3:0 Milanu w innym stylu mi się bardziej podobało

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 26 kwie 2008, 16:35
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 26 kwie 2008, 16:37
guru pisze:Nie wiedziałem, że Chelsea jest już w finale. Surprised
romantyk_emil

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 26 kwie 2008, 16:45
Przede wszystkim zrobił 3 zmiany praktycznie na raz. Na szczęście nie miało to aż tak wielkiego znaczenia w dalszej fazie meczu ale... mogło skończyć się gorzej. Takie coś wprowadza w zespół nieporządek. Jak dla mnie to Za Kalou powinien zejść Essien.romantyk_emil pisze:Avram to bardzo zdolny taktyk <wyśmiewacz> zdjął Kalou który był większym zagrożeniem dla rywali niż Joe Cole
Hanni

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 26 kwie 2008, 16:52
Hanni pisze: Przede wszystkim zrobił 3 zmiany praktycznie na raz. Na szczęście nie miało to aż tak wielkiego znaczenia w dalszej fazie meczu ale... mogło skończyć się gorzej. Takie coś wprowadza w zespół nieporządek. Jak dla mnie to Za Kalou powinien zejść Essien.
romantyk_emil

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 26 kwie 2008, 16:56
To było chyba jego 1 dotknięcie piłki odkąd wszedłromantyk_emil pisze:Shevchenko wybił piłkę z linii bramkowej przez co uchronił zespół przed utrata bramki...
Hanni

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 26 kwie 2008, 17:00
Hanni pisze:To było chyba jego 1 dotknięcie piłki odkąd wszedł Laughing
Ashley też wybijał Wink
romantyk_emil

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 26 kwie 2008, 17:01
Hanni

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 26 kwie 2008, 17:10
Hanni pisze:U A. Cole'a podobało mi się jak bronił Naniego przed kartką. To było dobre jego zachowanie, chyba pierwsze takie od długiego czasu.
romantyk_emil
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 26 kwie 2008, 18:17
a my to sobie sami ich nie prowokowalismy? nasza obrona pozbawiona Neville, Rio(kto ogląda nas co tydzień ten wie ile on dla nas znaczy) i Evry...czyli trzech z czterech wyglądała jak ser szwajcarski. Do tego Vidic został wyciągniety ze szpitala, i zagrał najgorszy mecz w sezonie. Także spokojnie byliście lepsi i zasłużenie wygraliście, ale takie tym jaranie to troche przesadza, zważywszy na urazy... Bo ciekawy jestem jak wy byście zagrali bez Nesty, Maldiniego i Gattuso....więcej niż Roma w czape?Łukasz_ pisze:Oczywiście że na papierze 7:1 robi olbrzymie wrażenie ale kto widział ten mecz wie że Roma te bramki sama sobie prowokowała i wpadało prawie wszystko co w ogóle leciało w bramkę.
3:0 Milanu w innym stylu mi się bardziej podobałoGłównie też z racji tego że po tej wygranej 7:1 też mieliśmy zostać pożarci.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 26 kwie 2008, 19:38
Ta bo to jakis sobowtór Ferdinanda biegał po boisku. Oszczedz sobie komentarzy skoro nie potrafisz nawet powiedziec kto gral.Kamil232 pisze:a my to sobie sami ich nie prowokowalismy? nasza obrona pozbawiona Neville, Rio(kto ogląda nas co tydzień ten wie ile on dla nas znaczy) i Evry...czyli trzech z czterech wyglądała jak ser szwajcarski. Do tego Vidic został wyciągniety ze szpitala, i zagrał najgorszy mecz w sezonie. Także spokojnie byliście lepsi i zasłużenie wygraliście, ale takie tym jaranie to troche przesadza, zważywszy na urazy... Bo ciekawy jestem jak wy byście zagrali bez Nesty, Maldiniego i Gattuso....więcej niż Roma w czape?
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rdz » 26 kwie 2008, 19:49
No ale on pisze o meczu z Milanem, a nie z Chelsea.arek_ahig pisze:Ta bo to jakis sobowtór Ferdinanda biegał po boisku. Oszczedz sobie komentarzy skoro nie potrafisz nawet powiedziec kto gral.
rdz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 26 kwie 2008, 19:54
Einar

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 26 kwie 2008, 20:43
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: -Patryk- » 26 kwie 2008, 20:49
No Evra to się udzielił po meczu...boskigonzo pisze:Brak Evry
-Patryk-

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 26 kwie 2008, 20:51
Nie ogladalem meczu ale wystarczy ze spojrze na podstawowa jedenastke to juz dostaje wstrzasow Neutral
Brak Evry Neutral Vidic sobie strasznie dlugo pogral ['] , Fletch odrazu po kontuzji [']
Fergie chyba nie spojrzal z kim gramy i sie nastawil na Derby Shocked
romantyk_emil
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio