Puenta jest jedna: takimi meczami wygrywa się Scudetto. Dzisiaj: Forza Juve!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 22 mar 2008, 16:58
Einar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 22 mar 2008, 17:57
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 26 mar 2008, 22:09
Einar

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 26 mar 2008, 22:15
Heh, to samo się mówi w kontekście Vargasa i Milanu, zabawne.Einar pisze: 2. lewy obrońca (patrz: Tonetto) - Vargas, Vargas, Vargas. Zwłaszcza, że ponoć już po słowie z Romą ;].
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 26 mar 2008, 22:16
Einar

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 02 kwie 2008, 15:59
Totnik_ASR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 02 kwie 2008, 16:17
Einar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 05 kwie 2008, 18:25
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 05 kwie 2008, 20:52
Ja wiem czy wyrównany, mi to bardziej wyglądało na mecz w którym faworyt, gospodarz meczu zaatakował od pierwszych minut, miał przewagę (może nie zmuszał Rubinho aby wzniósł się na wyżyny umiejętności ale jednak grał tylko jeden zespół) a później padł gol będący uwieńczeniem tej przewagimaciek_88 pisze:Był sobie taki wyrównany meczyk i w 3 minuty trochę się odmieniło Razz.
Jakoś się powstrzymałemmaestro pisze:Yukasz, masz już mokro po tym golu Vucinica??
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 05 kwie 2008, 21:05
goofii

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 05 kwie 2008, 21:25
Totnik_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 05 kwie 2008, 23:49
Mi się wydaje że tu największą rolę odgrywa nasz kołczu zwany SpallemTotnik_ASR pisze:mentalnosci mistrza ten zespol nie ma..
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 06 kwie 2008, 9:14
Totnik_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 06 kwie 2008, 18:13
Einar pisze:Owszem ManU pokazuje miejsce w szeregu Romie - czołowa ósemka drużyn europejskich. A taki Celtic? Drużyna opierająca się na bramkarzu i góra dwóch zawodnikach umiejących kopnąć prosto piłkę? Dwa razy ledwo wyczłapali się z grupy i dwa razy polegli w 1/8. Lazio? Nie rozśmieszaj mnie. Spójrz na tabelę ligową lepiej. Albo i na LM - jak tam w tym sezonie rzymskie kluby? Który zaszedł dalej? Rangersi to drużyna może nieco lepsza od Celtów, ale na razie stać ją jedynie na ćwierćfinał Pucharu UEFA, a nie Champions League Porto w sposób maksymalnie frajerski odpadło w tym sezonie z LM... choć paru piłkarzy fajnych mają i ogólnie wmiare ciekawą drużynę brak jeszcze im doświadczenia. O Schalke najlepiej świadczy gra tej drużyny w przewadze przeciwko wspomnianemu Porto w 1/8 finału. Werder w tym sezonie to w ogóle jakaś porażka. Odpadnięcie z średniej grupy (znaczy sie z takiej, z której Roma by wyszła bez problemów) i potem blamaż w UEFA Cup. Jedyną drużyną spośród tych które wymieniłeś, którą ewentualnie można postawić na równi z Romą to Fenerbahce. Bo to naprawdę dobra ekipa.
Yukasz pisze:Eee tam Jarzinho jeszcze nie tak dawno udowadniał mi że Grant i jego Chelsea stać na wygrywanie tylko z drużynami pokroju Derby a dziwnym przypadkiem są już na drugim miejscu i tracą 2 (za kilka godz pewnie 5) pkt do MU
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 06 kwie 2008, 19:01
Tak an wstępie to nie rozumiem jak można oceniać wielkość zespołu na podstawie tego jakich ma piłkarzy bo co to ma wspólnego z wynikami drużynJarzinho pisze:Nie dostrzegam nie liczac Manciniego, De Rossiego i tottiego pilkarzy o klasie światowej. Nie bede sie bawil w wyliczanki i jaki kto ma potencjal, czy Aquilani bedzie taki czy owaki. Nie potrafie wymienic 11 pilkarzy Romy. Jesli piszesz ilu pilkarzy o jakiej klasie maja inne zespoly sprawdz jaki potencjal posiada Roma. Dla mnie nie wiekszy niz Porto czy pozostale ekipy.
...i wygrywa z drużynami pokroju Derby. A Arsenal to też Celtic tyle że taki angielskiJarzinho pisze:Nie pisałem czasami, ze Grant nie potrafi wygrac z czołowymi klubami. To taka mala roznica.
Yukasz
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio