A co mnie obchodzą Twoje wrażenia, a miej sobie jakie chcesz mi nic do tego. Nie szczydzę ze wszystkich (co bardzo wyraźnie napisałem) tylko z stosunkowo małej grupy a Ty mniej sobie wrażenia jakie chcesz.Yukasz pisze:[To też widziałem ale po przeczytaniu artykułu można odnieść wrażenie że szydzisz ze wszystkich (nie tylko dwulicowych)
Z papieża nie szydzę i nic akurat mi nie zrobił. I co do tego wszytkiego mają święta i kwestia tego czy je lubie czy nie, otóż nic, ale emotke zawsze można postawić, nie?Yukasz pisze:[ a także nie wiedzieć czemu Papieża bo co on ci zrobił to nie wiem.
Jesteś już nudny z tym swoim obrażaniem.Yukasz pisze: nie obrażam kogoś kto lubi coś innego niż ja.
Ja będę obrażał! I szydził też będę!
Jak ktoś jest garbaty to pytam się go "Często się tak skradasz?", jak ktoś jest tłusty to zdaje mu pytanie: "Czemu wyglądasz jak wieloryb wygrzewający się wybrzeżach Grenlandii" itd taka ze mnie menda wyobraź sobie. No bo czy człowiek, który "szydzi z papieża" i WSZYSTKICH, którzy przeżywają jego smierć może być kimś innym niż bezdusznym, nie patriotycznym, skur.......nem (komunistą). Pewnie, że nie toż to oczywista oczywistość.
Nie wiedziałem, że po wstawienie tego tekstu wystąpi "święte oburzenie" i debata niczym u Janka Pospieszalskiego. Po prostu na przyszłość bede ostrożniejszy.