Maciej Żurawski - Strona 5

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Pawel
Moderator
Moderator
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 31 sty 2005, 15:17

Ajgor pisze:Wsumie to zależy bo dla niego to lepiej żeby odszedł,ale liga bez Maćka to już nie ta liga przecież :x Jak ma iść do Trabzonu to przecież w Wiśle lepiej.Niby zarobki mniejsze,ale i tak narzekać nie może i nawet tego nie robi bo na poziomie gość jest,a o poziom jak idzie to nie wiem czy tez Trabzon lepszy.Szymek poszedł i szkoda,ale już prawdziwa by była jakby Maciek poszedł.ŻURAW lepiej zostań z nami :twisted:
Wydaje mi sie ze Zurawski powinien odejsc !! mozliwe ze jak by nie odszedł straciłby motywacje do gry w Wiśle... przeciez zawsze tak jest, jak coś bardzo chcemy i sie to nie uda i wszytsko jest po staremu to najczesciej nam sie za bardzo nie chce "tego" (tu mozecie wstawic co chcecie) robić i wydaje mi sie ze z Trabzansporem ma wieksze szanse na gre w lidze mistrzow, przeciez ta druzyna jest druga w tabeli ma duże szanse na lige mistrzow

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 31 sty 2005, 16:15

To nawet nie ma gadania :lol: Żuraw powinien odejść bo jeśli"odpukać"by nie odszedł to pewnie by raczej już zjeżdżał z formą po równi pochyłej.Musi odejść za granicę bo szczerze mówiąc nie ma co w polskiej lidze już zdobyć :!:

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 31 sty 2005, 16:44

Szkoda, że nie zaakceptowano oferty z Mallorci. On razem z Delibasiciem stworzyłby słowiański atak marzeń...

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 31 sty 2005, 16:46

Uchi_UfFy pisze:To nawet nie ma gadania :lol: Żuraw powinien odejść bo jeśli"odpukać"by nie odszedł to pewnie by raczej już zjeżdżał z formą po równi pochyłej.Musi odejść za granicę bo szczerze mówiąc nie ma co w polskiej lidze już zdobyć :!:

w Polsce forma juz zjezdzac nei bedzie, jezeli zostanie pozostanie najlepszym graczem ekstraklasy, a jezeli ma odejsc to nei do turcji !! nie na taka wies !! lepszym wyjsciem byloby levante nawet za mniejsze pieniadze :( no ale coz, zycie :D kasa :D

Rom$on pisze:Szkoda, że nie zaakceptowano oferty z Mallorci. On razem z Delibasiciem stworzyłby słowiański atak marzeń...

hardocorowo przesadzasz z tym atakiem :P

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 31 sty 2005, 16:53

Hmmm...nie powiedziałem, że nie będzie najlepszym zawodnikiem extraklasy :lol: Może przesadziłem bo w wieku 29 lat też można odejść np do ruskich ale on będzie raczej zdołowany, że znów nigdzie nie wyjechał. :) Do Levanta miał iść !! :twisted: No ale Wisełka twarda :(

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

aa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 31 sty 2005, 16:56

NIe przesadzam z tym atakiem Delibasić t bardzo dobry, młody skuteczny drybliujący snajper!! A Żuraw to taki dogywający napastnik w sam raz pasowliby do siebie i nie raz komentatorzy popadaliby w zachwyt patrząc na ich grę!!

Uchi_UfFy

Re: aa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 31 sty 2005, 16:59

Rom$on pisze:NIe przesadzam z tym atakiem Delibasić t bardzo dobry, młody skuteczny drybliujący snajper!! A Żuraw to taki dogywający napastnik w sam raz pasowliby do siebie i nie raz komentatorzy popadaliby w zachwyt patrząc na ich grę!!
Kiedy Żuraw nie mógł się przełamać w reprezentacji to właśnie grał na dogrywającym bądź ofensywnym pomocniku.Maciek to wszechstronny gracz jeszcze tylko nie grał na lewej flance :twisted:

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

aa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 31 sty 2005, 17:03

Właśnie to ten atak tworzyłoby charakterystycznym dobry drybler dogrywający - Żurawski i dobry dryblujący snajper Delibasić.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 31 sty 2005, 17:16

ale przesadziles z atakiem marzen, byliby moze dobrym duetem ale atak marzen, to ja rozumiem sychev - zuraw albo berbatov - zuraw to moglby byc slowianski atak marzen :D

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

:[

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 31 sty 2005, 17:25

Berbatov nie pasowałby do Żurawia, a Sytchev już się wypalił. Ty chyba nie widziałeś jak Delibasić grał z Ilievem w Partizanie na ataku albo chociaż w MAllorce...

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Re: :[

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 31 sty 2005, 17:31

Rom$on pisze:Berbatov nie pasowałby do Żurawia, a Sytchev już się wypalił. Ty chyba nie widziałeś jak Delibasić grał z Ilievem w Partizanie na ataku albo chociaż w MAllorce...
no racja malo go w ataku widzialem :D ale to nie zmienia mojego zdania :P 8)

ale wracajac do sprzedarzy niegdys zurawia do majorki, szkoda ze tak sie nie stalo :(

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 31 sty 2005, 17:33

Delibasić bez Ilieva wiele nie znaczy, a Żuraw bez Franka i Kuźby wiele by nie zrobił. Dlatego uważam, że sami wiele by nie zdziałąli a Żurawski z Delibasiciem zawojowali by ligę hiszpańską...

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 31 sty 2005, 17:36

zuraw malo znaczy bez franka ? a w kadrze to co robil jeszcze jak franka nie bylo ?? dania, anglia, irlandia ??

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 31 sty 2005, 17:39

Klub to jest coś innego ni ż reprezentacja. W klubie rozlicza się parę napastników a nie pojedynczo. Z Delibasiciem to nikt by do nich nie miał zarzutu...

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 31 sty 2005, 17:45

Obaj są samodzielnymi napastnikami, choć fakt zgrani ze sobą, praktycznie rozmumią się bez słów :!: A dlaczego Rom$onie się tak uczepiłeś "Słowiańskiego"ataku :lol: :lol:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”