My też nie istnieliśmy w PL a potem świetny wystep w LM... wiec wiesz...Hanni pisze:Co do Liverpoolu- w sumie możemy się cieszyć, oni nie są teraz w najwyższej formie. W meczu z ManU nie istnieli.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 28 mar 2008, 20:17
My też nie istnieliśmy w PL a potem świetny wystep w LM... wiec wiesz...Hanni pisze:Co do Liverpoolu- w sumie możemy się cieszyć, oni nie są teraz w najwyższej formie. W meczu z ManU nie istnieli.
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddworakk » 28 mar 2008, 22:54
Zależy co rozumiesz pod słowem fanatyk i jak się do tego odnosisz.czy mi się wydaje, czy jesteś takim samym fanatykiem jak Lupek?
Chłopcze?Poza tym o czym Ty chłopcze mówisz... Gilberto w obronie na The Reds... ja bym go tam nie wystawił nawet w meczu z Derby.
O ile mi wiadomo to temat o Arsenalu a nie liczbie zdan zakonczonych wykrzyknikami! To nie jest też przestępstwo jak i w regulaminie nie doczytalem sie ze jest to zakazane!A tak przy okazji - to, że każde zdanie kończysz wykrzyknikiem to próba wkurwienia nas, czy po prostu oznaka szaleństwa?
ddworakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 29 mar 2008, 15:52
Takie zdanie z capsem oznacza bardzo podniesiony ton.ddworakk pisze:ALE TO TEŻ NIE DOTYCZY ARSENALU
Hanni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddworakk » 29 mar 2008, 16:01
ddworakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 29 mar 2008, 16:32
Hanni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 29 mar 2008, 16:34
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 29 mar 2008, 16:35
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddworakk » 29 mar 2008, 16:36
ddworakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 29 mar 2008, 16:38
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 29 mar 2008, 16:38
Chyba zapomnial o tym co sie stalo z jego kolega z druzyny miesiac temu. Kartka jak najbardziej zasluzona.
Bendtner na tle Ade z ostatnich meczów wygląda dużo lepiej...maciek_88 pisze:Ade musi wejśc bo Bendtner to dzisiaj porażka.
Według wielu fachowców i kibiców (także na tym forum) mieliśmy wypaść z top4 na rzecz Tottenhamu, więc... Ja nadal wierzę w mistrzostwo, czy nawet to wicemistrzostwo.Jarzinho pisze:Druga sprawa tak mnie sie wydaje, ze Arsenal zaczyna wlaczyc z Liverpoolem o podium, a prysly nadzieje na temat ich walki z MU o mistrzostwo. I tak długo szlo im bardzo dobrze.
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 29 mar 2008, 16:38
Hanni

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 29 mar 2008, 16:39
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 29 mar 2008, 16:53
guru pisze:Według wielu fachowców i kibiców (także na tym forum) mieliśmy wypaść z top4 na rzecz Tottenhamu, więc... Ja nadal wierzę w mistrzostwo, czy nawet to wicemistrzostwo.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 29 mar 2008, 16:53
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 29 mar 2008, 16:55
Ja także nadal uważam że Real ma lepszą kadrę od Barcelony i to właśnie oni wygrają Primera Division w tym sezonie. Co więcej uważam że Villareal ma ogromne szanse na wicemistrzostwo.Jarzinho pisze:Jesli w jakis sposob odbijasz pileczke na moja strone, to moge napisac, jedynie, ze ja nadal uwazam, że Tottenham ma lepsza kadre od Arsenalu. Nie wiem dalczego tak slabo im szlo, czy to byla wina kontuzji kluczowych zawodnikow, czy pozna zmiana trenera. Inna sprawa Tottenham skonczy sezon z CC, Arsenal z niczym
Hanni
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio