Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2433
Kontakt:

Post autor: Kluchman » 23 kwie 2008, 18:26

vakabayashi pisze:tak sam chciał odjeść. ale też nie naciskaliśmy żeby został wiedząc ze mamy takich dobrych wychowanków.
Nie bylo po co naciskac. Mielismy odrzucic 6 mln od Villareal? Za rezerwowego bramkarza, ktory byl juz w takim wieku, ze chcial w koncu zaczac grac i tak czy inaczej naciskalby na transfer? Bez sensu. Dudek - typowe transfer gracza na lawke. Po prostu on ma doswiadczenie i uznana marke, a Codina czy Adan nie i tylko dlatego doszlo do tego ruchu. Schuster spokojniejszy, choc chyba i tak moglby byc spokojny.
vakabayashi pisze:nie moge sie zgodzić, z prostej przyczyny niemiec grał mało i stąd nie wiadomo czy nam sie przyda czy nie. Byl zdrowy grał m.in w pierwszym meczu z Villareal i wypadł dobrze. Jesli bedą widoki ze bedzie zdrowy nie widze potrzeby szukania obrońcy. Jesli mimo wszystko odejdzie to ok obrońca w szerszej perspektywie by sie przydał
Ale my nie mozemy czekac do stycznia, zeby zobaczyc czy Metzelder byl laskaw sie wyleczyc, czy dalej siedzi w gipsie, z opaska na nodze, albo pod kroplowka. Musimy ruch wykonac znacznie szybciej. A Niemiec zawsze byl pilkarzem podatnym na urazy, wiec brak transferu na obrone jest zwyczajnie niepotrzebnym ryzykiem. Tym bardziej, ze jest kilku ciekawych graczy na rynku.
el Crack pisze:Z Hunta bym się cieszył, a Villa na typową 9 nie pasuję. Dla mnie najlepszym zawodnikiem na tą pozycję byłby Torres lub Benzema. Jednak, ani jeden ani drugi nie ruszy się ze swoich klubów latem, chociaż coś czytałem o jakiś brakach budżetowych Live Wink
A Torres to sep, ktory tylko czeka na pilke 5 metrow od bramki :lol: Z reszta Benzemy tez takim pilkarzem bym nie nazwal, bo moze zaoferowac znacznie wiecej niz tylko gra a'la dostaw noge. Ba, nie widze go za bardzo w tej roli, bo to strasznie by go ograniczalo. Jak chcesz Torresa to nie wiem, czemu nie widzisz Villi bo to badz co badz pilkarze o podobnych walorach.

Wróć do „Hiszpania”