Chyba mam tege ve czy tam deja vu bo przed meczami z Getafe pisałeś dokładnie to samoAkarin pisze:Jeśli chodzi o nasze mecze z Getafe nie ma co oceniać, ale z Zenitem będzie znacznie lepiej. I tego jestem pewien.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 11 kwie 2008, 22:41
Chyba mam tege ve czy tam deja vu bo przed meczami z Getafe pisałeś dokładnie to samoAkarin pisze:Jeśli chodzi o nasze mecze z Getafe nie ma co oceniać, ale z Zenitem będzie znacznie lepiej. I tego jestem pewien.
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 11 kwie 2008, 23:25
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 24 kwie 2008, 21:38
Einar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 24 kwie 2008, 21:45
Einar pisze:Tymczasem Violka do przerwy 0-0, ogląda ktoś?
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 24 kwie 2008, 22:42
Einar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 25 kwie 2008, 8:11
Szkoda, że po tej akcji nie padła bramka - pokazywali by to we wszystkich telewizjach świata (a przynajmniej Europy)Einar pisze:Ładnie Ribery sie zakrecił na piłce raz![]()
Więcej szczęscia niż rozumu przy tym karnymEinar pisze:Co do samego wykonania, Francuz chyba myślał, że jak bramkarz tak tańczy to pewnie poleci w któryś róg a tu zonk - został w środku. Na to golkiper mogąc zrobić chyba wszystko spanikował i wybił przed siebie, no i Ribery dopełnił formalności.
W obronie teź grał b. dobrze, z wyjątkiem właśnie tej feralnej 60 minEinar pisze:Mimo samobója kapitalnie z przodu Lucio.
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 25 kwie 2008, 15:12
Michał M pisze:Więcej szczęscia niż rozumu przy tym karnym Generalnie nasi piłkarze jakoś są z karnymi na bakier w tej rundzie...
Michał M pisze:Einar napisał:
Mimo samobója kapitalnie z przodu Lucio.
W obronie teź grał b. dobrze, z wyjątkiem właśnie tej feralnej 60 min
Michał M pisze:Generalnie w obydwu spotkaniach sprawa awansu całkowicie otwarta. Także w przyszły czwartek sporo emocji w P. UEFA
Einar

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Metal » 28 kwie 2008, 15:30
Tutaj nic nie jest przesądzone. Zenit zagra bez swoich 3 podstawowych graczy, a wiemy że Dick Advokat nie jest skłonny do zmian, a teraz jest do nich po prostu zmuszony. Bayern jest na fali po wczorajszym meczu i wierze, że jednak uda się wyeliminować zespół z Rosji.Einar pisze:Sprawa nierozstrzygnięta, ale mimo wszystko chyba awansują Zenit i Viola
Metal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 29 kwie 2008, 9:49
Pamiętaj także, że Ranger to też dziwna drużyna i gra gorzej u siebie jak na wyjazdach (patrz mecze z Panathinaikosem czy Sportingiem).Metal pisze:Tutaj nic nie jest przesądzone. Zenit zagra bez swoich 3 podstawowych graczy, a wiemy że Dick Advokat nie jest skłonny do zmian, a teraz jest do nich po prostu zmuszony. Bayern jest na fali po wczorajszym meczu i wierze, że jednak uda się wyeliminować zespół z Rosji.Einar pisze:Sprawa nierozstrzygnięta, ale mimo wszystko chyba awansują Zenit i Viola
Mecz Fiory z Rangersami też nie jest rozstrzygnięty. W koncu Fiora gra gorzej u siebie w tym sezonie PU tak samo jak Bayern. Ja jednak stawiam na finał Bayern – Fiora.
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Metal » 29 kwie 2008, 14:52
Metal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 01 maja 2008, 23:32
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 01 maja 2008, 23:42
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 01 maja 2008, 23:47
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 02 maja 2008, 0:15
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rdz » 02 maja 2008, 0:33
Kurrde, jak beda lepsi w finale, to wtedy bedzie można tak mówić. Nikt w piłce za zasługi nie wygrywa(L)oczkerson pisze: Uefa 2007/2008 i zasługują na zwycięstwo
rdz
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio