Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 395

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 13 kwie 2008, 20:21

Hanni, ogarnij się Krzyczysz o nowym trenerze i wyskakujesz z Dennisem. :| On nawet jeszcze nie jest trenerem. :roll:
Hanni pisze:Ale i tak najprawdopodobniejsze jest pozostanie Arsene
NIe jestem za odejściem Arsene, ale chciałbym żeby w końcu przejrzał na oczy. Łudzę się, że tak będzie, chociaż jest to tak prawdopodobne jak zdobycie mistrzostwa w tym sezonie (matematycznie jest jeszcze to możliwe :o ). Nie wiem, może nowa ręka lepiej by podziałała na drużynę. Przeprowadziłby jakieś transfery i może wyniki byłby inne.

Awatar użytkownika
Hanni
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 13 kwie 2008, 20:27

guru pisze:Hanni, ogarnij się Krzyczysz o nowym trenerze i wyskakujesz z Dennisem. On nawet jeszcze nie jest trenerem.
Wcale nie krzyczę tylko spekuluję. Po prostu ten co miał zrobić, to już zrobił.

ddworakk
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddworakk » 13 kwie 2008, 20:55

:lol: ludzie Ade strzelal bramki to jakie krzyki byly co za napastnik nastepca Henrege wogole och i ach teraz ci sami ludize pisza o tym ze to napastnik nie na Arsenal. Adebayor trafil i z LFC i z MU czego od niego chciec nie bedzie przez caly sezon strzelal wszystkiego co sie da!
Wengera zmienic na Dennisa? Penisa! Ty sie z penisem na glowy zmieniles! Berkamp to swietny pilkarz nasza legenda ale nie trener, to spekulacje brukowcow! Zreszta swietni pilkarze czesto sa slabymi trenerami i nikt nie wiem czy Dennis bedzie dobrym trenerem. denis do The Gunners ale za 10 lat!
Tym czasme wyrzucacie juz Wengera a jescze 2 miechy temu za nim w ogien skakaliscie. Dobrze ze tym klubem rzadza inni ludzie i mam nadizeje nic w naszej polityce sie nie zmieni!
Wypisywanie przed sezonem o Robinie jaki to jest swietny i jakim to wielkim liderem bedize pozniej na poczatku sezonu zachwyty nad nim, a teraz co? Moze tez ma odejsc bo po kontuzji nie jest w formie bo mial pechowy sezon!
Moze Rosickyego chcecie wyrzucic bo przeciez tez kontuzjowany albo Eduardo po co nam on przeciez i tak nie gra!
Flaminiemu nie powiedzieliscie dziekuje za to jak zagral w tym sezonie i ze w kazdym meczu zostawil serce na boisku a juz ktos krzyczy ze w przyszlym i tak dobrze nie zagra i trzeba lepszego DM :lol:

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 13 kwie 2008, 21:05

Smiać mi się chce czytajać co wypisuje Hanni, ciekawy jestem od kiedy jesteś kibicem Arsenalu? bo piszesz o takich rzeczach które są oczywiste. Wenger zawsze nie wydawał dużo hajsu i budował zespół wynajdując świetnych graczy we Francji czy w innych mniejszych ligach. Wiec jak chcesz kupowane gwiazdy to przerzuć się na inny klub.
A Adebayor to napastnik świetny tylko zmęczony. Co nie zmienia faktu, że za faul na Andersonie dzisiaj powinien wylecieć z czerwienią. Ciekawy jestem gdzie są Ci co pisali zeby Taylor nie zagrał do końca kariery? Jak wasz zawodnik wchodzi dwiema nogami to cisza?

Awatar użytkownika
Hanni
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 13 kwie 2008, 21:10

ddworakk pisze:Flaminiemu nie powiedzieliscie dziekuje za to jak zagral w tym sezonie i ze w kazdym meczu zostawil serce na boisku a juz ktos krzyczy ze w przyszlym i tak dobrze nie zagra i trzeba lepszego DM
Bo sezon się jeszcze nie skończył ;]

