Post Wyświetl pojedynczy post autor: Barça_Hincha » 23 kwie 2008, 18:47
Barça_Hincha
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 23 kwie 2008, 18:51
Barça_Hincha pisze:Ja z 2 testów jakieś 50 pkt, oceny ok 40. Żal.
MeToYou
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 23 kwie 2008, 18:52
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Barça_Hincha » 23 kwie 2008, 18:55
To nie moja winaMeToYou pisze:Boże, widzisz i nie grzmisz...
Barça_Hincha

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość Anonimowy » 23 kwie 2008, 18:58
Co?myhalek_acm pisze:Ej chwalcie sie ile bedziecie mieli pkt ja tak kolo 85 z 2 testow i z 56 za oceny i mzoe jakies dodatkowe pkt za sport albo historie wiec kolo 130-140 powinno byc czyli niezle
Gość Anonimowy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Barça_Hincha » 23 kwie 2008, 19:00
Barça_Hincha

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość Anonimowy » 23 kwie 2008, 19:01
Gość Anonimowy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Barça_Hincha » 23 kwie 2008, 19:01
Barça_Hincha

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość Anonimowy » 23 kwie 2008, 19:04
Gość Anonimowy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 23 kwie 2008, 19:33
W krakowie jest np dwa razy wiecej za wszystko, i nie wiem w czym to jest lepsze, przeciez to jedno i to samo czy zdobedziesz 140/200 czy 70/100. W moim LO byl prog 130, w podobnym na twoj przelicznik byloby 65. Co za roznica?Gość Anonimowy pisze:We Wrocku biora 4 przedmioty : polski,matme,j. obcy i jakis dod.Za 2egzaminy mozna dostac 50 pkt, oceny 40 pkt i jakims cudem 10 pkt za inne glupoty.Bez sensu ,ze wszedzie nie jest tak samo
EDIT:Wychodzi na to ,ze wasz przelicznik jest o wiele lepszy
ossy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 23 kwie 2008, 19:49
myhalek_acm pisze:To ty kaczy taki stary jesteś? Ja myślałem, że z 2 gimnazjum max. ew test w tym roku. A tak jak piszesz 62 razem to się nie popisałeś Laughing I jeżeli przyjęli Cię do jakiegoś Technikum, to poziom w nim z pewnością nie jest zachwycający Razz

kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość Anonimowy » 23 kwie 2008, 19:51
Gość Anonimowy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 23 kwie 2008, 19:56
Najlepiej to wejdzcie na strone szkoly do ktorej chcecie sie dostac i powinny tam byc zasady rekrutacji... a jesli nie ma no to zapewnie niedlugo ktos je wstawi. Zadna roznica czy zdobyc mozna 100pkt czy 200, to szkola prog ustali i kryteria według ktorych beda przyznawane pkt... slabe szkoly daja pkt nawet za zachowanie wzorowe, te lepsze za konkursy. No i wiadomo za czerwony pasek na swiadectwie tez sa bonusy. tak wiec te 10 czy tam 20 pkt uciułać sie da, i tak jak juz wczesniej pisalem, wiem ze za stypendium od premiera/prezydenta dostawalo sie max pkt.Gość Anonimowy pisze:Ano taka ,ze u nas mozna zdobyc niby jakies magiczne 10 pkt (Caristas, noszenie jakies flagi,zachowanie wzorowe ,ktorego nikt nie ma), i oni biora 6 ocen z tego co widze, na ich przelicznik mialbym 153, wiec to nie jest to samo.
MeToYou
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 23 kwie 2008, 21:21
wcale sie nie dziwie ze cos tam zawaliles na tescie, skoro jestes taki glupi...Gość Anonimowy pisze:Ano taka ,ze u nas mozna zdobyc niby jakies magiczne 10 pkt (Caristas, noszenie jakies flagi,zachowanie wzorowe ,ktorego nikt nie ma), i oni biora 6 ocen z tego co widze, na ich przelicznik mialbym 153, wiec to nie jest to samo.
ossy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 23 kwie 2008, 21:25
Lisek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio