Reprezentacja Polski (zbiorczy) - Strona 219

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

#TeamLewandowski czy #TeamProbierz?

#TeamLewandowski
8
40%
#TeamProbierz
4
20%
Na selekcjonera Tomasz Tułacz, niech grają zawodnicy U-20 i naturalizowani Kongijczycy
8
40%
Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 16 mar 2008, 7:44

Wilmore pisze:Bronowicki zbiera za grę w Crvenie świetne recenzje. To, że się nim nie interesujesz nie znaczy, że nie gra/gra źle.

Wilmore pisze:Nie gra wcale, więc nie sposób go skomentować w jakiś sposób. Jest na pewno dobrze przygotowany do sezonu, ma coraz mocniejszą pozycję w CSKA, warto go sprawdzić.
Pewniejsza pozycje na jakiej podstawie, CSKA z tego co sie orientuje nei kupilo zadnego napastnika i nikt od nich nie odszedł. Podstawowa para napastnikow jest duet Love-Jo i to raczej sie nie zmieni az do odejscia jednego z nich.

Nie wiem od kilku miesiecy nei widziałem zadnej informacji na temat jego gry w Chorwacjii, na żadnym serwisie pilkarskim.
Wilmore pisze:Gdzie tam Rasiakowi czy Saganowskiemu do niego.
A co w temacie Janczyka robia Rasiak i Saganowski, skoro oni nie sa w kadrze.

Wilmore pisze:A ja mam dziwną pewność, że ogląda wiele meczów.

Mowisz o Janczyku, Smolarku, Piszczku, Radmoskim czy Golańskim. Jesli ogladałby Smolarka w akcji to pewnie Ebiego w kadrze by nie było, bo gra bardzo słabo i to w ogromnej wieksozsci spotkań.

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 16 mar 2008, 8:11

Jarzinho pisze:
Wilmore pisze:Bronowicki zbiera za grę w Crvenie świetne recenzje. To, że się nim nie interesujesz nie znaczy, że nie gra/gra źle.

Wilmore pisze:Nie gra wcale, więc nie sposób go skomentować w jakiś sposób. Jest na pewno dobrze przygotowany do sezonu, ma coraz mocniejszą pozycję w CSKA, warto go sprawdzić.
Pewniejsza pozycje na jakiej podstawie, CSKA z tego co sie orientuje nei kupilo zadnego napastnika i nikt od nich nie odszedł. Podstawowa para napastnikow jest duet Love-Jo i to raczej sie nie zmieni az do odejscia jednego z nich.
Jednak chyba gra tam coraz wiecej, myśle że CSKA wiąże z nim takie nadzieje że kiedy sprzedadzą Jo albo Lova to Janczyk ich zastąpi.

Jarzinho pisze:Nie wiem od kilku miesiecy nei widziałem zadnej informacji na temat jego gry w Chorwacjii, na żadnym serwisie pilkarskim.
:?: :?: :?: :shock: WTF
Wilmore pisze:
Wilmore pisze:Gdzie tam Rasiakowi czy Saganowskiemu do niego.
No ktoś musi w tej kadrze być. Jest Janczyk, a to oznacza że nie ma kogoś, może właśnie Rasiaka lub Saganowskiego.

Jarzinho pisze:
Wilmore pisze:A ja mam dziwną pewność, że ogląda wiele meczów.

Mowisz o Janczyku, Smolarku, Piszczku, Radmoskim czy Golańskim. Jesli ogladałby Smolarka w akcji to pewnie Ebiego w kadrze by nie było, bo gra bardzo słabo i to w ogromnej wieksozsci spotkań.

Leo ogląda bardzo dużo meczy, jednak to w Polskiej lidze, czy jeździ do innych krajów tego nie wiem.

Co do Smolarka to nie jest aż tak źle, bo gdyby tak było to wcale nie grał, zresztą jaki Polski napastnik grał na zachodzie, gdzie nie strzelał bramek a mimo to grał w podstawowym składzie/ dużo w czołowym klubie takiej ligi jak Hiszpańska ?

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 16 mar 2008, 8:18

Asteniu pisze:Co do Smolarka to nie jest aż tak źle, bo gdyby tak było to wcale nie grał, zresztą jaki Polski napastnik grał na zachodzie, gdzie nie strzelał bramek a mimo to grał w podstawowym składzie/ dużo w czołowym klubie takiej ligi jak Hiszpańska ?

Gra chyba tylko dlaetego, ze w Racingu nie ma naprawde nikogo wartosciowego. Munitis chyba jeszcze nei wrocil do treningow, a Bolado tak jak pisalem juz kiedys jest w kadrze tylko dlatego, że jest wychowanikiem. Chcac nie chca musi stawiac obok Tchite na Polaka.
Asteniu pisze: WTF
Skad mam niby czerpac informacje na temat gry Bronowickiego, ogladasz lige chorwacka :?:

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 16 mar 2008, 8:52

Jarzinho pisze:
Asteniu pisze:Co do Smolarka to nie jest aż tak źle, bo gdyby tak było to wcale nie grał, zresztą jaki Polski napastnik grał na zachodzie, gdzie nie strzelał bramek a mimo to grał w podstawowym składzie/ dużo w czołowym klubie takiej ligi jak Hiszpańska ?

Gra chyba tylko dlaetego, ze w Racingu nie ma naprawde nikogo wartosciowego. Munitis chyba jeszcze nei wrocil do treningow, a Bolado tak jak pisalem juz kiedys jest w kadrze tylko dlatego, że jest wychowanikiem. Chcac nie chca musi stawiac obok Tchite na Polaka.
Nie musi. Może grać non-stop atakiem Tchite - Munitis. W Atletico Aguirre non-stop gra atakiem Forlan - Aguero, a Mista który jest trzecim napastnikiem nie wiem czy zagrał w tym sezonie 100 minut w PD.
Jarzinho pisze:
Asteniu pisze: WTF
Skad mam niby czerpac informacje na temat gry Bronowickiego, ogladasz lige chorwacka :?:
Nawet jakby oglądał lige Chorwacką to nie wiedział bym jak gra Bronowicki :wink: Proponuje Jarzinho lekcje geografi ;)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 16 mar 2008, 9:04

Asteniu pisze:Nie musi. Może grać non-stop atakiem Tchite - Munitis. W Atletico Aguirre non-stop gra atakiem Forlan - Aguero, a Mista który jest trzecim napastnikiem nie wiem czy zagrał w tym sezonie 100 minut w PD.

Przeciez Munitis jest ok kilku tygodni kontuzjowany.

Asteniu pisze:Nawet jakby oglądał lige Chorwacką to nie wiedział bym jak gra Bronowicki Proponuje Jarzinho lekcje geografi

Mała pomyłka :P

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 16 mar 2008, 9:16

Jarzinho pisze:
Asteniu pisze:Nie musi. Może grać non-stop atakiem Tchite - Munitis. W Atletico Aguirre non-stop gra atakiem Forlan - Aguero, a Mista który jest trzecim napastnikiem nie wiem czy zagrał w tym sezonie 100 minut w PD.

Przeciez Munitis jest ok kilku tygodni kontuzjowany.
No już od trzech tygodni nie.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 16 mar 2008, 10:37

Jarzinho pisze: Pewniejsza pozycje na jakiej podstawie,
Nie - pewniejszą, a mocniejszą. Dlaczego? W pełni przepracował cały okres przygotowawczy, mógł się pokazać trenerowi, a jeśliby coś zrobił źle, to CSKA kupiłoby nowego napastnika. Jeśli nadal tak wielki klub wierzy w Janczyka jako 3 napastnika (tym bardziej, że niedługo ma odejść Love), to musi mieć Dawid naprawdę mocną pozycję.
Jarzinho pisze: Nie wiem od kilku miesiecy nei widziałem zadnej informacji na temat jego gry w Chorwacjii, na żadnym serwisie pilkarskim.
Ja też, nawet powiem, że na słoweńskich i macedońskich portalach nie widziałem.
Za to - o dziwo! - wiele pozytywów można przeczytać na jego temat na serbskich serwisach. A to ciekawe. :lol:
Jarzinho pisze:
A to, że są zmiennikami na jego pozycji i są w bardzo szerokiej kadrze Polski. Nie rozumiesz? :shock:
Jarzinho pisze:Jesli ogladałby Smolarka w akcji to pewnie Ebiego w kadrze by nie było, bo gra bardzo słabo i to w ogromnej wieksozsci spotkań.
Jeśli miałby kierować się tylko grą piłkarzy w klubie, to gralibyśmy z USA Kikutem, Brożkiem i Sikorą.
Asteniu pisze:czy jeździ do innych krajów tego nie wiem.
Wysyła asystentów - głównie Nawałkę.
Jarzinho pisze: Skad mam niby czerpac informacje na temat gry Bronowickiego, ogladasz lige chorwacka
To jak nie masz skąd czerpać informacji, to po co piszesz
Jarzinho pisze:ze Bronowicki i Golanski jeszcze zyja jest dla mnie jeszcze wieksza niespodzianka.
Jak nie wiesz, to lepiej milcz.

