Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 332

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 80

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 29 mar 2008, 22:44

fakt dzieki hrabi , a wiec jest jeszcze gorzej niz myslalem. oby to tylko zadzialalo pozytywnie na naszych i oby wykazali sie ambicja ktora doprowadzi ich do majstra. bo na forme nie ma co liczyc

TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 29 mar 2008, 22:49

hrabi pisze:i jakos te punkty przewagi dowieziemy do konca sezonu.

smutne ze musimy uzywac takich slow jak "jakos". gralismy tak dobrze w pewnej czesci sezonu a teraz taka kicha ze az szkoda slow. ale oby to "jakos" sie spelnilo, bo mimo wszystko nie mozna powiedziec ze na scudetto nie zaslugujemy. a po sezonie ze 2-3 transfery i nowy trener, bo mancini ktorego niedawnobronilem zaczyna dzialach chyba wszystkim na nerwy.

Awatar użytkownika
bufu
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bufu » 29 mar 2008, 22:50

Kolejny dobry zespół, który ma przeciętnego trenera myślę, że to ostatni sezon Roberto Manciniego na ławce trenerskiej w roli szkoleniowca Interu.

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 29 mar 2008, 22:53

Zresztą wasza slabsza forma to nie tylko kwestia moblilzacji, ale i kondycji fizycznej, Inter ewidentnie nie wytrzymuje kondycyjnie tego sezonu, gra powolnie, nie potrafi podkręcić tempa, brakuje szybkości, przyspieszenia a i po Zlatanie doskonale widać że daleko mu do pełnej dyspozyji fizycznej (bo wtedy gra tak tragicznie jak ostatnio :wink: ) i to jest co by nie ukrywac dużym problemem bo teraz przerw nie będzie i cięzko znaleść chwile na złapanie oddechu, w dodatku raczej cięzko znaleść kogoś na ławce, kto mógłby wskoczyć do 11 i pociągnąć gre.

PS: kiedy ma wrócić Cambiasso :?:

TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 29 mar 2008, 22:53

sorki ze pisze posta po to tylko aby zamiescic w nim jedno zdanie, ale moze by tak zaproponowac prowadzenie interu gosciowi z mojego avatara :lol:. ja bym sie nie obrazil, a i on pewnie potrafilby polaczyc prace w interze z praca w naszej kadrze. moze by i nawet kuba blaszczykowski do nas zawital :P . no coz chyba witaj mou bo to cale dementowanie spotkan dzialaczy interu z nim jest chyba tylko proba unikniecia zamieszania

a jednak troche wiecej sie zrobilo niz 1 zdanie ; p

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 29 mar 2008, 23:22

hrabi pisze:Proponuje zajrzec do tabeli, bo cos Ci nie idzie kalkulowanie tych punktow.
W sumie to wiele się nie pomylił bo Roma musi zdobyć o pięć punktów więcej od nas aby świętować mistrzostwo.

Ech, niech ten sezon się już skończy bo na tą padaczkę już mi się patrzeć nie chce. Co się stało z tą drużyną z poprzedniego sezonu i pierwszej części tego? Przecież kryzys fizyczny nie może trwać pół sezonu. :roll:

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 30 mar 2008, 9:54

Wczoraj Inter grał tak, że az mi temperatura podskoczyła. W sumie jak kiedyś jakims cudem strzelimy dwie bramki w pierwszej połowie to jest szansa na zdobycie 3 punktów (Julio). Normalnie moj optymizm napisałby "będzie lepiej, nie mozna grac gorzej", teraz jedynie szepce do ucha "oby nie było gorzej". Niemoc, bezsilność, brak konceptu, dół, m jak miłość, grafomania Szymona Wydry.

Jesli Roma swoimi wpadkami nam nie pomoże to sami raczej nie damy rady. Forza Inter.

Awatar użytkownika
orzeu
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 449

Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 30 mar 2008, 10:53

pozytywy w tym meczu ? to, że nie przegraliśmy - więcej nie widzę... co do poszczególnych zawodników to na dobrym poziomie zagrał tylko Chivu i Julio Cesar, na przeciętnym uznałbym występ Rivasa, Crespo, Maicona i Zanettiego, reszta niestety nie wyglądała dobrze. Vieira po wejściu niby próbował uspokoić grę, ale co drugie podanie było niecelne. David Suazo widać kompletnie bez formy i do tego Suazo z początku sezonu dużo mu brakuje.

LAZIO ZASŁUŻYŁO NA 3 PKTY - na szczęscie jednak w najważniejszych momentach jakoś dawaliśmy radę i 4 pkty przewagi nad Romą jest faktem.

Warte odnotowania jest również motoryka naszych piłkarzy, którzy wczoraj nie mieli sił już po 1-szej połowie - coś trzeba z tym zrobić. Nie wiem, może z Atalantą niech Mancio da odpocząć kilku graczom, a wystawi piłkarzy takich jak: Crespo, Balotelli, Rivas, Pele, Figo ? Tak czy siak o mistrzostwo może być ciężko, szczególnie biorąc pod uwagę nasz terminarz, czyli mecze z m.in. Violą czy Milanem.

Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 30 mar 2008, 12:16

Szykuje się wielka katastrofa :o

Sam Julio niestety może nam zapewnić co najwyżej 1 punkt, a to za mało. Pozostaje więc liczyć na wpadki Romy, tak jak ta wczorajsza z Cagliari. Problem w tym, że my mamy znacznie cięższy kalendarz (za to Romie dochodzi LM).
Męczy mnie już ten sezon, niech już skończy w ten czy w inny sposób.:roll:

Na początku roku myslałem, że po prostu piłkarze poczuli się zbyt pewnie - stąd słabsze wyniki, teraz jednak gołym okiem widać, że to forma drużyny jest katastrofalna. Z reguły w drugiej części sezonu prezentujemy się słabiej, ale to co ma obecnie miejsce przechodzi ludzkie pojęcie :?

Uczepiłem się myśli o Mou, bo jakoś trudno znaleźć mi oparcie w czymś innym.
A co do dementowania tego typu pogłosek, informowanie już teraz o odejściu Manciniego byłoby mocno nie na miejscu, szczególnie, że już jeden zamęt wokól tej sprawy mieliśmy.

Awatar użytkownika
mAstA87
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mAstA87 » 30 mar 2008, 12:48

Pierwsza część sezonu można powiedzieć, że była fenomelna w naszym wykonaniu, niestety ta druga jest katastrofalna :pogrzeb: Ktoś musi za to beknąć, chyba został gdzieś popełniony błąd w przygotowaniu (nie wiem po ch** jechali do tego Dubai? pomijając aspekt finansowy) wczoraj było to wyraźnie widać, biegali jakby mieli 2kg kiślu w majtach. Piłkarze zupełnie bez formy, w najważniejszym meczu sezonu dostajemy baty od L'poolu, jedyny plus tego wszystkiego, że cudem jesteśmy na 1 miejscu. Jest DRAMAT, oby ten sezon jak najszybciej sie zakończył :!:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 30 mar 2008, 21:19

Boli serce gdy ogląda się tak męczący Inter. Tylko dzięki ogromnemu fartowi nie przegraliśmy wczoraj na Olimpico, ale aż szkoda, że któraś z poprzeczek nie wpadła to siatki bo z pewnością oglądalibyśmy ładną bramkę.

Można narzekać na grę, na przygotowanie kondycyjne i na wiele innych aspektów, ale trzeba też zwrócić uwagę, że Inter nie jest ustawiany ofensywnie. Gra trójką defensywnych pomocników napewno nie pomoże w poprawie stylu. Tak więc albo Mancini niech szykuje coś nowego na przyszły sezon, albo niech faktycznie ustąpi miejsca Mourinho bo rywali taką taktyką już nie zaskoczymy. I z całą pewnością potrzebne są wzmocnienia. Jednak nie typu Maniche czy podobni. Kłuje w oczy brak typowej "10" w pomocy, grajka który w przypadku słabszej gry (nie można wiecznie opierać gry na Ibrze co zresztą widzimy) przypierdzielił by i odwrócił losy spotkania. Nie wiem czy powinien to być ktoś z typu Van der Vaart czy Diego, ale takim magikiem jak Quaresma bym nie pogardził ... co więcej nie tylko na jednym wzmocnieniu powinno się zakończyć ...

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 03 kwie 2008, 13:59

http://uk.reuters.com/news/pictures/art ... tsNews#a=1

Nasz pakjero chyba ostatnio zrzucił parę kilo. :o I do tego strzelił zwycięskiego gola dla Sao Paulo w Copa Libertadores.

Awatar użytkownika
Chuchu
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chuchu » 03 kwie 2008, 15:04

no fakt Adriano niezle schudl widac ze chodzil na silownie. gola zdobyl jak zwykle głową. W pojedynkach główkowych jest mistrzem. Mysle ze wróci do Interu i zdobedzie jeszcze wiele goli i trofeów. Mysle ze z koncem sezonu napewno pozegnamy kogos z dwójki Cruz/Crespo a jest tez prawdopodobne ze obydwu. Jakby przyszedl do Interu Drogba to bysmy mieli atak marzeń. Ibra/Drogba/Adriano/Balotelli/Suazo. Ale to by byla rywalizacja

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 03 kwie 2008, 15:46

Wiara w mesjanizm Adriano jest nieskończona. Fakt, w tej chwili taki mesjasz Nerazzurrim jest wybitnie potrzebny, stad wprostproporcjonalnie do oczekiwań rośnie zainteresowanie Brazylijczykiem. Złosliwie można napiasać: kazdy ma takiego chrystusa na jakiego zasługuje. Dla mnie wiara w mitycznego Imperatore i jego wielki comeback zakrawa na masochizm. Ja nie ufam Adriano. Miał on za dużo szans i wszystkie jak do tej pory spartolił. I tu nie chodzi o to, ze mu ubyło w pewnej cześci ciała, raczej chodzi o to, że w pewnej innej częsci ciała juz mu nigdy nie przybędzie. Oczywiście nie odbieram mu umiejetności piłkarskich.

Jakbym miał zabawić się w nowa rozszerzoną wersję Pytii, to wydaje mi się ze jego kariera bedzie wygladała podobnie jak do tej pory. Powroty do dyspozycji w Brazylii, objawienia się real "Il Imperatore" przeciw Regginie, balangi i występki po meczach, melodramatyczne wywiady i oświadczenia. Przynajmniej do 2010. Jak przestanie być graczem Interu to w ogólne nie będzie mnie interesowało co sie z nim dziej. Oczywiście póki jest związany kontraktem to zycze mu powodzenia, ale w mikołaja to ja juz przestałem wierzyć dawno.

Forza Inter!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”