Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 31 mar 2008, 14:34
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 31 mar 2008, 14:41
Einar

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 31 mar 2008, 14:43
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 31 mar 2008, 14:44
Odwaznie, ale Roma nie da rady z ManU nie maja swojego wodza Tottiego co moze przelozyc sie w ich psychice... A Schalke? Chyba nie sa gotowi na to zeby wygrac z Barca, ktora tym meczem musi udowodnic ze wpadka z Sewilla to tylko podtrzymanie passy statystyk z tym klubemEinar pisze:Roma - ManU 1
Schalke - Barcelona 1
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 31 mar 2008, 14:49
Jestem kibicem Romy i wiem na co ich stac ;]. A bez Tottiego to wciaz ta sama silna Roma.Martinho pisze:Odwaznie, ale Roma nie da rady z ManU nie maja swojego wodza Tottiego co moze przelozyc sie w ich psychice... A Schalke? Chyba nie sa gotowi na to zeby wygrac z Barca, ktora tym meczem musi udowodnic ze wpadka z Sewilla to tylko podtrzymanie passy statystyk z tym klubemEinar pisze:Roma - ManU 1
Schalke - Barcelona 1![]()
Jak dla mnie w obu meczach X
Einar

Post Wyświetl pojedynczy post autor: plinert » 31 mar 2008, 15:50
plinert
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 31 mar 2008, 16:11
plinert pisze:roma bez totti'ego?? hmm..... nie uwierze dopoki nie zobacze ze go nie ma na boisku Confused
Więcej o meczu Roma - MU dowiesz się tu http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php?p=386383#386383 i nie będziesz musiał tyle główkować nad składamiplinert pisze:O romie tyle nie napisze. z tego co wiem to procz totti'ego ma zabraknac jeszcze Juana i Perrotty... Think
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 31 mar 2008, 16:32
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 31 mar 2008, 16:41
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 31 mar 2008, 16:43
Gra za małą stawke i jakieś emocje zawsze są, a przecież nie będę typował ligi norweskiej czy duńskiejczeher pisze:Na waszym miejscu darowalbym sobie LM
Einar

Post Wyświetl pojedynczy post autor: plinert » 31 mar 2008, 18:39
No mnie sie wydaje ze predzej over. wystarczy ze turcy strzela 1 bramke, chelsea bedzie za wszelka cene chcaila wyrownac. i dalej poleci. czyje ze moze byc tam niezle strzelanie przy dotychczasowych formach obu druzyn. a i tzreba dodac do tego tanatycznych kibicow Fenerbahce...EnJoy's pisze:Park dobrze prawisz też gram na Turków . U siebie oni są świetni Chelsea będzie chciała przede wszystkim nie stracić gola.Dla mnie 10 lub under.
plinert

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 31 mar 2008, 18:42
Einar

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 31 mar 2008, 21:36
nie to nieEinar pisze:a przecież nie będę typował ligi norweskiej czy duńskiej
czeher pisze:Rosenborg - Lyn 1
czeher pisze:Viborg - Kopenhga 2
Wiliams - Wozniacki 1
Federer - Soderling 1
ehhh Tsonga a pomyslec ze moglo byc perfekcyjnie ale jak zawsze peirwszy zamysl trzeba bylo zmienic - pocztakowo bez tennisa wiec 2 na Helsingborg i HVczeher pisze:HV - Timra 1
Sundsvall - Helsingborg x2
Tsonga - Bennetteu 1
Kanepi - Williams 2
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 31 mar 2008, 21:37
czeher pisze:Co myslicie o Wisle, pojachali do Gdynii z pierwszym skladem w sumie w tym sezonie juz defacto wlacza o puchar, Arka w kryzysie a kurs 1,7 .... no ale Wisla nie potrafi tam grac, nawet gola zdobyc od kilku meczy
Einar

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 31 mar 2008, 22:51
Asteniu
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio