Chelsea FC (zbiorczy) - Strona 122

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 26 kwie 2008, 20:55

Tak, ale przed Chelsea jest jeszcze trudny wyjazd do Newcastle. Tamci najwyraźniej przypomnieli sobie jak się gra w piłkę i mogą pokusić się co najmniej o remis. Potem u siebie mecz z Boltonem, który łatwy na pewno nie będzie, ale Niebiescy powinni spokojnie ugrać 3 punkty.

Manchester z WHU u siebie nie wtopi. Jestem tego pewien. W zeszłym sezonie grali o nic, a WHU o utrzymanie. Teraz Londyńczycy są spokojni o utrzymanie, a obecna forma najlepsza też nie jest. Wyjazd do Wigan może być trudny, ale dopiero jak deszcz trochę popada. :P IMO Manchester zdobędzie mistrzostwo.

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 26 kwie 2008, 20:59

guru pisze:IMO Manchester zdobędzie mistrzostwo.

i niech tak bedzie :D

Naprawde nie moge pojac tego jakim skladem wybieglismy :|

Awatar użytkownika
-Patryk-
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -Patryk- » 26 kwie 2008, 21:03

Z tego co zobaczyłem w meczu z Barcą to SAF dał odpocząć piłkarzom przed meczem z Chelsea, a w meczu z CFC dał odpocząć piłkarzom ... przed meczem z Barcą :P

BTW Guru nie bądź taki pewny tego mistrzostwa MU, bo dzisiaj jedna osoba też była pewna swego przed meczem, a po już nie :D

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 26 kwie 2008, 21:07

-Patryk- pisze:BTW Guru nie bądź taki pewny tego mistrzostwa MU, bo dzisiaj jedna osoba też była pewna swego przed meczem, a po już nie Very Happy

Ale to jest tylko moje zdanie i nie musicie się z nim zgadzać!!!!

Dla Fergusona LM jest ważniejsza. Wiadome, że całkowicie nie odpuści ligi, skoro jest tak blisko mistrzostwa. Oszczędził kluczowych graczy na mecz z Barcą. Był bliski remisu z Chelsea, nie udało się. Mimo wszystko to on wciąż rozdaje karty, nie Grant. :]

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 26 kwie 2008, 21:12

Dla Fergusona LM jest ważniejsza

No ale takim skladem wybiec przeciwko wiceliderowi ? :shock:... Mimo wszystko wolalbym miec oba trofea :D 8)

Awatar użytkownika
Hanni
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 26 kwie 2008, 21:20

boskigonzo pisze:No ale takim skladem wybiec przeciwko wiceliderowi ? ... Mimo wszystko wolalbym miec oba trofea
Cóż za pazerność ;) Ciekawie się to wszystko potoczy... Możemy na werdykt czekać aż do końca no i jeszcze możliwy jest taki sam finał LM... Byłoby miło. Swoją drogą jak ktoś tutaj już dzisiaj napisał. Ten Grant ma więcej szczęscia niż rozumu...

Awatar użytkownika
romantyk_emil
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 26 kwie 2008, 21:26

guru pisze:Manchester z WHU u siebie nie wtopi. Jestem tego pewien. W zeszłym sezonie grali o nic, a WHU o utrzymanie. Teraz Londyńczycy są spokojni o utrzymanie, a obecna forma najlepsza też nie jest. Wyjazd do Wigan może być trudny, ale dopiero jak deszcz trochę popada. Razz IMO Manchester zdobędzie mistrzostwo.

Jak się gra pod presją to można z każdym wtopić :D :D wiele jest takich przykładów nawet w obecnym sezonie :D więc sprawę mistrzostwa możemy pozostawić do ostatniej kolejki :lol: :lol:

ale i tak w Manchesterze City rządzi... :lol: :lol: :lol:

rdz
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rdz » 26 kwie 2008, 21:43

romantyk_emil pisze: więc sprawę mistrzostwa możemy pozostawić do ostatniej kolejki :lol: :lol:
A śmiesznego jest w tym co?

