Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samael » 25 mar 2008, 19:23
Samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samael » 01 kwie 2008, 0:36
Samael

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 26 kwie 2008, 13:09
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: amolinn » 26 kwie 2008, 13:16
amolinn

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 26 kwie 2008, 13:22
amolinn pisze:do przeciętnego klubu
Zobaczymy może to był dobry ruch że nie wskoczył od razu na głębokie wody tylko stopniowo zwiększa poziom trudnościamolinn pisze:skoro zainteresowanie wykazywały nim bardziej uznane firmy
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: amolinn » 26 kwie 2008, 13:28
Już mają dosyć silną ekipę, ale w PL to nie wystarcza. Jak na razie nie mają szans na wskoczenie do pierwszej czwórki, a co za tym idzie prawie zerowe szanse na udział w Lidze Mistrzów. Może przeciętny to trochę nie trafione słowo, ale mam nadzieje że rozumiesz o co mi chodziło.majer13 pisze: Ja byłbym ostrożny z takimi stwierdzeniami. Londyńczycy mają duży potencjał i jeśli Ramos trafi z transferami to w przyszłym sezonie mogą mieć bardo dobrą ekipę ( jeśli już jej nie maja Razz )
Jak dla mnie ten zawodnik ma już umiejętności żeby zagrać w silnym klubie. Może nie byłby od razu kluczowym piłkarzem, ale spokojnie poradziłby sobie.Zobaczymy może to był dobry ruch że nie wskoczył od razu na głębokie wody tylko stopniowo zwiększa poziom trudności Question Zobaczymy za parę sezonów jak to wyjdzie w praniu Razz
amolinn

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 26 kwie 2008, 13:32
amolinn pisze:ale mam nadzieje że rozumiesz o co mi chodziło.
amolinn pisze:Może nie byłby od razu kluczowym piłkarzem, ale spokojnie poradziłby sobie.
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: amolinn » 26 kwie 2008, 13:41
Na przykładzie Eduardo widać że jednak nie. Piłkarz powoli wprowadzany do drużyny, miał czas żeby się zaaklimatyzować. Właśnie w Tottenhamie, gdzie są niewiarygodnie wielki ambicje, będzie od niego wymagane żeby od razu pokazał się z dobrej strony i już w pierwszym sezonie grał na miarę swoich umiejętności.majer13 pisze:Tak co do tego nie ma pewności ale w takim klubie jak np. Arsenal od razu byłyby wielkie wymagania i duża presja
amolinn

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 26 kwie 2008, 14:23
amolinn pisze:I to za dość niską kwotę. 15 mln funtów
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 27 kwie 2008, 9:19
W dupach sie poprzewracało.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samael » 04 maja 2008, 15:14
Wg "Piłki Noznej" były to okolice 26mln euro,a to wynosi jakos 20 mln GBP, wiec chyba nie tak tanioamolinn pisze:I to za dość niską kwotę. 15 mln funtów.
Samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: amolinn » 05 maja 2008, 15:17
Nie wiem jaki jest kurs funta w stosunku do dolara ani nie wiem co piłka nożna pisała. 15mln podał skysports, więc napisałem. Zważywszy na ogromne zainteresowanie tym zawodnikiem i to że transakcja została dopięta już teraz uważam że wcale nie była to jakaś strasznie wysoka cena.Samael pisze:Wg "Piłki Noznej" były to okolice 26mln euro,a to wynosi jakos 20 mln GBP, wiec chyba nie tak tanio Confused
amolinn
Post Wyświetl pojedynczy post autor: spurs » 23 maja 2008, 20:28
spurs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 29 maja 2008, 7:14
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loker » 14 lip 2008, 15:43
Tottenham aim to clinch the £17m signing of Blackburn midfielder David Bentley and send goalkeeper Paul Robinson to Ewood Park as part of the deal. (Daily Mirror)
Loker
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio