peepe pisze:fioletowej stronce
Preferuję białą
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el Crack » 21 kwie 2008, 15:57
peepe pisze:fioletowej stronce
el Crack

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 21 kwie 2008, 16:01
peepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el Crack » 21 kwie 2008, 16:07
el Crack
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 21 kwie 2008, 16:11
el Crack pisze:peepe napisał:
fioletowej stronce
Preferuję białą
Crack pisze:Pewnie, że będzie, ale pomyśl co się będzie dziać jak np. zapewnimy sobie majstra w meczu z Blaugraną. Chyba nic lepszego nie może się zdarzyć. A ok. 0,5 mln na La Cibeles będzie miło obejrzeć
kaczy pisze:Można powiedzieć że już jesteśmy Mistrzami, i to bez żadnego lekceważenia przeciwników Razz ... aczkolwiek wolałbym poczekać do meczu z Barcą aby to po nim zapewnić sobie matematyczne szanse i zrobić Fetę Mistrzowską na Bernabeu Twisted Evil To były by najpiękniejsze Gran Derbi XI w.
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el Crack » 21 kwie 2008, 16:23
el Crack
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 21 kwie 2008, 16:34
Aż się nie chce wierzyć, że kibic Realu pisze takie rzeczy. Upokorzenie największego rywala to jest jedna z najpiękniejszych rzeczy w piłce nożnej. To jest jak zdobycie mistrzostwa, wielka fiesta. Szpaler w wykonaniu piłkarzy Barcy to jest rzecz, który chciałby zobaczyć każdy kibic Realu. A uzależnianie tego od formy i przez przekrój całego sezonu jest dla mnie głupotą. Jestem pewny, że mecz Real - Barca będzie świetnym meczem w wykonaniu jednego bądź drugiego zespołu, albo obu, bo w meczu derbowym poprzednie mecze się nie liczą. Nie wiem czy kiedykolwiek była taka sytuacja, że Barca robi szpaler na Bernabeu. Ale dla Ciebie to jest chyba nieważne. Z mistrzostwa też się pewnie nie będziesz cieszył, przecież Real grał tak słabo.peepe pisze:i co ci to da? ze upokorzylismy Barce w wyscigu slepego i gluchego? wroc do komentowania newsow na fioletowej stronce
smiech na sali
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el Crack » 21 kwie 2008, 16:38
el Crack
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 21 kwie 2008, 17:04
peepe pisze:Jak wygramy mistrzostwo przed GD to mecz z Barca tak czy siak bedzie wielka fiesta. Ze szpalerem lub bez niego.
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 21 kwie 2008, 17:12
Corinthians pisze:Nie wiem czy kiedykolwiek była taka sytuacja, że Barca robi szpaler na Bernabeu. Ale dla Ciebie to jest chyba nieważne. Z mistrzostwa też się pewnie nie będziesz cieszył, przecież Real grał tak słabo.
Pomyśl sobie, które mistrzostwo jest piękniejsze - takie, w którym zdobywa się 100 punktów w kapitalnym stylu i tytuł zapewnia się w lutym? Bez żadnych emocji, ale z pięknymi statystykami, czy może takie jak rok temu (w słabym stylu, ale w ostatniej kolejce), albo z katalońskim szpalerem?
el Crack pisze:Może peepemu będzie smutno z powodu wygrania już prawie pewnego mistrzostwa przez Real, a jeszcze bardziej przykro mu się zrobi, gdy będą ich oklaskiwali na SB.
peepe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 21 kwie 2008, 17:12
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 21 kwie 2008, 17:20
A jeszcze co innego pisaćpeepe pisze:Co innego cieszyc sie z mistrzostwa w gran derby a co innego pisac ze "chcialbym zebysmy przegrali z Bilbao".
Tak jakby to był jakiś nieznaczący pikuś.peepe pisze:i co ci to da? ze upokorzylismy Barce w wyscigu slepego i gluchego?
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 21 kwie 2008, 17:24
Corinthians pisze:A jeszcze co innego pisać
peepe napisał:
i co ci to da? ze upokorzylismy Barce w wyscigu slepego i gluchego?
Tak jakby to był jakiś nieznaczący pikuś.
Corinthians pisze:A tak w ogóle to zamiast liczyć na porażkę z Bilbao, lepiej liczyć na zwycięstwo Barcelony lub Villarrealu, co jest najbardziej prawdopodobne
peepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el Crack » 22 kwie 2008, 18:38
el Crack

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 22 kwie 2008, 19:22
Nie sadze by na wypadek transferu kiedys doszlo do tego, aby na tej pozycji w Realu zagral. Chyba tylko z koniecznosci.el Crack pisze:Faktem na plus gracza Chelsea jest również możliwość gry na boku obrony
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el Crack » 22 kwie 2008, 22:32
RealFan pisze:Nie sadze by na wypadek transferu kiedys doszlo do tego, aby na tej pozycji w Realu zagral. Chyba tylko z koniecznosci.
Zapewne, ale zobacz ile jest meczów w sezonie, wątpię, aby jeden DM poradził sobie przez 75% sezonu, jest liga mistrzów, la liga i CDR, każdy dostanie swoją szansę, chociaż są i minusy, tak jak mówisz, przyjście Essiena odbiłoby się na minutach Gago i DLR, jednak jak są lepsi od niego to niech to udowodnią, liczy się dobrą drużyny przede wszystkim. A ta trójka pivotów to wg mnie liczba idealna, nie za duża, nie za mała. Ciekawi mnie jak będzie wyglądać u nas sprawa zakupu rozgrywającego w lecie, bo może nie będziemy musili szukać daleko - Gago i DLR moze pozbawieni w większym stopniu pracy w defensywie będą sobie radzić dobrze w tym elemencie? A jest przecież jeszcze Granero. Podobno ma ponownie zawitać Javi Garcia na SB, jednak jakby przyszedł Essien to wg mnie Hiszpan nie miałby na co liczyć przy takiej konkurencji na DM.RealFan pisze:Arrow Schuster raczej bedzie dazyc do tego by grac jednym, a nie dwojka pivotow. Inna sytuacja bedzie miala miejsce tylko w nielicznych spotkaniach, gdzie konieczne bedzie zneutralizowanie rywala w srodkowej strefie, tak jak mialo to miejsce z Racingiem.
RealFan pisze:lewa obrona
No nie wiem czy tutaj jest tak różowo. Prawdopodobnie Dudek będzie chciał odejść z Realu (właściwie chciał to już zrobić w zimowym mercato), więc jakiś klasowy zmiennik by się przydał dla Ikera.RealFan pisze:poza bramka
el Crack
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio