawieniu - jeśli typowym dla WHU czy Barcy w FM, czyli dwóch skrzydłowych napastników, to rozumiem doskonale, że mogą być świetnymi skrzydłowymi.rdz pisze:Taki drybling, taka szybkość, kiedy grałem Manchesterem został kupiony do WHU, i zawsze w meczacg ze mną robił miazge po prawej stronie boiska.
Nie możecie, przeglądam kluby ręcznie, mając odkrytych wszystkie atrybuty - wiem, ułatwienie, ale zwyczajnie milej mi się gra, nie chce mi się rzucać za dużych wyzwań grze.bellus pisze: Zastanawia mnie jedno jak znajdujecie talenty np. w Ekwadorze, na Słowacji. Scouta możecie wysłać tak daleko?
Dlaczego?bellus pisze:nagle będąc dajmy na to Górnikiem Zabrze dostajesz Everton uważam za niezgodne z duchem HC.
Moje w Division 1 to 1-180. Wygrywam mecz za meczem i mam aktualnie 8 punktów przewagi nad v-ce liderem i gram z nim zaraz u siebie.bellus pisze: Moje szanse na wygranie drugiej ligi są oceniane na 1 do 210.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dziki » 24 mar 2008, 21:07
dziki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DominoWalcz » 24 mar 2008, 22:32
DominoWalcz
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio