Tottenham Hotspur (zbiorczy) - Strona 35

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Tottenham w tym sezonie ...

wygra lige
7
6%
zapewni sobie start w LM (1-4)
33
29%
wywalczy start w PUEFA
54
48%
nie wyjdzie już ze strefy spadkowj
18
16%
Awatar użytkownika
Samael
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samael » 25 mar 2008, 19:23

Ja mam tylko cicha nadziej,ze tym razem transfery beda przemyslane i beda prawdziwym wzmocnieniem,a nie jak poprzednio - do 3 napastników dokupuje sie 4 :!: Prawda jest ,ze potrzebny jest dobry bramkarz,bo obecnym zdarza sie puszczac takie farfocle,ze głowa mala.Oby po nowych transferach przyszły sezon był lepszy od obecnego :)

Awatar użytkownika
Samael
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samael » 01 kwie 2008, 0:36

To co sie stało w meczu z Newcastle, to nawet nie ma co komentowac...Obroncy zagrali taka lipe ,ze szkoda gadac,a pan Ramos smuci kocopoły o Ronaldinho :roll: :roll: :roll: Gołym okiem widac,ktora linia powinna byc wzmocniona... :evil:

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 26 kwie 2008, 13:09

Brawo dla szefów klubu z Londynu :brawo:. Jak spekulowano wcześniej Luka Modric miał przejść do jednego z potentatów europejskiej piłki bo z tego co wiem to interesowały się nim takie kluby jak Chelsea Barca czy Arsenal, a tu nagle że Chorwat przechodzi do Tottenhamu :shock: Jeszcze raz brawa za ten transfer :rydzyk:

Awatar użytkownika
amolinn
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: amolinn » 26 kwie 2008, 13:16

I to za dość niską kwotę. 15 mln funtów. Dziwie się tylko Modricowi że już teraz zdecydował się przejść do przeciętnego klubu skoro zainteresowanie wykazywały nim bardziej uznane firmy. No cóż. Szkoda że nie trafił do Arsenalu. A Tottenhamowi na pewno przyda się taki zawodnik w pomocy, bo gołym okiem było u nich widać brak klasowego piłkarza na tej pozycji.

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 26 kwie 2008, 13:22

amolinn pisze:do przeciętnego klubu

Ja byłbym ostrożny z takimi stwierdzeniami. Londyńczycy mają duży potencjał i jeśli Ramos trafi z transferami to w przyszłym sezonie mogą mieć bardo dobrą ekipę ( jeśli już jej nie maja :P )
amolinn pisze:skoro zainteresowanie wykazywały nim bardziej uznane firmy
Zobaczymy może to był dobry ruch że nie wskoczył od razu na głębokie wody tylko stopniowo zwiększa poziom trudności :?: Zobaczymy za parę sezonów jak to wyjdzie w praniu :P

Awatar użytkownika
amolinn
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: amolinn » 26 kwie 2008, 13:28

majer13 pisze: Ja byłbym ostrożny z takimi stwierdzeniami. Londyńczycy mają duży potencjał i jeśli Ramos trafi z transferami to w przyszłym sezonie mogą mieć bardo dobrą ekipę ( jeśli już jej nie maja Razz )
Już mają dosyć silną ekipę, ale w PL to nie wystarcza. Jak na razie nie mają szans na wskoczenie do pierwszej czwórki, a co za tym idzie prawie zerowe szanse na udział w Lidze Mistrzów. Może przeciętny to trochę nie trafione słowo, ale mam nadzieje że rozumiesz o co mi chodziło.
Zobaczymy może to był dobry ruch że nie wskoczył od razu na głębokie wody tylko stopniowo zwiększa poziom trudności Question Zobaczymy za parę sezonów jak to wyjdzie w praniu Razz
Jak dla mnie ten zawodnik ma już umiejętności żeby zagrać w silnym klubie. Może nie byłby od razu kluczowym piłkarzem, ale spokojnie poradziłby sobie.

Z drugiej strony patrząc na takich piłkarzy jak Carrick czy Berbatov, przejście do Spurs było dobrym wyborem. Zobaczymy co pokarze Modric.

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 26 kwie 2008, 13:32

amolinn pisze:ale mam nadzieje że rozumiesz o co mi chodziło.

Wiem :D
amolinn pisze:Może nie byłby od razu kluczowym piłkarzem, ale spokojnie poradziłby sobie.

Tak co do tego nie ma pewności ale w takim klubie jak np. Arsenal od razu byłyby wielkie wymagania i duża presja a w takim zespole jak Tottenham będzie mógł spokojnie i płynnie rozwijać swoje już bardzo wysokie umiejętności :D

Awatar użytkownika
amolinn
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: amolinn » 26 kwie 2008, 13:41

majer13 pisze:Tak co do tego nie ma pewności ale w takim klubie jak np. Arsenal od razu byłyby wielkie wymagania i duża presja
Na przykładzie Eduardo widać że jednak nie. Piłkarz powoli wprowadzany do drużyny, miał czas żeby się zaaklimatyzować. Właśnie w Tottenhamie, gdzie są niewiarygodnie wielki ambicje, będzie od niego wymagane żeby od razu pokazał się z dobrej strony i już w pierwszym sezonie grał na miarę swoich umiejętności.

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 701

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 26 kwie 2008, 14:23

amolinn pisze:I to za dość niską kwotę. 15 mln funtów
:o
W dupach sie poprzewracało.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 27 kwie 2008, 9:19

W dupach sie poprzewracało.

Dokladnie. Jestem ciekaw czy wogole ktos sie przebijał w negocjacjach z Tottenhamem. Dla mnie to zdecydowanie za wysoka kwota. Spurs lubia przeplacac. Zobaczymy co pokaze w Premiership, oby tylko nie okazał sie gosciem przecietnym jak Krancjar.

Awatar użytkownika
Samael
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samael » 04 maja 2008, 15:14

amolinn pisze:I to za dość niską kwotę. 15 mln funtów.
Wg "Piłki Noznej" były to okolice 26mln euro,a to wynosi jakos 20 mln GBP, wiec chyba nie tak tanio :?

Awatar użytkownika
amolinn
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: amolinn » 05 maja 2008, 15:17

Samael pisze:Wg "Piłki Noznej" były to okolice 26mln euro,a to wynosi jakos 20 mln GBP, wiec chyba nie tak tanio Confused
Nie wiem jaki jest kurs funta w stosunku do dolara ani nie wiem co piłka nożna pisała. 15mln podał skysports, więc napisałem. Zważywszy na ogromne zainteresowanie tym zawodnikiem i to że transakcja została dopięta już teraz uważam że wcale nie była to jakaś strasznie wysoka cena.

spurs
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spurs » 23 maja 2008, 20:28

Po problemach z komputerem wracam, mam nadzieje ze na dluzej, bo brakuje kibicow Tottenhamu na forum :D

Sezon byłby zly w naszym wykonaniu gdyby nie ten wygrany puchar. Przyszły musi być lepszy. Podstawowa sprawa do sprowadzic bramkarza. Mówi sie coś o Coupet. Zawsze to chyba lepiej niz Robbo. Koleina istotna sprawa to nowy napastnik. Berbatov raczej odejdzie, wiec za te miliony ktore za niego da sie wyciagnąc trzeba kupic kogoś z nazwiskiem. Ramos na pewno kogoś namówi - Eto?? to byłby świetny transfer ale nie wierze... trzeba skupić sie na bardziej realnych transferach. Stać Tottenham na Eto, ale to chyba za słaby(jeszcze) klub jak na takiego piłkarza.

Podobno Kaboul ma odejść. Troche mi go szkoda, bo ma talent ale jakoś go nie pokazywał na boisku. Portsmouth to moze byc dobry wybór dla niego.

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 29 maja 2008, 7:14

Ponoć 4 miliony funtów zażyczyli sobie działacze norweskiego Fredrikstadu za Tarika Elyounoussiego. Po wczorajszym spotkaniu Norwegii z Urugwajem wcale nie dziwię się, że młody Norweg miał być niedawno na testach w Chelsea. Dlaczego odmówił ? Nie wiem, ale skoro Chelsea odmówił, to pewnie i Tottenham obejdzie się smakiem.

Awatar użytkownika
Loker
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loker » 14 lip 2008, 15:43

Tottenham aim to clinch the £17m signing of Blackburn midfielder David Bentley and send goalkeeper Paul Robinson to Ewood Park as part of the deal. (Daily Mirror)

saga pod tytułem szukamy jelenia na Robinsona trwa dalej....

a Bentley stara sie podążać droga Ashley'a po wypowiedziach niezbyt pochlebnych o A.W i AFC zmierza ku Spursom.

Dawidzie i Ty Sabo nie idźcie ta droga:D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”