Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 396

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 13 kwie 2008, 22:22

Duch pisze:Na dzień dzisiejszy opcja ze zwolnieniem Wengera absolutnie nie wchodzi w grę. Potrzeba tylko nieco innego spojrzenia na zespół.

Te dwie opcje nie idą w parze. Dlatego są spekulacje o nowym trenerze.
Duch pisze:W lecie nie będziemy już potrzebować uzupełnień kadry, ale poważnych, konkretnych wzmocnień.
Ja to wiem, Ty to wiesz, Wenger to wie, ale on ma swoja koncepcję. Ja nie wiem jaką, Ty nie wiesz jaką i on sam nie wie jaką. Jak zarząd nie weźmie sprawy w swoje ręce, to dalej będziemy kończyć sezon na 3-4 miejscu. :roll: Wenger nie czuje się pod presją, bo nikt jej na nim nie wywiera.
Duch pisze:Wtedy kiedy Ferguson z ławki wprowadzał Teveza i Andersona, Wenger na dobrą sprawę miał do dyspozycji Theo i Nicklasa Rolling Eyes
Ale asem w rękawie był Hoyte... :suicide: :lol2:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 kwie 2008, 22:23

Hanni pisze:To do mnie?
może do mnie, co ?

Awatar użytkownika
Hanni
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 13 kwie 2008, 22:24

fieldy pisze:Hanni napisał:
To do mnie?

może do mnie, co ?
Przecież pisałem że nie jestem sezonowcem. Stąd moje pytanie.

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 13 kwie 2008, 22:28

Hanni pisze: Przecież pisałem że nie jestem sezonowcem
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

No to wszystkich przekonałeś :lol:

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 13 kwie 2008, 22:31

Hanni pisze:Przecież pisałem że nie jestem sezonowcem
Taa, Mentor też mówił, że jest abstynentem :lol:

Awatar użytkownika
Piotr
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 13 kwie 2008, 22:32

Kurde z tym Hlebem to niemozliwe!
fieldy sam mi kiedys pisales ze Hleb bankowo nie odejdzie bo kocha Arsenal i Wengera, wiec co jest grane?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 kwie 2008, 22:35

Piotr pisze:Kurde z tym Hlebem to niemozliwe!
fieldy sam mi kiedys pisales ze Hleb bankowo nie odejdzie bo kocha Arsenal i Wengera, wiec co jest grane?
kolejny, a czy Wenger powiedział, że sie pozbywa Hleba ?
Czy Hleb powiedział, że odchodzi ?

Ja co prawda w weekendy mam mniej czasu niż zwykle i aż tak nie śledzę co sie w mediach dzieje, ale nic na ten temat nie słyszałem.

Skąd takie info ?

Awatar użytkownika
Hanni
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 13 kwie 2008, 22:36

Duch pisze:Taa, Mentor też mówił, że jest abstynentem
Ciekawe co mam zrobić żeby Cię przekonać? Powiedzieć że kibicuję od 2001 czy pokazać koszulkę z JVC?

ddworakk
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddworakk » 13 kwie 2008, 22:36

Czuje ze ten sezon juz sie skonczyl, bede tesknil za Arsenalem zostaly tylko 4 mecze a potem Euro i nie bedzie Arsenalu przez dlugo czas. Bedizemy oewnie zyli plotkami transferowymi a mam nadizeje ze zaden z naszych zawodnikow na Euro powaznej kontuzji nie dostanie.
Zal troche Cesca ktory zapitalal caly sezon a na Euro znowu musi byc do dyspozycji. Lepiej juz z Hlebem, Ade czy WKSami bo beda mogli naladowac akumulatory.
Miejmy nadizeje ze nie odejdize zaden pilkarz ktory byl wazny dla nas w tym sezonie i ktorego chcielibysmy zatrzymac.
Na pewno ja tak jak i wy nie bede specjalnie plakac za Lehmanem, Senderosem czy Gilberto ale mam wielka nadzieje ze z tej naszej wyjsciowej jedenastki najsilniejszej nie odejdize zaden pilkarz.

Sa chwile piekne i zle w zyciu kibica.
Trzeba nauczyc sie zyc z porazkami i pamietac,
ze bycie fanem Arsenalu to ZAWSZE powod do dumy
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2008, 22:41 przez ddworakk, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 13 kwie 2008, 22:36

Piotr pisze:fieldy sam mi kiedys pisales ze Hleb bankowo nie odejdzie bo kocha Arsenal i Wengera, wiec co jest grane?
Widocznie działacze Interu są lepsi na "lodach" od Wengera. Przekonali go. :lol2:
Piotr pisze:wiec co jest grane?
Hleb otworzył oczy. Niedługo tak bedzie z Fabregasem.

