AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 404

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 725

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 12 kwie 2008, 22:52

Chciał bronić remisu
jechalismy po zwyciestwo i w 10 tez by dalo rade.Getafe potrafilo przez caly mecz + dogrywke grac w 10 z druzyna o kilka klas lepsza to my nie potrfilibysmy grac 20 minut z druzyny o takiej samej klasie...chcoc z drugiej strony z takim przygotowaniem fizycznym....

"Brocchi to nadzieja Milanu, jest piłkarzem bardzo żywiołowym, może wiele wnieść do gry gości.";
Wilmore komentatorem moze byl Ancelotti lub ktos z jego rodziny.

Awatar użytkownika
peyter
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peyter » 12 kwie 2008, 22:55

Na koniec akcent w ramach rozluźnienia garść cytatów z genialnego komentatora:
"jeśli odejdzie Seedorf, (...), czy Inzaghi, który w Milanie uosabia grę fair play i elegancję na boisku.";
"Brocchi to nadzieja Milanu, jest piłkarzem bardzo żywiołowym, może wiele wnieść do gry gości.";
"Seedorf może dziś przesądzić o wyniku meczu, w ostatnich tygodniach prezentuje wspaniałą formę."
Też sie zastanawiałem czy to canal+ czy TVP :O :O :O

Brawo za zmiany dla Carla, nie ma co Cafu i Brocchi nadzieje Milanu .... ;/

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 12 kwie 2008, 23:03

Ach ten Carlo.Mial na lawce Ronaldinho Zambrotte i Gerrarda a zamiast tego wprowadzil Cafu i Brocchiego.Skaranie boskie z nim.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 12 kwie 2008, 23:09

Chlopaczek pisze:Ach ten Carlo.Mial na lawce Ronaldinho Zambrotte i Gerrarda a zamiast tego wprowadzil Cafu i Brocchiego.Skaranie boskie z nim.
Decyzja o wejściu Cafu bardzo dobra, potrzeba było bocznego obrońcy. Że na ławce jest tylko żenujący Cafu, cóż, "jak sobie pościelisz..."
Inna rzecz, że Gilardino za Gattuso to naturalna zmiana w takiej sytuacji - mamy grać do przodu, Gattuso gra KATASTROFALNIE ŹLE, brakuje nam egzekutora... Gilardino, choć to Gilardino, powinien był wejść dużo wcześniej.

No ale cóż, stało się. I tak nic by się nie stało, gdyby nie sędzia ([*] [*]) i Bonera ([*]).

Awatar użytkownika
10
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 622
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 12 kwie 2008, 23:14

mete pisze: jechalismy po zwyciestwo i w 10 tez by dalo rade.Getafe potrafilo przez caly mecz + dogrywke grac w 10 z druzyna o kilka klas lepsza to my nie potrfilibysmy grac 20 minut z druzyny o takiej samej klasie...chcoc z drugiej strony z takim przygotowaniem fizycznym....
Jednak Hiszpanie przegrali...
Chlopaczek pisze: Natomiast to ze Carlo za Pirlo wpuscil Brocchiego zamiast Yoanna absolutnie mnie nie dziwi.
Mnie to zdziwło (choć jakoś specjalnie się nie zmartwiłem).
Ostatnio zmieniony 12 kwie 2008, 23:23 przez 10, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 12 kwie 2008, 23:16

Zgadzam sie ze Gilardino mogl wejsc wczesniej.Albo Paluszki.Moze Carlo bal sie przegrac wyzej tudziez uznal ze moze w takim ustawieniu cos zdzialamy i dopiero gdy zobaczyl iz Kaka w drugiej polowie nic nie gra i raczej pomysl z nim jako najbardziej wysunietym zawodnikiem jest chybiony interweniowal.

Natomiast to ze Carlo za Pirlo wpuscil Brocchiego zamiast Yoanna absolutnie mnie nie dziwi.Ancelotti nie ma kompletnie zaufania do mlodego Francuza.W czym wydaje mi sie Yoann nie jest bez winy.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 12 kwie 2008, 23:20

Chlopaczek pisze:W czym wydaje mi sie Yoann nie jest bez winy.
Co pokazał paroma niezłymi występami po tym, jak Ancelotti obdarzył go zaufaniem. Taa, Yoann zasłużył, by zamiast niego ofensywę Milanu ratował defensywny zawodnik, jakim jest Brocchi. :lol:
Yoann, choćby był bez formy, od Brocchiego bez formy w ofensywie gorszym być nie może. W przeciwieństwie do Włocha ma ciąg na bramkę i zdolność do niekonwencjonalnego zagrania. Brocchi to gorszy Gattuso, w ofensywnie nie pokazuje kompletnie nic, Francuz jest od niego w ataku lepszy, bo zwyczajnie w ataku się stara zrobić cokolwiek, a nie krótką piłkę do najbliższego kolegi.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 12 kwie 2008, 23:24

Przy calej mojej sympatii do Yoanna to w tym sezonie w zadnym meczu mnie nie olsnil.Malo tego nie przypominam sobie zebym po ktoryms z jego wystepow byl z czystym sercem zadowolony z jego gry.
To oczywiste ze jest lepiej wyszkolony technicznie i lepszy w kreowaniu gdy od Brocchiego dlatego zakladam ze musza tu dochodzic jakies czynniki o ktorych nie mamy pojecia.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 725

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 13 kwie 2008, 8:57

Przy calej mojej sympatii do Yoanna to w tym sezonie w zadnym meczu mnie nie olsnil.Malo tego nie przypominam sobie zebym po ktoryms z jego wystepow byl z czystym sercem zadowolony z jego gry.
To oczywiste ze jest lepiej wyszkolony technicznie i lepszy w kreowaniu gdy od Brocchiego dlatego zakladam ze musza tu dochodzic jakies czynniki o ktorych nie mamy pojecia.
tak Yoann nie zachwyca ale to on powinien wejsc bo wszytko co wczoraj bylo potrzebny w tym momencie jest w lepszym stopniu o Yoanna.my nie mielismy bronic tylko strzelic

Awatar użytkownika
10
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 622
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 13 kwie 2008, 10:06

mete pisze: tak Yoann nie zachwyca ale to on powinien wejsc bo wszytko co wczoraj bylo potrzebny w tym momencie jest w lepszym stopniu o Yoanna.my nie mielismy bronic tylko strzelic
I wszystko jasne
:wink:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 13 kwie 2008, 14:29

I co Ancelotti o tym nie wiedzial ze musimy strzelic gola? Mimo wszystko nie wpuscil Francuza.To daje do myslenia.
Niedlugo rozwazania nad Yoanne moga przestac byc zasadne bo jak mi dzisiaj kumple napisal Football365.fr podal iz dogadal sie on z Ajaxem.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 13 kwie 2008, 16:31

Chlopaczek pisze:I co Ancelotti o tym nie wiedzial ze musimy strzelic gola? Mimo wszystko nie wpuscil Francuza.To daje do myslenia.
Daje, ano daje. Ale jeśli dopiero wczorajszy mecz utwierdził Cię w przekonaniu, że Brocchi jest jego ulubieńcem, i wchodzi niezależnie od wyniku, to przykro mi, sądziłem, że trochę bardziej w Milanie się orientujesz. :wink:
Niedlugo rozwazania nad Yoanne moga przestac byc zasadne bo jak mi dzisiaj kumple napisal Football365.fr podal iz dogadal sie on z Ajaxem.
Nie dogadał, a Ajax ma zgłosić ofertę dopiero po Francuza - Yoann nie może wybrać gorzej, Ajax właśnie przygotowuje się do seppuku po zatrudnieniu van Bastena, lepiej będzie dla niego wybrać jakąkolwiek z ekip włoskich (a chce go Rzym) czy francuskich (OM), a nie tonący okręt.
Ale i tak jestem wielkim zwolennikiem tego, by został. Ale jego pozostanie w klubie nie będzie miało sensu, skoro wciąż na siłę i bez żadnego sensownego powodu poza osobistą sympatią i bezpodstawną wiarą forsowany jest słabiutki Brocchi. W przeciwieństwie do niego Gourcuff przynajmniej dobrze rokuje na przyszłość.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 13 kwie 2008, 16:50

Wilmore pisze: Daje, ano daje. Ale jeśli dopiero wczorajszy mecz utwierdził Cię w przekonaniu, że Brocchi jest jego ulubieńcem, i wchodzi niezależnie od wyniku, to przykro mi, sądziłem, że trochę bardziej w Milanie się orientujesz. :wink:
Jezeli w czyms utwierdzil mnie wczorajszy mecz to tylko w tym ze Ancelotti nie liczy na Yoanna i skala sympatii jaka trener darzy Brocchiego ma tutaj niewielkie znaczenie zeby nie powiedziec ze zadne.
Mam nadzieje ze nikt tutaj nie mysli ze Brocchi a nie Yoann wczoraj zagral bo Carlo bardziej lubi tego pierwszego bo byloby to dzialanie ewidentnie z premedytacja na szkoda druzyny.
Za lubienie to jednego lub drugiego moze zaprosic na obiad do domu a nie wpuszczac na boisko.

Yoann powinien sie podobnie jak Gila powoli zbierac z niszczyciela (przed czyszczeniem dzial) o nazwie Milan.
Nie podzielam Twojego pesymizmu Wilmore ze Ajax bylby takim zlym wyborem.Oni po odejsciu Sneijdera szukaja rozgrywajacego i Francuz jezeli naprawde jest taki dobry jak go sie maluje moglby zalatac ta dziure.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 13 kwie 2008, 18:05

Chlopaczek pisze: Za lubienie to jednego lub drugiego moze zaprosic na obiad do domu a nie wpuszczac na boisko.
To skąd w Milanie miejsce dla Ba, Favalliego, Brocchiego (jeszcze można tłumaczyć statusem wychowanka), Cafu czy Digao, jeśli nie sprawami zupełnie pozasportowymi?
Nie łudź się, w Milanie dawno odeszli od zasady "primum, non nocere".

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 13 kwie 2008, 18:28

Warto wspomniec ze poraz kolejny inni ratuja nam dupe , bo gdyby Sampdoria i Udine wygraly swe mecze to nawet w Pucharze Uefa bysmy nie zagrali :roll: . Dzis wypadalo by wyjatkowo kibicowac jescze Interowi :oops:

Do czego to doszło :angry2:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”