1/4 finału LM - AS Roma vs Manchester United - Strona 9

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Kto awansuje do półfinału ?

Manchester
26
51%
AS Roma
25
49%
rdz
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rdz » 10 kwie 2008, 17:29

Ładny mecz w wykonaniu Diabełków. Szkoda tylko, że jak zwykle w ostatnim czasie, zawodzi skutecznośc, ale sie do tego już chyba zdazylismy przyzwyczaić :P. Świetne wejścia z drugiej linii Hargo, no ale jak to powiedział nasz ulubiony expert w studio, JG , nie da rady strzelić sam na sam jak sie nawet na bramkarza nie spoglądnie. Na początku niezłe szarpnięcia Parka, potem troche gorzej wygladal fizycznie. Miał też swoje sytuacje, które zrypal, no ale co zrobic :P. Nieźle Giggs, kilka naprawde pieknych podań, w szczególności jedno (bodajże do wspomnianego wcześniej Parka) w pierwszej połowie. Nie wiem, czy nie lepszym posunieciem byłoby przesuniecie go do środka o ile już musi grać wg Alexa, a na lewa flanke zapodać Andersona ;).

EDIT:

No ale gdyby tak robił Spal albo Totti to zapewne byś nie pisał o tym po przegranym meczu :P

EDIT II:
Piękne zachowanie kibiców przy każdym kontakcie Garego z piłką ;).
A ktośtam pisał, że żenade zrobili kibice Romy podczas minuty ciszy. Co sie stało, bo chwile sie spoznilem na mecz :>
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2008, 17:41 przez rdz, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 10 kwie 2008, 17:36

Pewnie tak, akurat było nawiązanie do Fergusona to napisałem coś :P Nie neguję jego wiedzy i umiejętności bo gdybym to robił pewnie słusznie uznalibyście że postradałem zmysły. Jak pokazał mecz i trofea MU Spall jeszcze długo musi się uczyć i pracować na podobną renomę ale ja pisałem o ogólnym zachowaniu :wink: Zresztą jak ktoś obok mnie żuje gumę na Fergusona też mu zwracam uwagę :glass: Taki ze mnie zimny drań :hardkor:

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 10 kwie 2008, 20:13

Yukasz pisze:Zresztą jak ktoś obok mnie żuje gumę na Fergusona też mu zwracam uwagę Okularki Taki ze mnie zimny drań Hardkor

a ja zawsze takich milych ludzi zbywam słowem na S :P domysl sie jakie :D
rdz pisze:A ktośtam pisał, że żenade zrobili kibice Romy podczas minuty ciszy. Co sie stało, bo chwile sie spoznilem na mecz Łypiący

Minuta ciszy i ktos zaczal robic wieś na trybunach. Darcie lapska przez jakas grupe kibicow podczas gdy reszta zachowywala sie jak nalezy. Nie wiem kto to byl , nie znam sie , ale musze zaufac Szpakowskiemu ktory powiedzial ze to kibice ASR. Zreszta nie wazne kto to zrobil , bylo poprostu idiotyczne i debilne

Awatar użytkownika
Totnik_ASR
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 10 kwie 2008, 21:23

Jakby Spal mial miec tyle osiagniec co Ferguson to moglby dla mnie rzuc gume nawet nosem.. tez masz podsumowanie meczu...

Awatar użytkownika
Einar
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 10 kwie 2008, 21:47

Spalla jak chcesz porównywać z Fergusonem to daj mu wpierw popracować 20 lat u nas.

Co do meczu to szkoda, że nasi nieco bez wiary podeszli, ale trudno, może się na lige przynajmniej zmobilizują. Doni świetny wczoraj... wybronił wszystko co sie dało. Kluczowym momentem meczu było pudło Daniele z 11 metrów. Jakby to strzelił może by jeszcze jakaś walka była. Ale nic to, teraz walczymy o Scudetto, na chwile obecną priorytet to wygrać w Udine.

A Manchester prosimy za rok w grupie i potem w finale, coby ich na Olimpico pyknąć :wink:

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 11 kwie 2008, 0:06

Einar pisze:A Manchester prosimy za rok w grupie i potem w finale, coby ich na Olimpico pyknąć Wink

w tym roku tez chcieliscie nas w cwiercfinale , ze niby macie nas rozpracowanych :P

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 11 kwie 2008, 0:34

w tym roku tez chcieliscie nas w cwiercfinale , ze niby macie nas rozpracowanych Razz
Kiedyś na pewno sie zrewanżujemy, powinieneś z niepokojem czekać na ten dzień :boruta:

A tak serio taki Conti mówił że najlepiej Schalke albo Fener a po losowaniu że dobrze że jest MU i was pojedziemy. Ten to dopiero znalazł dilera a po jaraniu włączało mu sie parcie na szkło i latał pepleć :roll:
Najlepszy był Cassetti ale nie wiem czy to autentyczna wypowiedź (raczej nie) bo chyba po losowaniu narobił w porty ze strachu :roll: Zresztą jak już wylosowali to co mieli mówić innego niż to że chcą się wreszcie zrewanżować?

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 11 kwie 2008, 0:44

eeee...yyyy... mowilem o was , w sensie kibicow Romy na naszym forum :P

ale nie ma co rozpamietywac i dyskutowac , mam nadzieje ze jeszcze nie raz sie ponapinamy :P

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 11 kwie 2008, 0:47

boskigonzo pisze:eeee...yyyy... mowilem o was , w sensie kibicow Romy na naszym forum Razz
My kibice też nie mieliśmy wyjścia :boruta:
boskigonzo pisze:ale nie ma co rozpamietywac i dyskutowac , mam nadzieje ze jeszcze nie raz sie ponapinamy Razz
W łikend kibicuję Arsenalowi a później w planach mam Chelsea :boruta:

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 11 kwie 2008, 0:50

Yukasz pisze:W łikend kibicuję Arsenalowi a później w planach mam Chelsea boruta śmiech

a juz myslalem ze bedziesz moim przyjacielem :( .... :rotfl:

Awatar użytkownika
Totnik_ASR
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 11 kwie 2008, 10:06

Jesli juz z LM sie zrobil FA Cup to trzeba kibicowac United zeby potem bylo ze odpadlismy z najlepsza druyzna Europy sezonu bierzacego...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”