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 16 mar 2008, 18:26

Jarzinho - Widzisz dzisiaj Munits na ławce, Tchite poza meczową kadrą, a w podstawowym składzie Smolarek i Bolado. Co prawda sam jestem tym zdziwiony, jednak jak widzisz ze Smolarkiem aż tak źle nie jest, no i brameczka :lol:

wania89
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wania89 » 18 mar 2008, 22:06

http://www.click.ro/Sport/golanski-in-ofsaid1

Zagraniczne "Sukcesy" Golańskiego :P Zna ktoś Rumuński? :D

Z tego co się dowiedziałem Golański jest w bardzo dobrej formie, w każdym razie kibice są z niego bardzo zadowoleni, mówili że jeśli utrzyma obecną formę to nie widzą powodu żeby nie grał na Euro :)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 mar 2008, 19:41

Kilka niespodzianek w składzie.

Brożek, Piszczek i Radomski od 1 minuty. Brakuje Smolarka.

Boruc - Wasilewski, Bąk, Radomski, Bronowicki - Piszczek, Dudka, Lewandowski, Krzynówek - Żurawski, Brożek

Awatar użytkownika
bufu
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bufu » 26 mar 2008, 19:45

Leo chce dać im szanse aby się przekonać czy warto wziąść ich na euro

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 26 mar 2008, 20:17

Leo chce dać im szanse aby się przekonać czy warto wziąść ich na euro

Wow jak na to wpadłeś :?:

Jestem ciekawy który bramkarzy wystąpi w drugiej połowie Kuszczak czy Fabiański :lol: . Mam nadzieje że w końcu Brożek pokaże swoje umiejętności w reprezentacji. Mam także nadzieje że Piszczek pokaże na co go stać bo z tego co mi się wydaje to w meczach dla Biało - Czerwonych szału nie było ;)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 26 mar 2008, 21:31

majer13 pisze:am nadzieje że w końcu Brożek pokaże swoje umiejętności w reprezentacji. Mam także nadzieje że Piszczek pokaże na co go stać bo z tego co mi się wydaje to w meczach dla Biało - Czerwonych szału nie było

Szału nie bylo i nie ma. :P

Totalne dno jak wiekszosc spotkan w wykonaniu Polakow, tylko tym razem i wynik jest do d... Jesli ktos mial przekonac do siebie Leo w tym spotkaniu to raczej tego nie zrobil. Brak zawodnika, ktroy byc moze kreowalby gre do przodu, brak zawodnika, ktory przytrzymalby pilke, zagral kilka podan prostopadlych. Z 2 DM raczej Leo nie ujedzie.
Zurawski i Brozek kompletnie nie widoczni, Brozka po 35 minutach zauwazylem na boisku. CZyli ogolnie nic nowego brak rozgrywajacego i napastnikow, ktorzy mzoe sami sobie cos stworza.

Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2872

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 26 mar 2008, 21:35

i do tego Szpakowski jakiś przeziębiony i charka do mikrofonu :roll:

Awatar użytkownika
KMJ
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KMJ » 26 mar 2008, 21:38

sci pisze:i do tego Szpakowski jakiś przeziębiony i charka do mikrofonu
A co to wnosi do tematu? Szpakowski gra w reprezentacji?

EDIT

MeToYou a to twoje wymeczone costam napisane tylko dlatego zeby nie bylo takim samym gownianym postem jak nasze to co?
Ostatnio zmieniony 26 mar 2008, 21:51 przez KMJ, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”