Próbowałem zagrać w 2007 ale tak jak 2008 jest zwyczajnie GORSZY od 2006. To co mnie odpycha od tych managerów to szata graficzna, herby klubów (których nie ma oprócz ligi hiszpańskiej, holenderskiej, włoskiej...)
Dla mnie najlepszy jest 2006... grałem w nim Lechem Poznań, gdzie dograłem podajże do sezonu 2014/2015
Polecam takich zawodników jak (oczywiscie dostępnych od początku)
Jak ktoś chce jeszcze dobrych na pierwsze 2-3 sezony (Rusic, Imsirovic i wiele innych na całe lata jak się jeszcze jak u mnie rozwina) to nie ma sprawy zerknę na archiwum i pomogę
Powiem jeszcze tyle, ze za pierwszym sezonem byłem mistrzm Polski choc... przez 29 kolejek nie byłem na 1 miejscu! Dopiero w 30 kolejce zagrałem z Wisłą u siebie i wygrałem 1:0 (33' Reiss po podaniu Strąka) i Wisła spadła na wicelidera!
Potem straciłem tytuł ale w 3 sezonie znowu go wywalczyłem i juz do końca kariery managerskiej go nie oddałem...
Piersze sukcesy w Uefa to - ćwierćfinał z Werderem a potem regularne występy w LM (od sezonu 2009/2010) i 3 razy w finale ale tylko raz go wygrałem
Od podajże 2012/2013 w moim zespole zagrał... Javier Mascherano!!! To jedyny piłkarz tak znany u mnie w Lechu (generalnie miałem wiele talentów, których ściągałem jak mieli po 17-20 lat)