ddworakk pisze:Wypisywanie przed sezonem o Robinie jaki to jest swietny i jakim to wielkim liderem bedize pozniej na poczatku sezonu zachwyty nad nim, a teraz co? Moze tez ma odejsc bo po kontuzji nie jest w formie bo mial pechowy sezon!
Problem w tym że on jest świetny w wakacje czyli na Amsterdam czy Emirates Cup.
ddworakk pisze:Adebayor trafil i z LFC i z MU czego od niego chciec nie bedzie przez caly sezon strzelal wszystkiego co sie da!
Wybacz ale patrzę na jego niektóre strzały to taki El Nino gdyby miał tyle sytuacji to by strzelał o wiele więcej. Ade jest ok, ja nie mówię że nie. Ale jest człowiekiem i potrzebuje porządnego zmiennika jak i partnera do ataku.
ddworakk pisze:Wengera zmienic na Dennisa? Penisa! Ty sie z penisem na glowy zmieniles! Berkamp to swietny pilkarz nasza legenda ale nie trener, to spekulacje brukowcow! Zreszta swietni pilkarze czesto sa slabymi trenerami i nikt nie wiem czy Dennis bedzie dobrym trenerem. denis do The Gunners ale za 10 lat!
Tutaj należy Ci się chyba WP. Tak, za 10 lat w ciągu których może wygramy jakieś Carling Cup a może nie wygramy nic.
Kamil232 pisze:A Adebayor to napastnik świetny tylko zmęczony. Co nie zmienia faktu, że za faul na Andersonie dzisiaj powinien wylecieć z czerwienią. Ciekawy jestem gdzie są Ci co pisali zeby Taylor nie zagrał do końca kariery? Jak wasz zawodnik wchodzi dwiema nogami to cisza?
Are U crazy? Nie porównuj mi tutaj faulu Taylora i Ade. To 2 różne rzeczy.

PS. Jak już pisałem kibicuję temu klubowi, któremu kibicowanie uznaje za stosowne i który kocham. To jest moja indywidualna sprawa. Arsenalowi kibicuję od roku 2001.

Dziwne że nie wspomniesz o baletnicy strzelającej karnego? :lol:

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 13 kwie 2008, 21:12

Kamil232 pisze:Jak wasz zawodnik wchodzi dwiema nogami to cisza?

A mam przypomnieć wejście Browna? lol. Wejście Ade nie było takie groźne. Bardziej nieprzepisowe, bo wszedł od tyłu dwiema nogami. Co do Taylora to Diaby w podobny sposób wszedł w jakiegoś tam z Boltonu i o tym nie jeden kibic Arsenalu pisał, ale tego się nie pamięta. Acha, Anderson zaraz się pozbierał, a Eduardo znieśli na noszach.
Kamil232 pisze:A Adebayor to napastnik świetny tylko zmęczony.
Dokładnie.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 13 kwie 2008, 21:26

To prawda, że Hleb w Interze za 14 mln?? Śmieszne pieniądze za tak świetnego gracza. Wątpię by Wenger go oddał za tyle...

Coś mi się w to nie chce wierzyć skoro nie tylko Inter chciał podpis Białorusina. Barcelona i inne kluby ponoć też walczyły o Hleb'a a tu taka kwota jak za Drenthe :P

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 13 kwie 2008, 21:28

Toudinho pisze:To prawda, że Hleb w Interze za 14 mln?? Śmieszne pieniądze za tak świetnego gracza. Wątpię by Wenger go oddał za tyle...

Coś mi się w to nie chce wierzyć skoro nie tylko Inter chciał podpis Białorusina. Barcelona i inne kluby ponoć też walczyły o Hleb'a a tu taka kwota jak za Drenthe :P
Pamiętaj, że Wenger znany jest z tego, że sprzedaje zawodników, którzy powoli dochodzą do 30stki, byleby zarobić.
Jeśli to prawda to świetna informacja, wreszcie Stanko wyląduje na ławce :roll:

Awatar użytkownika
Hanni
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 13 kwie 2008, 21:30

Toudinho pisze:To prawda, że Hleb w Interze za 14 mln?? Śmieszne pieniądze za tak świetnego gracza. Wątpię by Wenger go oddał za tyle...

Coś mi się w to nie chce wierzyć skoro nie tylko Inter chciał podpis Białorusina. Barcelona i inne kluby ponoć też walczyły o Hleb'a a tu taka kwota jak za Drenthe

Na lodach podobno byli :P
Przypomnij sobie za ile odszedł Henry ;)

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 13 kwie 2008, 21:31

Łudzę się, że nie jest to prawdą, ale moja frustracja i tak sięga już zenitu i kolejna "świetna" wiadomość nie robi na mnie większej różnicy... nieeeeee idę się pociąć. :(

Transfer jest jak najbardziej realny. Hleb to piłkarz, który ma ambicje i najmłodszy już nie jest. Na pewno chce coś wygrać. Wenger na pewno nie chce go sprzedać, ale pewnie sam zawodnik ma już dość. Ostatniej plotki nikt nie zdementował. Dziwne.

ddworakk
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddworakk » 13 kwie 2008, 21:38

Hanni napisał:
Tutaj należy Ci się chyba WP. Tak, za 10 lat w ciągu których może wygramy jakieś Carling Cup a może nie wygramy nic.
A napisalem cos wulgarnego?
Obiecuje ci Hanni ze wygramy i to tymi pilkarzami i trenerem ktorych juz dzisiaj wyrzuciles.

Watpie, gleboko watpie ze Hleb opusci Emirates. Dobrze mu tu gra w '11' jest mocnym punktem siwetnie rozumie sie z kolegmai i Wengerem nie opusci Emirates tym bardziej dla Interu, a jesli juz sie tak stanie to bede bardzo zdziwiony a przede wszystkim smutny bo to swietny zawodnik.

Awatar użytkownika
Hanni
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 13 kwie 2008, 21:39

ddworakk pisze:Watpie, gleboko watpie ze Hleb opusci Emirates. Dobrze mu tu gra w '11' jest mocnym punktem siwetnie rozumie sie z kolegmai i Wengerem
A czy nie to samo było z Thierrym???

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 kwie 2008, 22:08

Hanni pisze:Dlatego Wenger to dobry szkoleniowiec, nie umniejszam mu ale na Ajax.
Boże ... widzisz i nie grzmisz ?
Porównaj sobie styl gry Arsenalu Wengera i Arsenalu Grahama.
Kojarzysz pioseneczkę boring boring Arsenal ? To nie była era Wengera.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 13 kwie 2008, 22:15

Ehh, znowu porażka po ładnej grze ... ile to już razy przerabialiśmy podobny scenariusz :roll: Z przebiegu gry zasłużyliśmy przynajmniej na ten jeden punkt (wiem, że nic by nie zmienił, ale wrażenie może jakieś lepsze by zostało). Mecz bardzo dobry, wymiany ciosów z jeden i drugiej strony. Lehmann o dziwo zagrał całkiem nieźle, przy bramkach nie miał nic do powiedzenia.

Teraz wracając do meritum sprawy. Niektórym chyba jeszcze głowa nie ochłonęła po spotkaniu, bo wypisują totalne bzdety. Dennis z Wengera? Z całym szacunkiem dla Holendra, jak udowodnik kiedyś, że się nadaje to może za jakieś 10-15 lat - czemu by nie. Na dzień dzisiejszy opcja ze zwolnieniem Wengera absolutnie nie wchodzi w grę. Potrzeba tylko nieco innego spojrzenia na zespół.

W lecie nie będziemy już potrzebować uzupełnień kadry, ale poważnych, konkretnych wzmocnień. Domyślam się, że boss ma już na oku kilku świetnych nastolatków, ale z tym musi sobie dać spokój. Prawda jest taka, że trzeba będzie jednak nieco szerzej uchylić drzwi skarbca i wydać nieco więcej niż zwykle. Naprawdę nawet człowiek postronny widzi, że przegraliśmy sezon tylko dlatego, że ławka była za krótka. Wtedy kiedy Ferguson z ławki wprowadzał Teveza i Andersona, Wenger na dobrą sprawę miał do dyspozycji Theo i Nicklasa :roll:

Tak jak wspominałem wcześniej musi dojść do porządnego wietrzenia składu. Taki Senderos, Denilson, Gilberto czy Lehmann w lecie muszą się pożegnać z Emirates. Liczę się także z odejściem Hleba, a w końcu ma kontrakt chyba do 2009 roku, więc wcale nie musi dostać pozwolenia na przeprowadzkę :P

Idąc dalej potrzebny nam będzie dobry środkowy obrońca, może jakiś zmiennik na lewę flankę obrony, skrzydłowi i ktoś kto da kilka chwil wytchnienia Fabregasowi (bo widać jak na dłoni, że Hiszpan gra już na oparach, a w perspektywie ma występ na Euro). Poważnie trzeba myśleć też o Robinie, bo to już drugi sezon kiedy niby jest w drużynie, ale tak jakby go nie było. Klasowy snajper byłby raczej niezłym zakupem.

BTW, Arsenal nic nie wygrywa a sezonowych pokemonów jakoś nie ubywa. Ciekawa zależność :think:

Awatar użytkownika
Hanni
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 13 kwie 2008, 22:21

Duch pisze:BTW, Arsenal nic nie wygrywa a sezonowych pokemonów jakoś nie ubywa. Ciekawa zależność
To do mnie?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”