Nie zapominajmy tez, że Flamini jeszcze nie podpisał kontraktu.

Awatar użytkownika
amolinn
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: amolinn » 13 kwie 2008, 22:39

Nie rozumiem skąd się biorą te wszystkie super negatywne opinie na temat tego sezonu i (o zgrozo) Wengera. W porównaniu z poprzednim sezonem zrobiliśmy niesamowity postęp. Trzeba cieszyć się z tego że znów zaczęliśmy się liczyć w Anglii i w Europie. Mieliśmy realne szanse na mistrzostwo ale nie wytrzymaliśmy sezonu. Wystarczy porównać kadre naszą z kadrą MU. Nie wygraliśmy w tym sezonie żadnego trofeum, ale co z tego? Liverpool i Chelsea prawdopodobnie też nic nie wygrają. Trzeba troche realniej spojrzeć na to wszystko.

A to że zmiany w składzie muszą nastąpić to jest zupełnie inna sprawa. Część zawodników sama będzie chciała odejść, część powinna być przepędzona przez Wengera. Jeśli skład zostanie odpowiednio wzmocniony to widzę naszą przyszłość w samych superlatywach.

A co do samego Wengera to powinien się wreszcie zdecydować czy woli być trenerem czy dyrektorem sportowym

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 13 kwie 2008, 22:42

fieldy pisze:Skąd takie info ?
z Goal.com (dokładnie ta włoska cześć goal.com czyli raczej mało wiarygodna informacja :wink: ) a wy tu jakieś spazmy i lamenty odstawiacie :lol:
Ludzie nawet jakby Hleb się uparl że odchodzi to Arsenal utargował by znacznie więcej niż te 14 mln...

ddworakk
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddworakk » 13 kwie 2008, 22:48

amolinn napisał:
Nie rozumiem skąd się biorą te wszystkie super negatywne opinie na temat tego sezonu i (o zgrozo) Wengera
ja tez nie rozmiem...

(L)oczkerson napisał:
Ludzie nawet jakby Hleb się uparl że odchodzi to Arsenal utargował by znacznie więcej niż te 14 mln...
Osobisice wole Hleba niz 20mln... Odwalil swietna robote w tym sezonie mam nadzieje ze zostanie to bez watpienia jeden z naszych brylancikow.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 13 kwie 2008, 22:49

Hanni pisze:Ciekawe co mam zrobić żeby Cię przekonać? Powiedzieć że kibicuję od 2001 czy pokazać koszulkę z JVC?
Wklej swoje zdjęcie w koszulce Arsenalu, z plakatem drużyny w tle. Oczywiście w odpowiednim temacie, żeby się modzi nie mogli do niczego przyczepić. Aha, oprócz kuszulki lepiej żebyś miał jeszcze coś na sobie.
amolinn pisze:Nie rozumiem skąd się biorą te wszystkie super negatywne opinie na temat tego sezonu i (o zgrozo) Wengera. W porównaniu z poprzednim sezonem zrobiliśmy niesamowity postęp
No i fajnie. Arsenal to już jednak na tyle uznana firma w europejskim futbolu, że samo robienie postępów już po prostu nie wystarcza. Wenger przyzwyczaił nas do sukcesów i teraz kiedy za tego samego menedżera ich nia ma, to mamy święte prawo kibica żeby spytać co się dzieje, gdzie leży przyczyna.
amolinn pisze:Wystarczy porównać kadre naszą z kadrą MU.
:arrow:
amolinn pisze:Nie wygraliśmy w tym sezonie żadnego trofeum
:arrow:
amolinn pisze:Trzeba troche realniej spojrzeć na to wszystko.
Właśnie do tego zmierzamy :wink:

Awatar użytkownika
amolinn
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: amolinn » 13 kwie 2008, 22:57

Duch pisze:Arsenal to już jednak na tyle uznana firma w europejskim futbolu, że samo robienie postępów już po prostu nie wystarcza. Wenger przyzwyczaił nas do sukcesów i teraz kiedy za tego samego menedżera ich nia ma, to mamy święte prawo kibica żeby spytać co się dzieje, gdzie leży przyczyna.
Ale czy on obiecał mistrzostwo albo CL? Myśleliście że z drużyny która przez 2 lata z trudem wywalczała 4 miejsce nagle wykonamy gigantyczny przeskok i wyprzedzimy MU? Być może już w przyszłym sezonie wywalczymy mistrzostwo, ale nie oczekujcie od Wengera cudów. I tak bardzo pozytywnie zaskoczyliśmy w tym sezonie.
Niestety głównym problemem może być to czy zawodnicy mają tyle cierpliwości co ja. I z tym przede wszystkim musi sie zmierzyć Francuz

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”