Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2433
Kontakt:

Post autor: Kluchman » 01 maja 2008, 11:07

Nie powiem, bym szczeglnie byl szczesliwy z powodu potencjalnego odejscia Diarry , bo to zawodnik inny niz pozostali pivoci jakich mamy/bedziemy miec. Napewno byloby go szkoda, ale w zaistnialej sytuacji (wraca dwoch wychowankow na jego pozycje) zrobi sie kociol i ktos odejsc musi, a to Diarra jest tym pilkarzem, na ktorym mozemy niezle zarobic. Chlopak na stale do pierwszego skladu moglby nie wrocic, bo Schuster wyraznie daje grac Gago. Z Malijczykiem juz nic mnie nie zdziwi.

Teraz znowu sa plotki o Essienie, a ja uwazam, ze Pedja pojechal przede wszystkim obserwowac Drogbe lub o zgrozo Ballacka :P
vakabayashi pisze:Javi Garcia nie koniecznie musi być zapchaj dziurą bo gdzieś czytałem ze moze on grać na prawej obronie i na środku defensywy wiec nie tylko DM jego przeznaczeniem. natomiast na pewno dostanie nie małą role do odegrania w .... copa de la rey
Trzeci DM, trzeci albo czwarty prawy obronca, czwarty lub piaty srodkowy obronca, grajacy przede wszystkim w CdR - typowy zapchajdziura :P

Chyba,ze bedie gral naprawde dobrze to wtedy kto wie, moze bedzie mial troche wazniejsza role :P

Wróć do „Hiszpania”