Post Wyświetl pojedynczy post autor: hypo » 02 lut 2008, 15:11
hypo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 02 lut 2008, 15:53
Asteniu pisze:Szkoda ze Luis Garcia nie ma szans na kadre.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 03 lut 2008, 12:57
Z tego co pamietam to w tym sezonie Albelda nie gral dobrze w reprezentacji, nie gral tez dobrze w Valenci, teraz nie gra wcale i jezeli Koeman zostanie na stolku to Albelda nic nie zagra, a wiec nie pojedzie na EURO i mnie to jakos nie bawi.hypo pisze:Co do Albeldy, to za nie jest tylko fakt, ze ostatnio nie gral. Ale pamietamy, ze kiedy nie gral rewelacyjnie w Valencii, to byl przodujaca postacia w meczach reprezentacji. Skreślenie go czy wrecz niedowierzanie u was, ze dostal powolanie, troche mnie bawi.
Tak, to prawda ze byl on jednym z ulubiencow Aragonesa. Problem w tym ze nie zanosi sie na to by Luis gral w podstawowym skladzie Atletico. Co prawda on grywa regularnie, jednak w lidze przewaznie ogony. Zdecydowanie jest lepiej jezeli chodzi o puchary, bo w tym Luis gra w podstawowym skladzie, sek w tym ze Atletico nie gra juz w Copa del Rey, a z UEFA moze w kazdym momecie odpasc. Dodatkowo jezeli Atletico trafi na bardzo mocnego rywala to raczej Aguirre postawi na skrzydla Simao - Maxi.Jarzinho pisze: Jesli Lusi bedzie grał regularnie to napewno dostanie szanse. przed kontuzja w Liverpoolu, był jednym z ulubieńcow Aragonesa, czesto grał i prezentował sie przeważnie bardzo dobrze.
Co prawda tak bylo, jednak nie uwazam ze Aragones bedzie gral jednym wysunietym napastnikiem majac do dyspozycji zdrowych i formie Ville, Torres'a i Tamudo.Jarzinho pisze:Gra z jednym prawdziwym napastnikiem przyiosłą świetne rezultaty, więc także nei spodziewam sie zmian w ustawieniu.
Asteniu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 05 lut 2008, 20:52
Asteniu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 05 lut 2008, 21:50
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 07 lut 2008, 8:52
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 07 lut 2008, 13:10
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 07 lut 2008, 16:22

kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 07 lut 2008, 18:11
Mnie wrecz odwrotnie. Albelda wczoraj zagrał przyzwoicie, nie mam takze zastrzezen do pozostalej dwojki jednak nie wyobrazam sobie ich w podstawowym skladzie Hiszpanii.lisek_chz pisze:. Zaskoczył mnie natomiast skład Hiszpanii. W wyjściowej jedenastce zagrało 3 zawodników Ches, o ile gra Marcheny i Albiola w pierwszym składzie to normalna rzecz, o tyle Albelda, który w Valencii nie gra już od ponad 3 tygodni to sprawa conajmniej dziwna
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: George Jung » 07 lut 2008, 18:39
George Jung

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 07 lut 2008, 23:37
... mnie cieszy.George Jung pisze: po stronie Hiszpanow na pewno mozna wyroznic Pablo.
Asteniu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 23 mar 2008, 15:18
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 26 mar 2008, 23:52
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 27 mar 2008, 7:04
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AdamMadridista » 11 kwie 2008, 19:21
AdamMadridista
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin