U mnie któryś grajek zażądał częstszych występów, ja mu powiedziałem że musi czekać na swoją szansę, on że w takim razie chce odejść, ja zgodnie z życzeniem wystawiłem go na listę transferową a chyba następnego dnia powiedział że jednak chciałby zostaćZico_FCI pisze:U mnie też często były takie sytuacje, że chcieli i odejść i żeby ich wystawić na listę transferową, a po jakimś czasie porośli o pozostanie w klubie. Taka sytuacja powtarza w przypadku niektórych zawodników mniej więcej co pół roku. Natomiast, że dzień po żądaniu wystawienia na sprzedaż prosił o pozostanie zdarzyło mi się chyba pierwszy raz. Żeby było śmieszniej po dwóch dniach zapragnął zmiany otoczenia. Laughing
Tak wiem tylko że jak ktoś będzie składał za niego ofertę to dowiem się o tym gdy już będzie zmieniał barwy a tak będę mógł zareagować jak będzie mi potrzebny.Zico_FCI pisze:Wywal go z listy życzeń to przestaną. Wink
Co do rozmów przed meczem to zawsze mówię że oczekuję zwycięstwa (z kim bym nie grał), jak czasem mówiłem żeby zagrali dla kibiców to grali wielkie nic