Awatar użytkownika
romantyk_emil
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 26 kwie 2008, 21:48

rdz pisze:A śmiesznego jest w tym co?

jest dużo w tym śmiesznego, zależy jaki masz humor

... ciach ... 2 WP za usunięty kolejny post. Pisz tak dalej, a fajna ranga cię nie minie // fieldy

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 28 kwie 2008, 9:27

guru pisze:
-Patryk- pisze:BTW Guru nie bądź taki pewny tego mistrzostwa MU, bo dzisiaj jedna osoba też była pewna swego przed meczem, a po już nie Very Happy

Ale to jest tylko moje zdanie i nie musicie się z nim zgadzać!!!!

Dla Fergusona LM jest ważniejsza. Wiadome, że całkowicie nie odpuści ligi, skoro jest tak blisko mistrzostwa. Oszczędził kluczowych graczy na mecz z Barcą. Był bliski remisu z Chelsea, nie udało się. Mimo wszystko to on wciąż rozdaje karty, nie Grant. :]
W żadnym wypadku. Dla Fergusona najważniejsze jest to, żeby ustrzelić dublet.

Awatar użytkownika
Metal
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Metal » 28 kwie 2008, 15:23

Może i LM też jest ważne, ale nie wierzę że kosztem tego Fergie miały olać ligę. W końcu do pełni szczęścia brakuje ManU tylko jeszcze 2 wygranych, a nie po to pracowali tyle nad tym sukcesem żeby teraz to wszystko zniweczyć.

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8394

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 03 maja 2008, 22:05

uważam, że mistrzostwo zdobędzie MU. To diabły i Arsenal grały w tym sezonie najlepszą piłkę i MU zasłużyli na to. Grant jako trener bez charyzmy próbuje coś sobie wymyślić, żeby nim też sie zainteresowano, ale to nic mu nie da:) MU jest lepsze(nie patrzcie na wynik ostatniego spotkania, Fergie dał kilku pilkarzom odpocząć) Chelsea nie umie grać przeciwko zespołom, które mają w składzie wirtuozów. Zresztą większość z was to sezonowcy, kibicujecie Chelsea, bo myślicie, że Roman rzuci funciaki i będzie git. Nie macie pojęcia co to miłość do klubu. Żal mi was

PubuśBubuś
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 03 maja 2008, 22:06

Wtóruję MU!!!!!!

myarcin
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myarcin » 03 maja 2008, 22:40

piotrcies pisze:Grant jako trener bez charyzmy próbuje coś sobie wymyślić, żeby nim też sie zainteresowano, ale to nic mu nie da:) MU jest lepsze(nie patrzcie na wynik ostatniego spotkania, Fergie dał kilku pilkarzom odpocząć) Chelsea nie umie grać przeciwko zespołom, które mają w składzie wirtuozów. Zresztą większość z was to sezonowcy, kibicujecie Chelsea, bo myślicie, że Roman rzuci funciaki i będzie git. Nie macie pojęcia co to miłość do klubu. Żal mi was

Mi jest żal ciebie. Taak patrz na wszystkich z góry. Oceniasz wszystkich kierujac sie tym ze PARE dzieciaków("kibiców" Chelsea) pisze jakies glupoty, to i reszta taka jest? Gdzie nie spojrzec to pełno jest sezonowców. I po co tutaj wchodziłes? Zeby sie ponapinać przez kabel? Wlasnie mnie to zastanawia dlaczego tyle "kibicow" inncyh druzyn przyczepia sie do Chelsea(czy to na jej stronie,czy to na tym forum). mnie to jakos nigdy nie krecilo zeby wk_rwiać innych. Dla reszty proponuje zignorowac wypociny uzytkownika piotraciesa(?)

Awatar użytkownika
piotrcies
Reputacja: 8394

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 03 maja 2008, 22:54

Po pierwsze, kolego, napisałem, że większość (taka jest prawda, niestety). Po drugie, Grant coś pieprzył o oddawaniu spotkań, co było głupie, a po trzecie, będę pisał co chcę i możesz mnie ignorować. A czemu ludzie się czepiają Chelsea? Powiem, czemu ja ich nie lubię - zabijają piękno futbolu (poza wspomnianym meczem z MU, gdzie rzeczywiście atakowali i tym z Liverpoolem), grają aby minimalnie wygrać (chyba, że rywal wyjątkowo słaby). Jak ci przeszkadza to nie czytaj, ja mogę pisać co chcę. Jak masz coś do mnie to pisz PW. Wyrażam moje zdanie, a po to jest forum:)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”